Seneste nyt | Page 48

  • B12-vitamin vs. B-kompleks

    September 14, 2023

    B12-vitamin og B-kompleks giver overlappende og komplementære fordele. B12 giver målrettede fordele for dem, der mangler, mens B-komplekset giver komplette B-vitaminfordele. Den ideelle tilgang kan være at tage begge dele – et B-kompleks for spektret af fordele plus B12 for at maksimere niveauerne. Dette sikrer, at du får beskyttelse mod mangel fra B12 og energi, hjernesundhed og stressforsvar fra alle otte B-vitaminer.

  • Hvorfor finder min hjerne altid noget at bekymre sig om?

    September 14, 2023

    For mennesker med tendens til angst kan gentagne bekymringer være invaliderende. Men ved at forstå hjernens trusselsresponssystem kan vi målrette områder som amygdala og præfrontal cortex for at berolige angstkredsløb. Teknikker som mindfulness, CBT, livsstilsændringer og medicin på kort sigt kan alle hjælpe med at omkoble hjernen væk fra overdreven trusselsopfattelse.

  • Hvad er tegnene på bekymring?

    September 14, 2023

    Bekymringer bliver problematiske, når de er overdrevne, ukontrollerbare og forstyrrende for dagligdagen. At genkende tegnene på kronisk bekymring er et vigtigt første skridt. Denne artikel udforsker forskellene mellem normal bekymring og overdreven bekymring, de vigtigste symptomer, sundhedsmæssige konsekvenser, årsager, og hvornår man skal søge støtte. Effektive behandlinger som terapi, medicin og selvhjælpsstrategier kan hjælpe med at genvinde kontrollen.

  • Hvad er de 10 vigtigste ting, folk bekymrer sig om?

    September 14, 2023

    Bekymringer og angst er almindelige menneskelige oplevelser. Ifølge studier og undersøgelser er bekymringer om økonomi, familie, arbejde, helbred, forhold og verdensbegivenheder nogle af de mest udbredte bekymringer blandt voksne. Mens en vis angst er normal, kan kronisk bekymring være skadelig. Der findes mange effektive strategier og behandlinger til at håndtere overdreven, uproduktiv bekymring.

  • Hvad er 5 symptomer på angst?

    September 14, 2023

    Angstlidelser involverer mere end midlertidig bekymring eller nerver. Symptomer som overdreven, ukontrollerbar bekymring, irritabilitet, muskelspændinger, træthed og rastløshed forstyrrer det daglige liv. Ubalancer i hjernens kemikalier og regioner driver disse symptomer. Hvis angst har en alvorlig indvirkning på din funktion, skal du søge professionel støtte. Der findes effektiv behandling.

  • Hvad er forskellen på angst og paranoide tanker?

    September 14, 2023

    En forståelse af forskellene mellem angst og paranoide tanker gør det muligt at identificere de drivende faktorer bag symptomerne. Denne klarhed baner vejen for en skræddersyet behandling. At få kontrol over bekymring og frygt eller irrationel mistænksomhed er muligt med evidensbaseret hjælp.

  • Hvad er tvangstanker?

    September 14, 2023

    Obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) involverer tvangstanker og tvangshandlinger, der forstyrrer dagligdagen. Tvangstanker er tilbagevendende, vedvarende, uønskede tanker, billeder eller lyster, der forårsager angst. Eksempler er frygt for forurening, aggressive eller seksuelle billeder og behov for symmetri. Hvis tvangstankerne er hyppige, ukontrollerbare og foruroligende, bør man opsøge en psykiater. OCD-behandling involverer terapi og modstand mod tvangshandlinger.

  • Hvad er 90 minutters søvn-strategien?

    September 13, 2023

    Søvnstrategien på 90 minutter sigter mod at tilpasse dine søvncyklusser til din døgnrytme ved at time søvnen i intervaller på 90 minutter. Denne tilgang til at hacke din krops naturlige søvnstadier kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten, energiniveauet, den kognitive funktion, produktiviteten og det generelle helbred. Men virker det?

Produktfinder