Returpolitik

Her hos Cibdol ønsker vi at sikre, at din oplevelse bliver den bedst mulige. Hvis du derfor ikke er helt tilfreds med dit køb, har du muligheden for at returnere det til os inden for 14 kalenderdage efter modtagelsen på din leveringsadresse.

Betaling

- Vær opmærksom på, at Cibdol ikke tager betaling fra dit kort, før din vare er sendt afsted. Hvis du vil annullere en ordre, inden dette sker, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Returbetingelser

- Alle genstande skal returneres i deres originale emballage; forseglet, uåbnet, ubrugt og uskadt (hvis relevant).

Returner din vare

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du kontakte et medlem af medarbejderne i vores kundeservice via e-mail på [email protected]. En vare kan kun returneres efter aftale med en medarbejder fra vores team. Hvis varen er beskadiget, sender vi med glæde en erstatning eller ombytning, når først den originale vare er modtaget af os og inspiceret. Du skal informere os om, at du ønsker at returnere den inden for 14 dage efter modtagelse af din vare. Efter aftale skal du derefter returnere den til os inden for yderligere 14 dage.

Returadresse:

Kerkdijk-Zuid 13b

5492 HW Sint-Oedenrode

Holland

Opbevaringstid

Opbevaringstiden for dit produkt kan findes på flasken. Hver enkelt flaske CBD-olie har en individuel holdbarhed, så du skal kigge på din flaske for at se den.

Erstatning

Hvis din vare blev beskadiget ved levering, skal du informere os inden for 7 kalenderdage efter modtagelsen på din adresse. Du kan bruge ovenstående e-mailadresse til at fortælle os om eventuelle skader (med billeder). Når først varen er sendt tilbage til os, vil vi inspicere den og sende en ombytning eller erstatning, hvis relevant.

Hvad man skal gøre med defekte varer

Hvis du modtager en beskadiget vare, skal du tage billeder med det samme. Sørg for, at varerne pakkes sikkert på deres rejse tilbage til os, og når først du har aftalt det med vores kundeservice, skal du sende varerne tilbage til os til inspektion.

Refunderinger

Hvis du har anmodet om tilbagebetaling, efter en aftale om returnering af en vare til vores lager, vil et medlem af vores personale inspicere varen for at sikre, at den opfylder ovenstående betingelser. Hvis det godkendes under inspektionen, udstedes der en refusion til dig via butikskredit eller din oprindelige betalingsmetode, hvis det er muligt.

Bemærk venligst:
- Returneringsomkostninger afholdt af kunden refunderes ikke, medmindre varen ankom beskadiget.
- Vi tager kundeservice meget alvorligt, så hvis du ikke er tilfreds med et produkt, hører vi gerne fra dig. Kontakt os på [email protected]


Produktfinder