• Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support

Libido Support

€ 29.95
Udsolgt
You have successfully subscribed to this product

Libido Support fra Cibdol bidrager til forbedring af vitalitet. Denne synergistiske blanding af naturlige urter, vitaminer og mineraler støtter kroppen indefra og er velegnet til både mænd og kvinder. Takket være Ginkgo Biloba gavner denne unikke formel blodcirkulationen, og de essentielle mineraler hjælper samtidig med at understøtte sund hormonbalance (zink).*

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

En hjælpende hånd fra naturen

Livet er fyldt med distraktioner, uønsket pres og meget lidt tid til selvpleje og selvforkælelse. Cibdols Libido Support hjælper dig med at genskabe balancen ved hjælp af en synergistisk blanding af naturlige ingredienser, der fremmer vitalitet hos både mænd og kvinder. Den specielle formel indeholder Panax ginseng, Ginkgo biloba, zink, vitamin E og Muira puama, som arbejder sammen for at fremme blodgennemstrømning, libido, hormonbalance og mere.*

Tag hånd om dig selv

I nutidens moderne samfund kan vi nemt komme til at sætte vores fysiske behov i bagerste række, når vi kæmper med et travl arbejdsskema og en hektisk social kalender. Det er dog enormt vigtigt, at vi tager hånd om vores velvære, og det er her, Libido Support kan hjælpe med at få dig tilbage på sporet. Vores produkt er baseret på helt naturlige ingredienser, som genopbygger vitaliteten inde fra, så du kan takle livets og hverdagens udfordringer.

Bygger på helt naturlige ingredienser

Den synergistiske blanding af helt naturlige vitaminer, mineraler og urter samarbejder med din krops essentielle systemer for at understøtte de fysiske behov hos både mænd og kvinder. Denne unikke formel belaster eller overbelaster ikke velværet. I stedet fungerer den skånsomt sammen med din eksisterende sundhedsrutine.

Når du har brug for en hjælpende hånd til at komme tilbage på sporet, kan du udnytte de naturlige fordele ved Panax ginseng, Ginkgo biloba, zink og E-vitamin. Prøv Libido Support fra Cibdol og oplev, hvilken forskel en synergistisk tilgang til fysisk velvære kan gøre.

Sådan bruger du Cibdols Libido Support

For at opnå de bedste resultater skal du tage 3 kapsler dagligt i seks uger. Efter seks uger skal du fortsætte med 2 kapsler dagligt. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

*Sundhedsanprisning afventer europæisk godkendelse

Datablad
Antal 90 tablets
CBD No
Category Vitals
Produktfinder