For you. for life.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores sponsorerede atleter

Hos Cibdol har vores mål altid været at kunne betjene vores kunder bedst muligt ved hjælp af vores produkter, det indhold, vi udgiver, og vores virksomhedsværdier. Sport og motion er naturligvis stærkt forbundet med dette mål, da det ikke kun er med til skabe sammenhold blandt mennesker, men også fordi det fremmer mentalt og fysisk velvære. 

Derfor er vi hos Cibdol stolte af at kunne støtte atleter fra alle sportsgrene, da deres passion og dedikation inspirerer os til at få mest muligt ud af hver eneste dag i livet.

Udover at vi støtter de professionelle atleter, opfordrer Cibdol også andre mennesker til at holde sig aktive ved at sponsorere sportsbegivenheder, klubber og fitnesscentre. Den moderne livsstil er fyldt med udfordringer, og derfor er det vigtigere end nogensinde før, at vi gør, hvad vi kan for at fremme mental og fysisk sundhed. Træning og motion fremmer også et aktivt og sundt samfund, da det bl.a. kan være med til forebygge hjerte-kar-sygdomme, overvægt, osteoporose og slagtilfælde.


Ved at motivere og inspirere folk til at holde sig fysisk aktive, kan vi være med til at reducere risikoen for ikke-smitsomme sygdomme, så alle mennesker kan leve livet fuldt ud.

Lær alle vores atleter at kende, læs om deres seneste præstationer, største øjeblikke og meget mere.

Produktfinder