• Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit

Shilajit

€ 21.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Shilajit fra Cibdol understøtter mental præstation og humøret på en hel naturlig måde. Denne fascinerende og sjældne superfood stammer fra fjerntliggende bjergområder og er i flere hundrede år blevet brugt til understøttelse af stofskifte og energiniveauer samt opretholdelse af en sund vægt. Denne alsidige og rige kilde til mineraler og aminosyrer er en nem vej til forbedring af velvære.*

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Direkte fra Moder Jord

Shilajit  er en integreret del af traditionel ayurvedisk medicin og er en naturlig og alsidig superfood med stor indvirkning på mentalt og fysisk velvære. Dette helt naturlige stof, der stammer fra fjerntliggende sydasiatiske bjergområder, er en rig kilde til mineraler og aminosyrer, som understøtter mental præstation, humør og energiniveauer.*

Raffineret gennem flere tusind år

Der findes ikke mange stoffer, som er blevet næret og raffineret gennem tusindvis af år af selveste naturen. Shilajit opstår nemlig først, når planter og mikrobielt stof nedbrydes i gennem flere hundrede år. Dette tjærelignende stof findes typisk i sprækker og revner i bjergrige områder, og det er propfyldt med naturlige mineraler, humus- og fulvinsyre samt masser af antioxidanter.

Udnyt naturens kraft

Vores vegetabilske kapsler er nemme at sluge og tilbyder en standardiseret dosis af shilajit, som du kan tage når som helst og hvor som helst. Og som en ekstra bonus har vi tilføjet selen, et kraftfuldt mineral, der fungerer problemfrit sammen med shilajit for at hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidative skader.* Sammen kan denne naturlige kombination give din krop den støtte, den har brug for til at tackle livet udfordringer.

Hver kapsel indeholder 500 mg shilajit, og det har aldrig været nemmere at gøre naturens kraft til en del af dit sundhedsregime. Shilajit er i mange hundrede år blevet brugt inden for ayurvedisk naturmedicin. Prøv det i dag, og oplev de gavnlige virkninger i hele kroppen.

Sådan bruger du Cibdols Shilajit

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 kapsler dagligt sammen med et glas vand og i forbindelse med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

*Sundhedsanprisning afventer europæisk godkendelse

Datablad
Antal 60 capsules
Vegansk Ja
CBD No
Category Vitals
Produktfinder