Seneste nyt

 • 7 grunde til, at du føler dig træt i løbet af dagen

  December 14, 2021

  Nøglen til håndtering af vedvarende træthed er at identificere de potentielle årsager. Derfor har vi skitseret 7 af de mest almindelige årsager til, at du føler dig træt i løbet af dagen. Derudover gennemgår vi også potentielle løsninger til hver. Læs videre og lær alt, hvad du har brug for at vide.

 • Rebranding af Meladol: Vi introducerer Fall Asleep

  December 6, 2021

  Vi giver vores naturlige søvnhjælpemiddel, som du kender og elsker, en tiltrængt makeover. Læs videre og lær alt om Fall Asleep - det nye produktnavn for vores eksklusive Meladol-formel.

 • Tag det næste skridt med CBD-olie 2.0

  December 2, 2021

  Vi har forbedret vores CBD-formel markant ved at bruge flere hampeekstrakter og er stolte over at kunne præsentere dig for vores CBD-olie 2.0. Læs videre og find ud af, hvordan vi har udnyttet hampens fulde potentiale til at skabe en helkropsoplevelse.

 • Karlien Slepers rejse til vinter-OL 2022

  November 30, 2021

  Karlien Sleper forbereder sig på sit livs største konkurrence: Den eftertragtede deltagelse ved vinter-OL 2022 i Beijing. Læs videre og lær mere om Slepers rejse til monobob-berømmelse og om de udfordringerne, der venter hende forude.

 • Vi introducerer Fall Asleep-kapsler

  November 24, 2021

  Op mod en tredjedel af alle voksne mennesker har problemer med at falde i søvn om natten, men sådan behøver det ikke at være. Læs videre og find ud af, hvordan Fall Asleep-kapslerne kan hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn ved hjælp af kraften i vores Meladol-formel.

 • Cibdol-atleten Kick de Heer vinder Eat Play Love

  October 12, 2021

  Cibdols sponsorerede atlet Kick de Heer tog førstepladsen i Eat Play Love-konkurrencen. Læs videre og find ud af, hvad der gik gennem wakeboarderens tanker den dag, og hvad det betyder for ham at vinde sæsonens første store mesterskab.

 • 8 tips til at falde hurtigere i søvn

  October 12, 2021

  At opnå en god nattesøvn er nemmere sagt end gjort. Derfor har vi samlet 8 tips, der kan hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn og føle dig udhvilet og frisk, når du vågner.

 • Cibdol deltager i Vitafoods 2021

  October 5, 2021

  Vitafoods Europe 2021 finder sted i Genève d. 5.-7. oktober og online d. 4.-8. oktober. Hos Cibdol er vi ekstremt begejstrede for at kunne mødes med de besøgende igen. Nu har du chancen for at se vores produkter og tale med vores venlige team om eventuelle cannabisrelaterede spørgsmål. Vi ses på Vitafoods!

Produktfinder