Seneste nyt | Page 57

  • Forårsager CoQ10 vægtøgning?

    September 10, 2023

    Nogle mennesker hævder, at CoQ10-tilskud fører til vægtøgning. Forskning har dog ikke bekræftet, at CoQ10 direkte forårsager betydelige vægtændringer. Små stigninger kan skyldes væskeophobning, øget appetit/kalorier eller muskelforøgelse, der maskerer fedttab. Med korrekt dosering og livsstil er det usandsynligt, at CoQ10 forårsager større vægtforøgelse.

  • Giver CoQ10 dig mere energi?

    September 10, 2023

    Coenzym Q10 (CoQ10) er et populært kosttilskud, der tages for at øge energien. Forskning viser, at det kan reducere træthed hos mennesker med visse sygdomme som hjertesvigt og fibromyalgi. Men for raske voksne er undersøgelserne blandede med hensyn til, om CoQ10 øger energien. Doser på 100-200 mg om dagen ser ud til at være mest effektive sammen med sunde livsstilsvaner.

  • Kan CoQ10 vende tandkødssygdomme?

    September 10, 2023

    Forskning viser, at antioxidanten CoQ10 kan hjælpe med at vende tandkødssygdomme, når den tilføjes til almindelig behandling. Undersøgelser viser, at det reducerer inflammation, regenererer knogletab og opretholder resultater fra skalering, rodafhøvling og tandkødskirurgi. Men CoQ10 alene kan ikke kurere fremskreden tandkødssygdom uden mekanisk rengøring. Det kræver daglig mundhygiejne.

  • Er CoQ10 godt for tarmsundheden?

    September 10, 2023

    CoQ10 er et populært kosttilskud, men kan det gavne tarmsundheden? Forskning tyder på, at det kan reducere inflammation, fungere som en antioxidant, støtte energiproduktionen i cellerne og hjælpe væksten af gode tarmbakterier. Der er dog stadig behov for større studier på mennesker. CoQ10 ser lovende ud for visse aspekter af tarmfunktionen, men mere forskning er påkrævet.

  • Hvordan er CoQ10 godt for hjernen?

    September 10, 2023

    Forskning viser, at antioxidanten CoQ10 giver kognitive fordele ved at øge energimetabolismen i hjernecellerne. CoQ10-niveauet falder med alderen, hvilket gør tilskud vigtigt for ældre voksne. Undersøgelser viser, at det forbedrer hukommelse, fokus og forarbejdningshastighed. CoQ10 er også lovende til behandling af Parkinsons, Alzheimers og migrænehovedpine.

  • Hvad er symptomerne på, at man har brug for CoQ10?

    September 10, 2023

    Coenzym Q10 (CoQ10) er afgørende for energiproduktionen i kroppens celler. Faldende niveauer kan føre til symptomer som træthed, muskelsvaghed, hjernetåge, hjerte-kar-problemer og meget mere. At tjekke CoQ10-niveauet og give tilskud, hvis det er lavt, kan hjælpe med at afhjælpe disse problemer. Undersøgelser viser fordele for hjertesundhed, diabetes, fertilitet og neurodegenerative lidelser.

  • Hvordan stopper man med at ryge?

    September 9, 2023

    Et rygestop forbedrer helbredet, men det er svært at bryde afhængigheden. Nikotinabstinenser forårsager trang og humørsvingninger. Hjælpemidler til rygestop som nikotinplastre, tyggegummi og medicin hjælper med at lindre symptomerne. At sætte en dato for rygestoppet, fjerne triggere, drikke vand, trække vejret dybt, distraktionsteknikker og rådgivning øger succesen. De sundhedsmæssige fordele begynder på dag ét. Forbliv motiveret!

  • Bør man tage CoQ10 sammen med andre vitaminer?

    September 9, 2023

    Der er tegn på, at visse vitaminer som E-vitamin og B-vitaminer kan forbedre optagelsen af CoQ10, når de tages sammen. Men høje doser kan interagere. Samlet set virker det gavnligt og sikkert at kombinere CoQ10 med en multivitamin. Der er stadig behov for mere forskning i interaktioner med K-vitamin og D-vitamin.

Produktfinder