Kvalitet

Hos Cibdol vil vi levere CBD-produkter af en gylden standard. Derfor er alle dele af fremstillingsprocessen underkastet en streng produktkvalitetstest. Vi integrerer ikke blot kvalitet og produktsikkerhed på alle niveauer, men alle processer gennemgås også regelmæssigt. Årlige justeringer registreres i klare og kortfattede handlingsplaner med det primære fokus på at levere den bedste kundetilfredshed.

FSSC22000

For fuldstændig ro i sindet samt produkttillid revideres Cibdols fødevaresikkerhedssystem årligt af et certificeret organ. I tråd med FSSC2200-standarden (version 4.0) er Cibdol stolt over at fremvise vore certifikater for fødevaresikkerhed. Hvis du har spørgsmål til certificeringsprocessen, kan du kontakte os på [email protected].

Cibdol quality FSSC certificate

Halal

Halal-certificeringen har været en stolt del af udvalgte Cibdol-produkter siden 2019. På arabisk er Halal ordet for lovlig eller tilladt. I overensstemmelse med islamisk lære anses alt, hvad der er Halal, som gavnligt for mennesker, dyr, miljøet og samfundet. Disse ideologier afspejler Cibdols eget fokus på at udnytte CBD's terapeutiske potentiale til gavn for vores kunder og dyrke hamp på en bæredygtig måde.

Kvalificeringen "Halal" er ikke kun begrænset til mad eller kød, og er heller ikke eksklusiv for hygiejne. Sanitet er imidlertid en betydelig faktor i de betingelser, der er nødvendige for at få tildelt en Halal-certificering, og én som Cibdol behandler med den største respekt.

Cibdol CBD-olier, der er anført i tillægget i vores Halal-certifikat, er godkendt i henhold til islamiske fødevarelove. Hvert år revurderes Cibdol af en revisor fra Halal International Control (HIC) for at sikre, at de nævnte produkter fortsat opfylder de påkrævede produktionsstandarder.

Cibdol halal certificate

Vi er meget stolte over at have et CO2-neutralt websted.

CO2


Produktfinder