Seneste nyt

 • Vi introducerer: Look Younger og Perfect Skin

  October 14, 2022

  Hos Cibdol er vi stolte over at kunne præsentere et eksklusivt udvalg af innovative hudplejeprodukter som bl.a. Look Younger og Perfect Skin. Begge indeholder nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet, som er med til at holde huden sund, ungdommelig og fejlfri.

 • 7 bedste kosttilskud til forbedring af søvn

  July 21, 2022

  Millioner af mennesker bruger kosttilskud som et boost til velvære. Uanset om det er som ernæringstilskud eller til at understøtte vitale funktioner som bl.a. søvn, er kosttilskud en fantastisk måde at genoprette balancen på, når du har mest brug for det. Læs videre for at finde ud af, hvilke kosttilskud der kan hjælpe dig med at opnå bedre søvn.

 • Vi introducerer: React Faster og Focus Better

  June 8, 2022

  Læs videre og find ud af, hvad det er, der gør React Faster og Focus Better til de førende kosttilskud til at fremme kognitiv præstation på den naturlige måde.

 • De 12 bedste fødevarer at spise om aftenen for bedre søvn

  May 16, 2022

  Det mad, vi spiser, har stor indflydelse på, hvordan kroppen fungerer, og søvn er en af de vigtigste funktioner for kroppen. Læs videre og find ud af, hvilke fødevarer der kan være med til at forbedre din søvn og hjælpe dig med at føle dig på toppen.

 • Vi introducerer Stay Asleep-kapsler

  March 17, 2022

  Start 2022 med at få den hvile, du fortjener med vores Stay Asleep-kapsler. Vores mål er, at hjælpe din krop og dit sind med at fungere bedst muligt, så du kan føle dig på toppen. Derfor har vi skabt en formel med flere naturlige ingredienser, der fremmer god søvn og giver dig en bedre morgendag.

 • Cannabinoider og Covid-19

  February 16, 2022

  Nye forskningsresultater tyder på, at cannabinoider potentielt kan hjælpe i kampen mod Covid-19. Vi kigger nærmere på undersøgelsen, som blev offentliggjort i Journal of Natural Products, og hvad det kan betyde for fremtidige behandlinger. Læs videre og lær mere.

 • Karlien Sleper er klar til vinter-OL

  February 2, 2022

  De olympiske vinterlege er lige om hjørnet, og det er dette store øjeblik, Karlien har ventet på – at konkurrere med verdens bedste monobob-atleter. Selvom hun aldrig var i tvivl om, at hun ville nå dette punkt, har rejsen ikke altid været nem, og den har taget flere drejninger undervejs. Læs videre og find ud af, hvordan Karlien forbereder sig på det største øjeblik i sin sportskarriere.

 • Vi introducerer CBD-tabletter

  January 24, 2022

  Nøjagtigt dosering, lugtfri, uden smag og tilgængelig i en række forskellige koncentrationer - der er meget at elske ved vores CBD-tabletter. Hvis du har brug for en nem og naturlig løsning til bedre velvære, som kan passe ind i din hektiske hverdag, er du kommet til det rette sted.

Produktfinder