Hvordan får man høj libido?

Published:

At have en høj libido er afgørende for et tilfredsstillende sexliv og generelt velbefindende. Der er forskellige metoder og teknikker, man kan prøve for at booste libidoen naturligt. Disse omfatter håndtering af angst, indtagelse af urtetilskud, rygestop og meget mere. Angst og stress kan hæmme seksuel funktion og libido, så det er vigtigt at adressere disse faktorer. Man kan håndtere angst ved hjælp af god søvnhygiejne, hobbyer, regelmæssig motion, en nærende kost, bedre relationer og terapi. Derudover kan det forbedre libidoen at forbedre intime forhold ved at bruge mere tid på forspil og seksuelle oplevelser, følge en sund kost, få regelmæssig motion og opretholde en moderat kropsvægt.

Hvordan får man høj libido?

Når det gælder naturlægemidler, er visse kosttilskud som maca, tribulus, gingko og ginseng blevet sat i forbindelse med forbedret seksuel funktion. Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed, da kvaliteten og sikkerheden af disse kosttilskud kan variere. Regelmæssig motion er også med til at forbedre libido ved at øge energiniveauet og det kardiovaskulære helbred.

Desuden kan hormonelle faktorer spille en rolle for libido. Testosteronerstatningsterapi kan hjælpe med at øge libido hos mænd med testosteronmangel, mens østrogenniveauer kan påvirke seksuel lyst hos kvinder, hvilket gør østrogenerstatningsterapi til en potentiel mulighed. Det er vigtigt at huske, at alles libido er forskellig og kan svinge over tid. Det anbefales at konsultere en læge, hvis lav libido bliver et problem, eller hvis der er andre helbredsproblemer eller problemer i forholdet forbundet med det.

Det vigtigste at tage med:

  • Håndtering af angst gennem praksisser som god søvnhygiejne, hobbyer, regelmæssig motion, en nærende kost, bedre relationer og terapi kan hjælpe med at øge libidoen.
  • Atforbedre intime forhold ved at bruge mere tid på forspil og seksuelle oplevelser kan øge libidoen.
  • En sund kost og regelmæssig motion kan også bidrage til en sund libido.
  • Man skal være forsigtig, når man overvejer urtetilskud som maca, tribulus, gingko og ginseng, da deres kvalitet og sikkerhed kan variere.
  • Det anbefales at konsultere en læge, hvis lav libido bliver et problem, eller hvis der er andre helbredsproblemer eller problemer i forholdet forbundet med det.

Håndtering af angst giver bedre libido

Høje niveauer af angst kan dæmpe den seksuelle lyst og hindre en sund libido. Det er vigtigt at finde effektive strategier til at håndtere angst og fremme et mere tilfredsstillende sexliv. Gode søvnvaner, hobbyer, regelmæssig motion, en nærende kost, bedre relationer og terapi kan alt sammen bidrage til at reducere angst og øge libidoen.

Øvelser til at håndtere angst

1. God søvnhygiejne: At få tilstrækkelig søvn er afgørende for både mental og fysisk velvære. Hvis man etablerer en fast søvnrytme, skaber en beroligende sengetidsrutine og optimerer søvnmiljøet, kan det fremme en bedre søvn og hjælpe med at lindre angst.

2. Engager dig i hobbyer: At deltage i aktiviteter, som du nyder og finder tilfredsstillende, kan aflede din opmærksomhed fra ængstelige tanker og give en følelse af afslapning. Uanset om det er at male, spille et musikinstrument eller dyrke yoga, kan det at finde en hobby, der giver dig glæde, have en positiv indvirkning på dit mentale velbefindende og dermed din libido.

3. Regelmæssig motion: Fysisk aktivitet frigiver endorfiner, som er kendt som "feel-good"-hormoner. Regelmæssig motion, f.eks. rask gang, jogging eller dans, kan hjælpe med at reducere angst, øge humøret og forbedre det generelle velbefindende. Sigt efter mindst 30 minutters motion af moderat intensitet de fleste af ugens dage.

4. Næringsrig kost: Den mad, vi indtager, kan have en betydelig indvirkning på vores mentale sundhed. En afbalanceret kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn, magre proteiner og sunde fedtstoffer giver vigtige næringsstoffer, der understøtter hjernens funktion og regulerer humøret. At undgå for meget koffein, alkohol og forarbejdede fødevarer kan også bidrage til at reducere angst og forbedre libido.

5. Forbedring af parforholdet: Sunde og tilfredsstillende intime forhold kan i høj grad påvirke libido. Åben kommunikation, kvalitetstid sammen og prioritering af fysisk intimitet kan være med til at styrke det følelsesmæssige bånd mellem partnerne og øge den seksuelle lyst. At diskutere bekymringer, ønsker og fantasier med hinanden kan fremme en dybere forbindelse og forbedre den generelle seksuelle tilfredshed.

6. Terapi: At søge professionel hjælp, såsom rådgivning eller terapi, kan give værdifuld støtte til at håndtere angst og forbedre libido. En uddannet terapeut kan hjælpe med at identificere underliggende årsager til angst, udvikle mestringsmekanismer og give vejledning i at forbedre seksuel intimitet og kommunikation i parforhold.

Øvelser til at håndtere angst
God søvnhygiejne
At engagere sig i hobbyer
Regelmæssig motion
Næringsrig kost
Forbedring af relationer
Terapi

Konklusionen er, at håndtering af angst er afgørende for at fremme en sund libido. Ved at implementere praksisser som god søvnhygiejne, dyrke hobbyer, regelmæssig motion, følge en nærende kost, forbedre relationer og overveje terapi, kan enkeltpersoner reducere angstniveauer og forbedre deres generelle seksuelle lyst og tilfredshed.

Forbedring af intime relationer for højere libido

At dyrke et stærkt følelsesmæssigt og fysisk bånd til sin partner er afgørende for en sund libido. Forbedring af intime forhold kan have en betydelig indvirkning på seksuel lyst og tilfredshed. En effektiv måde at forbedre forbindelsen til din partner på er ved at bruge mere tid på forspil og seksuelle oplevelser.

Forspil er ikke kun en forløber for seksuel aktivitet, men også en vigtig del af den. At tage sig tid til at deltage i intime og sensuelle aktiviteter før sex kan øge ophidselsen og lysten. At eksperimentere med forskellige teknikker, som massage, kys eller oral stimulation, kan være med til at opbygge forventning og gøre oplevelsen mere behagelig for begge parter.

Kommunikation er nøglen i ethvert forhold, især når det handler om intimitet. Hvis du taler åbent med din partner om dine lyster, fantasier og grænser, kan det skabe et trygt og tillidsfuldt miljø, hvor du kan udforske nye seksuelle oplevelser. Hvis du deler dine fantasier og lytter til din partners, kan det føre til større intimitet og en stærkere forbindelse.

Ud over at fokusere på fysisk intimitet er det vigtigt også at pleje den følelsesmæssige intimitet. At opbygge tillid, vise kærlighed og være følelsesmæssigt støttende kan fremme en dybere forbindelse og øge den generelle tilfredshed. Kvalitetstid sammen med aktiviteter, som I begge nyder, kan også genantænde gnisten og booste libidoen.

Måder at forbedre intime relationer for højere libido:
1. Prioritér forspil og brug mere tid på sensuelle aktiviteter
2. Kommuniker åbent om lyster, grænser og fantasier
3. Plej følelsesmæssig intimitet gennem tillid, hengivenhed og støtte
4. Tilbring kvalitetstid sammen og deltag i fælles aktiviteter

Træningens rolle i at øge libido

Regelmæssig motion forbedrer ikke kun det generelle helbred, men har også en positiv indvirkning på libido. Motion øger blodgennemstrømningen, frigiver endorfiner og forbedrer hjerte-kar-sundheden, hvilket alt sammen kan bidrage til en sund sexlyst. Ved at indarbejde fysisk aktivitet i din rutine kan du forbedre dit energiniveau og øge din seksuelle lyst.

Kardiovaskulære øvelser som løb, svømning eller cykling er særligt gavnlige for at øge libido. Disse aktiviteter øger blodcirkulationen og ilttilførslen til kroppen, herunder de reproduktive organer, hvilket kan forbedre ophidselsen og den seksuelle funktion.

Ud over konditionstræning kan styrketræning også være med til at forbedre libidoen. Muskelopbygning kan øge testosteronniveauet, som er et vigtigt hormon for seksuel lyst hos både mænd og kvinder. Inkluder øvelser som vægtløftning eller kropsvægtsøvelser for at fremme muskelvækst og forbedre din libido.

Det er værd at bemærke, at motion også kan hjælpe med at reducere angst og stress, som ofte er faktorer, der bidrager til en lav sexlyst. Fysisk aktivitet frigiver endorfiner, som er naturlige humørforstærkere, og kan hjælpe med at forbedre det generelle mentale velbefindende. Når du prioriterer motion, forbedrer du ikke kun din fysiske sundhed, men påvirker også din mentale og seksuelle sundhed positivt.

Fordele ved motion for libido:
Øget blodgennemstrømning til forplantningsorganerne
Forbedret ophidselse og seksuel funktion
Forbedret kardiovaskulær sundhed
Forhøjet humør og reduceret angst
Øget testosteronniveau

Husk, at regelmæssig motion kun er én del af at opretholde en sund libido. Det er vigtigt også at fokusere på andre aspekter som at håndtere stress, følge en nærende diæt og pleje intime relationer. Alle menneskers libido er unik, og det er normalt, at den varierer over tid. Hvis du har bekymringer om lav libido eller andre problemer med seksuel sundhed, er det tilrådeligt at konsultere en sundhedsprofessionel, der kan give personlig vejledning og støtte.

Ernæring for en sund libido

Den mad, du indtager, kan have en direkte indflydelse på din libido og dit seksuelle velbefindende. En sund kost er afgørende for en optimal seksuel funktion og lyst. Visse fødevarer er kendt for at booste libido og forbedre den generelle seksuelle sundhed. Hvis du indarbejder disse fødevarer i din kost, kan du øge din sexlyst og forbedre dine intime oplevelser.

Fødevarer, der øger libido

Her er nogle fødevarer, der er blevet sat i forbindelse med øget libido og forbedret seksuel funktion:

  • Østers: Østers er kendt som et naturligt afrodisiakum og er rige på zink, som er afgørende for testosteronproduktion og seksuel sundhed.
  • Mørk chokolade: Denne dekadente godbid indeholder phenylethylamin, en forbindelse, der frigiver endorfiner og øger nydelsen. Den indeholder også flavonoider, der forbedrer blodgennemstrømningen og øger den seksuelle ophidselse.
  • Avocado: Avocado er fyldt med sunde fedtstoffer og hjælper med at opretholde en hormonel balance i kroppen, hvilket er afgørende for en sund libido. De er også rige på E-vitamin, som fremmer den generelle seksuelle sundhed.
  • Vandmelon: Denne forfriskende frugt indeholder citrullin, en aminosyre, der afslapper blodkarrene og forbedrer blodgennemstrømningen. Det kan have en lignende effekt på kroppen som Viagra og forbedre den seksuelle ydeevne.

Disse fødevarer er blot nogle få eksempler på de mange muligheder, der naturligt kan booste din libido. Hvis du indarbejder dem i en afbalanceret kost, kan det have en positiv indvirkning på dit seksuelle velbefindende.

Fødevarer Fordele
Østers Rig på zink til testosteronproduktion
Mørk chokolade Indeholder forbindelser, der øger nydelsen og forbedrer blodgennemstrømningen
Avocadoer Højt indhold af sunde fedtstoffer og E-vitamin for hormonel balance
Vandmelon Indeholder citrullin, som forbedrer blodgennemstrømningen og den seksuelle ydeevne

Ud over disse specifikke fødevarer er det vigtigt at opretholde en sund, afrundet kost, der inkluderer frugt, grøntsager, fuldkorn, magre proteiner og sunde fedtstoffer. Hold dig hydreret, begræns forarbejdede fødevarer, og undgå overdrevent alkoholforbrug, da disse faktorer også kan påvirke din libido og generelle seksuelle sundhed.

Husk, at alle kroppe er forskellige, og at individuelle reaktioner på fødevarer kan variere. Det er altid en god idé at rådføre sig med en sundhedsplejerske eller en diætist, før du foretager væsentlige ændringer i din kost, især hvis du har underliggende helbredsproblemer eller tager medicin.

Urtetilskud til at øge libido

Urtetilskud har længe været brugt som naturlige midler til at forbedre libido og seksuel ydeevne. Disse ældgamle midler tilbyder et alternativ til traditionel medicin og er blevet mere og mere populære i de senere år. Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed, når man indarbejder urtetilskud i sin rutine, da deres kvalitet og sikkerhed kan variere.

Et populært urtetilskud til forbedring af den seksuelle funktion er maca. Denne rodfrugt, der stammer fra Andesbjergene, er traditionelt blevet brugt til at booste libido og øge energiniveauet. Maca er rig på vitaminer og mineraler, hvilket gør det til en lovende mulighed for dem, der ønsker at forbedre deres sexlyst.

En anden urt, man kan overveje, er tribulus, som har været brugt i ayurvedisk medicin i århundreder. Tribulus kan hjælpe med at forbedre den seksuelle funktion ved at øge testosteronniveauet. Det er dog vigtigt at bemærke, at den videnskabelige dokumentation for dens effektivitet er begrænset, og at der er behov for mere forskning for at forstå dens fordele fuldt ud.

Urtetilskud Potentielle fordele Potentielle risici
Maca Booster libido, øger energiniveauet Kan give fordøjelsesproblemer og interagere med visse former for medicin.
Tribulus Mulig stigning i testosteron, forbedret seksuel funktion Kan give fordøjelsesproblemer og interagere med visse former for medicin.
Gingko Fremmer blodgennemstrømningen og kan øge den seksuelle lyst Mulige interaktioner med blodfortyndende medicin
Ginseng Øger energien og kan forbedre den seksuelle ydeevne Kan forårsage søvnløshed og interagere med visse former for medicin.

Gingko og ginseng er også almindeligt anvendte urtetilskud til forbedring af den seksuelle funktion. Gingko menes at fremme blodgennemstrømningen og kan øge den seksuelle lyst, mens ginseng er kendt for sine energiforstærkende egenskaber og potentiale til at forbedre den seksuelle præstation. Det er dog vigtigt at være opmærksom på potentielle interaktioner med visse typer medicin og at rådføre sig med en sundhedsprofessionel, før man indarbejder disse kosttilskud i sin rutine.

Når man overvejer urtetilskud til at øge libido, er det vigtigt at prioritere sikkerhed og kvalitet. Kig efter velrenommerede mærker, der overholder god fremstillingspraksis og gennemgår tredjeparts test. Derudover bør du rådføre dig med din læge, før du begynder på et nyt kosttilskud, især hvis du har underliggende helbredsproblemer eller tager anden medicin.

Hormonelle faktorer og libido

Hormoner spiller en afgørende rolle for den seksuelle lyst, og en afbalancering af dem kan være med til at forbedre libidoen. Testosteron, også kendt som "det mandlige hormon", er vigtigt for både mænd og kvinder for at opretholde en sund seksuel funktion. Hos mænd falder testosteronniveauet naturligt med alderen, hvilket kan føre til et fald i libido. Testosteronerstatningsterapi (TRT) er en behandlingsmulighed, der kan hjælpe med at øge libidoen hos mænd med testosteronmangel.

På den anden side spiller østrogen, der ofte omtales som "det kvindelige hormon", også en vigtig rolle for kvinders seksuelle lyst. Østrogenniveauet svinger i løbet af en kvindes menstruationscyklus og kan påvirke libidoen. Østrogenerstatningsterapi (ERT) ordineres nogle gange til kvinder, der oplever lav libido på grund af hormonelle ubalancer.

Det er vigtigt at bemærke, at hormonerstatningsterapier bør benyttes med forsigtighed og under vejledning af en sundhedsprofessionel. Hver enkelt persons hormonniveauer og behov er unikke, og det er nødvendigt med en grundig evaluering for at bestemme det rette behandlingsforløb. Derfor anbefales det at konsultere en læge, hvis lav libido bliver et problem, eller hvis der er andre helbredsproblemer eller problemer i parforholdet forbundet med det.

Hormon Rolle i libido Behandlingsmuligheder
Testosteron Spiller en afgørende rolle for både mænds og kvinders seksuelle lyst. Lave niveauer kan føre til nedsat libido. Testosteronerstatningsterapi (TRT) kan øge libidoen hos mænd med testosteronmangel.
Østrogen Vigtig for kvinders seksuelle lyst. Udsving i østrogenniveauet kan påvirke libidoen. Østrogenerstatningsterapi (ERT) kan ordineres til kvinder med lav libido på grund af hormonelle ubalancer.

Mens hormonelle faktorer kan påvirke libido, er det vigtigt at huske, at alles libido er forskellig og kan svinge over tid. Der er også forskellige livsstilsfaktorer, såsom at håndtere angst, forbedre relationer, følge en sund kost og dyrke regelmæssig motion, der kan bidrage til en sund libido. Urtetilskud som maca, tribulus, gingko og ginseng kan også have potentielle fordele for den seksuelle funktion, men der bør udvises forsigtighed på grund af usikkerhed om deres kvalitet og sikkerhed.

At holde en moderat kropsvægt er også afgørende for den generelle fysiske og psykiske sundhed, da overvægt kan sænke sexlysten. Det er vigtigt at prioritere egenomsorg og søge professionel rådgivning, hvis lav libido bliver et vedvarende problem.

At holde en sund vægt giver bedre libido

Overvægt kan ikke kun påvirke dit generelle helbred, men også nedsætte din seksuelle lyst. Det er vigtigt at opretholde en moderat kropsvægt for at fremme en sund libido. Fedme og overvægt kan føre til hormonelle ubalancer, reduceret energiniveau og nedsat selvtillid, hvilket alt sammen kan bidrage til en lavere sexlyst.

En af de vigtigste faktorer, der forbinder overvægt med et fald i libido, er indvirkningen på hormonniveauet. Fedtvæv, eller fedtceller, producerer østrogen, og når der er et overskud af fedt i kroppen, kan det føre til højere østrogenniveauer. Denne ubalance kan forstyrre den hormonelle regulering af seksuel lyst og potentielt føre til et fald i libido.

Ud over hormonelle ubalancer kan overvægt også påvirke det kardiovaskulære helbred. Dårligt hjerte-kar-sundhed kan forringe blodgennemstrømningen til kønsdelene, hvilket gør det sværere at opnå og opretholde en erektion hos mænd, og det kan reducere følsomhed og ophidselse hos kvinder. Ved at opretholde en sund vægt kan man forbedre sin kardiovaskulære funktion, øge blodgennemstrømningen og fremme en sund seksuel respons.

Måder at opretholde en sund vægt for bedre libido:
1. Følg en afbalanceret og nærende diæt: Læg vægt på hele fødevarer, herunder frugt, grøntsager, magre proteiner og sunde fedtstoffer. Begræns forbruget af forarbejdede fødevarer, sukkerholdige snacks og måltider med højt fedtindhold.
2. Deltag i regelmæssig fysisk aktivitet: Inddrag både aerobe øvelser, som løb eller svømning, og styrketræningsøvelser for at fremme vægtkontrol og generel sundhed.
3. Øv dig i portionskontrol: Vær opmærksom på portionsstørrelser, og undgå overspisning. Vær opmærksom på sult- og mæthedssignaler for at undgå overforbrug.
4. Hold dig tilstrækkeligt hydreret: Drik masser af vand i løbet af dagen for at støtte stofskiftet, fordøjelsen og det generelle helbred.
5. Få tilstrækkeligt med søvn: Sigt efter 7-8 timers kvalitetssøvn pr. nat for at støtte vægtkontrol og generelt velvære.

Ved at leve sundt og holde en moderat kropsvægt kan man forbedre sin generelle sundhedstilstand og øge sin libido. Husk, at alles libido er unik, og at den naturligt kan svinge over tid. Hvis bekymringer om lav libido fortsætter eller ledsages af andre helbredsproblemer eller problemer i parforholdet, anbefales det at konsultere en sundhedsprofessionel for yderligere vejledning og støtte.

Konklusion

At opnå og vedligeholde en høj libido kræver en holistisk tilgang, der inkorporerer forskellige livsstilsfaktorer og individuelle præferencer. For at øge libidoen naturligt kan man prøve flere metoder, såsom at håndtere angst, forbedre intime relationer, følge en sund kost, få regelmæssig motion og overveje urtetilskud.

Angst og stress kan have en negativ indvirkning på den seksuelle funktion og libido. Derfor er det afgørende at håndtere angst. Det kan opnås gennem god søvnhygiejne, hobbyer, regelmæssig motion, en nærende kost, bedre relationer og terapi.

At forbedre intime relationer er også vigtigt for at øge libidoen. At bruge mere tid på forspil og seksuelle oplevelser kan forbedre den seksuelle lyst betydeligt. Derudover kan en sund kost og regelmæssig motion bidrage til en sundere libido ved at øge energiniveauet og den kardiovaskulære sundhed.

Selvom naturlægemidler som maca, tribulus, gingko og ginseng menes at kunne forbedre den seksuelle funktion, er det vigtigt at udvise forsigtighed på grund af usikkerhed omkring deres kvalitet og sikkerhed. Derfor anbefales det at konsultere en sundhedsprofessionel, før man bruger naturlægemidler.

At holde en moderat kropsvægt er afgørende for det fysiske og psykiske helbred, da overvægt kan nedsætte sexlysten. Hormonelle faktorer kan også påvirke libido, og testosteronbehandling kan potentielt hjælpe med at øge libido hos mænd med testosteronmangel. For kvinder kan østrogenniveauet påvirke den seksuelle lyst, og østrogenbehandling kan være gavnlig.

Det er vigtigt at huske, at alles libido er forskellig, og det er naturligt, at den svinger over tid. Hvis lav libido bliver et problem eller ledsages af andre helbredsproblemer eller problemer i forholdet, anbefales det at konsultere en læge.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan kan jeg booste min libido naturligt?

Der er flere naturlige metoder, du kan prøve for at øge din libido. At håndtere angst, dyrke regelmæssig motion, forbedre intime relationer og følge en sund kost er nogle effektive strategier. Derudover kan urtetilskud som maca, tribulus, gingko og ginseng give nogle fordele. Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed, da deres kvalitet og sikkerhed er usikker.

Hvordan kan jeg håndtere angst for at forbedre min libido?

Håndtering af angst er afgørende for at øge libido. God søvnhygiejne, hobbyer, regelmæssig motion, en nærende kost, bedre forhold og terapi er nogle nyttige metoder til at reducere angst og forbedre den seksuelle funktion.

Hvad kan jeg gøre for at forbedre mine intime relationer og øge min libido?

At opbygge og pleje intime relationer kan have stor indflydelse på libido. At bruge mere tid på forspil, forbedre kommunikationen og udforske nye seksuelle oplevelser er nogle effektive måder at forbedre intimiteten og øge din sexlyst på.

Hvordan påvirker motion libidoen?

Regelmæssig motion har vist sig at forbedre libido ved at øge energiniveauet og fremme kardiovaskulær sundhed. Regelmæssig fysisk aktivitet kan være med til at øge din sexlyst og forbedre den generelle seksuelle funktion.

Kan ernæring spille en rolle i at forbedre libido?

Ja, en sund kost kan påvirke libidoen positivt. Nogle fødevarer og næringsstoffer, såsom dem, der er rige på zink, omega-3-fedtsyrer og antioxidanter, er blevet sat i forbindelse med forbedret seksuel funktion. Hvis du indarbejder disse fødevarer i din kost, kan det være med til at forbedre din libido.

Findes der naturlægemidler, der kan øge libidoen?

Visse naturlægemidler som maca, tribulus, gingko og ginseng er blevet sat i forbindelse med forbedret seksuel funktion. Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed, da deres kvalitet og sikkerhed er usikker. Rådfør dig med en sundhedsprofessionel, før du begynder at tage urtetilskud.

Hvordan påvirker hormoner libido?

Hormonelle faktorer, såsom testosteronniveauet hos mænd og østrogenniveauet hos kvinder, kan påvirke den seksuelle lyst. Testosteronerstatningsterapi kan hjælpe med at øge libido hos mænd med testosteronmangel, mens østrogenerstatningsterapi kan være gavnlig for kvinder med lave østrogenniveauer.

Påvirker kropsvægt libido?

Ja, at opretholde en moderat kropsvægt er vigtigt for både fysisk og psykisk sundhed, herunder libido. Overvægt kan sænke sexlysten, så det er afgørende at holde en sund vægt gennem ordentlig kost og regelmæssig motion.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er bekymret for min lave libido?

Hvis du er bekymret for din lave libido, anbefales det at konsultere en læge. De kan hjælpe med at afgøre, om der er nogen underliggende helbredsproblemer eller forholdsproblemer, der bidrager til din lave libido og foreslå passende behandlingsmuligheder.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder