• Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong

Omega 3 Strong

€ 24.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Understøt velvære i hele kroppen med Omega-3 Strong-kapsler fra Cibdol. Med vores rene og stærkt koncentrerede fiskeolie er det nemmere end nogensinde før at understøtte hjertesundhed, hjernefunktion, synet og meget mere. Kapslerne er nemme at sluge, og de er fyldte med DHA, EPA og E-vitamin, hvilket gør dem til det perfekte kosttilskud til at dække ernæringsmæssige mangler i dagligdagen.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Sundhed og velvære for hele kroppen på den enkle måde

Det er ikke altid nemt at få et komplet spektrum af gavnlige vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer fra fødevarer alene. Det er her, Omega-3 Strong-kapsler fra Cibdol kommer ind i billedet. Ikke nok med at de indeholder en komplet blanding af EPA- og DHA-fiskeolier, men vi har også tilføjet E-vitamin for at give din krop den ernæringsmæssige støtte, den har brug for.

Afbalancering af dit omega-3-behov

For at opnå en afbalanceret og sund livsstil er det vigtigt at få tilstrækkelige mængder omega-3 fedtsyrer. Det er dog ikke altid nemt at opnå det optimale forhold mellem essentielle fedtsyrer, som er nødvendigt for at kunne understøtte hjerte-, hjerne- og øjensundhed. Hos Cibdol har vi blandet 250 mg docosahexaensyre (DHA), 500 mg eicosapentaensyre (EPA) samt E-vitamin og antioxidanter for at give dit mentale og fysiske velvære et komplet og kraftfuldt boost.

Ren og naturlig

Vores Omega-3 Strong-kapsler er fri for toksiner og skadelige stoffer og er den perfekte måde at opleve ren fiskeolie af højt koncentrat på. Ikke nok med at disse kapsler er praktiske og effektive, men de er også et perfekt supplement til din eksisterende kosttilskudsrutine, samtidig med at de styrker dine ernæringsbehov og sikrer, at din krop har de ressourcer, den har brug for.

Der er et hav af fordele ved essentielle fedtsyrer, som har en indvirkning på hjernens funktion, syn og hjertesundhed. Så hvorfor kæmpe for at få den mængde omega-3, du behøver for optimalt velvære, når du kan bruge Cibdols Omega-3 Strong-kapsler? Køb dem i dag!

Sådan bruger du Cibdols Omega-3 Strong

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1 kapsel dagligt med et glas vand. Overskrid aldrig den anbefalede dosis.

Datablad
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
Ingredients Fish oil (fish); Gelatin; Glycerin; Vitamins; Water
CBD No
Category Vitals
Produktfinder