Seneste nyt | Page 46

  • Enkle tips til afstresning for travle mødre.

    September 23, 2023

    Det kan virke umuligt at finde tid til at stresse af som travl mor. Men at tage sig tid til sig selv er afgørende – det hjælper dig med at være en mere tålmodig og nærværende forælder. Her er nogle nemme og effektive måder, hvorpå travle mødre kan afhjælpe stress på få minutter. Selv hurtige pauser til at gå en tur, meditere, læse eller grine kan hjælpe dig med at stresse af.

  • Advarselstegn på udbrændthed: Sådan genkender du tegnene og griber ind

    September 23, 2023

    Burnout er en tilstand af udmattelse som følge af langvarig stress. De tidlige advarselstegn omfatter træthed, kynisme, faldende præstation, søvnløshed, sygdom og angst. For at genvinde balancen skal du justere din arbejdsbyrde, fokusere på følelsesmæssig sundhed, forbedre balancen mellem arbejde og privatliv, indføre sunde vaner, finde nye udfordringer, undersøge dine værdier og bede om støtte.

  • Stress på arbejdet: håndter stress og forebyg udbrændthed og arbejdsstress.

    September 23, 2023

    Stress på arbejdspladsen bliver mere og mere almindeligt og kan have store konsekvenser for dit helbred og føre til udbrændthed, angst og kroniske helbredsproblemer. Denne artikel udforsker de stigende årsager til arbejdsstress og giver effektive håndteringsstrategier - fra at håndtere arbejdsbyrder, tage pauser, fremme støtte og opnå bedre balance mellem arbejde og privatliv.

  • Er cbd-olie (cannabidiol) det samme som medicinsk marihuana eller hamp?

    September 22, 2023

    Marihuana, CBD-olie og medicinsk cannabis er almindeligt anvendte begreber, der ofte bliver blandet sammen. Men der er vigtige forskelle mellem dem - marihuana indeholder THC, der giver en rus, CBD-olie kommer fra hamp og forårsager ikke rus, mens medicinsk cannabis bruger cannabinoider fra marihuanaplanten til at behandle medicinske tilstande. Denne artikel forklarer tydeligt hver enkelt.

  • Mad og vitaminer til at bekæmpe stress

    September 22, 2023

    Opdag, hvordan strategiske fødevarevalg og vigtige næringsstoffer som omega-3, magnesium og antioxidanter hjælper med at bekæmpe virkningerne af stress. Lær hvilke frugter, grøntsager, urter, drikkevarer og livsstilsvaner, der styrker modstandskraften, forbedrer humøret og støtter det generelle velbefindende, når du føler dig overvældet.

  • Selvpleje forebygger udbrændthed

    September 22, 2023

    Udbrændthed som følge af kronisk stress på arbejdspladsen kan være skadeligt for helbred og præstation. At praktisere konsekvent egenomsorg er nøglen til at undgå udbrændthed, før den får en chance for at bide sig fast. Denne dybdegående guide udforsker evidensbaserede egenomsorgsteknikker som mindfulness, støttende relationer, sunde livsstilsvaner og grænsesætning, der fornyer energi og modstandsdygtighed til at trives i dit arbejde.

  • Øvelser til håndtering af stress

    September 22, 2023

    Motion giver videnskabeligt bevist stresslindring ved at frigive endorfiner, forbedre hjertesundheden, forbedre søvnen og reducere kortisolniveauet. At etablere regelmæssige motionsvaner fungerer som en effektiv livsstilstilgang til at håndtere daglige stressfaktorer. Aerobic, styrketræning, fleksibilitet og mind-body-aktiviteter bekæmper alle virkningerne af stress på både krop og sind.

  • Hvordan detoxer du din krop?

    September 21, 2023

    Afgiftning er en naturlig proces, der kan understøttes ved at foretage visse livsstilsændringer og indarbejde sunde vaner i din daglige rutine. Selvom detox-diæter og udrensninger er blevet populære, er det vigtigt at bemærke, at den videnskabelige dokumentation for deres effektivitet er begrænset.

Produktfinder