Hvad skal jeg have på til min første yogatime?

Published:

Yoga-nybegyndere spekulerer ofte på, hvad de skal have på til deres første yogatime. Der findes så mange forskellige former for yoga og yogatøj, at det kan være forvirrende at finde ud af, hvad man skal tage på. Den gode nyhed er, at yogatøj ikke behøver at være kompliceret eller dyrt. Komfort og bevægelsesfrihed er de vigtigste faktorer, når du skal vælge, hvad du skal have på til din første yogatime.

Hvad skal jeg have på til min første yogatime?

Vælg behageligt tøj

Når du prøver yoga for første gang, skal du vælge behageligt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit. Formsyede yogabukser eller leggings er et populært valg, da de dækker, samtidig med at de giver en stor bevægelsesfrihed. Løstsiddende yogabukser fungerer også, så længe de ikke falder ned eller bliver viklet rundt om dine ben. Shorts er også helt acceptable, så længe du føler dig godt tilpas med at have dem på.

Tag en enkel t-shirt eller en tanktop på, som er lavet af et elastisk, åndbart stof som bomuld. Undgå store, overdimensionerede toppe, der kan komme i vejen, mens du bevæger dig gennem yogastillingerne. Du skal kunne se, hvordan din krop er indstillet, og din instruktør skal kunne se din form, så han/hun kan korrigere den.

Bliver du varm og svedig under yoga? Gå efter fugttransporterende materialer, der holder dig kølig og tør under hele din praksis. Undgå alt for stramt eller begrænsende, der kan gøre det mere udfordrende at bevæge sig gennem stillingerne. Det rigtige yogatøj lader dig bøje, vride og strække frit.

Drop lynlåse, knapper og smykker

Når du klæder dig på til din første yogasession, så lad tøj med lynlåse, knapper eller udsmykninger ligge. Det kan være ubehageligt og endda farligt, når man vrider sig i yogastillinger. Smykker kan også komme i vejen eller endda udgøre en sikkerhedsrisiko. Fjern alle dinglende øreringe, halskæder, armbånd, ringe eller ure inden timen. Efterlad også skarpe eller store bæltespænder.

Prøv at undgå tøj med støjende stoffer, der kan være distraherende i en stille yogaklasse, når du bevæger dig. Selv den gamle yndlingshættetrøje, der er helt slidt, kan være forstyrrende med sine susende lyde, hver gang du skifter stilling. Vælg bløde, åndbare stoffer, der bevæger sig lydløst med din krop.

Barfodet vs. sokker

Det meste yoga praktiseres barfodet for at forbedre stabilitet, trækkraft og kropsbevidsthed. At være barfodet hjælper dig med at gribe bedre fat i måtten, især i balancestillinger. Men du skal ikke føle dig tvunget til at smide skoene med det samme, hvis det er ubehageligt for dig som nybegynder at være barfodet. Letvægtsstrømper kan give den nødvendige fodbeskyttelse og trækkraft, samtidig med at du kan opleve stillingerne. Bare sørg for at undgå glatte sokker, der kan føre til fald.

Yogatåstrømper er ideelle, når man går væk fra almindelige sokker. De adskiller tæerne og efterligner det at være barfodet, samtidig med at de giver en tynd barriere. Efterhånden som du bliver mere komfortabel, kan du prøve at øve udvalgte stillinger barfodet og arbejde hen imod helt at fjerne sokkerne.

Drop gadeskoene

Efterlad dine gadesko, klipklappere, støvler eller sandaler uden for yogastudiet. Ikke alene kan udendørs fodtøj være ubehageligt og usikkert til yoga, men det sætter også spor af snavs, der kan føre til glatte pletter på din måtte. Gå ind i studiet i rene sokker eller bare fødder for at holde dit rum rent.

Hvis du har brug for sko til at gå til timen, skal du vælge fleksible sko med tynde såler, der er lette at tage af, så du kan opbevare dem lige ved siden af måtten. Undgå sko med tykke eller stive såler, som ikke bøjer naturligt med foden. Den ideelle yogasko tilpasser sig problemfrit til din fods form. Minimalistiske sko eller slip-on-sandaler fungerer godt, hvis dit studie anbefaler, at du tager skoene af før timen.

Hvad du skal medbringe

På din første dag er det eneste nødvendige behageligt tøj, et åbent sind og en villighed til at prøve nye bevægelser og stillinger. De fleste yogastudier anbefaler dog, at man medbringer følgende ting:

  • Yogamåtte - giver stødabsorbering og trækkraft til stillingerne. Tjek, om der er måtter til rådighed, eller om du skal medbringe din egen.
  • Vand - Hydrering er nøglen. Medbring vand til at nippe til, ikke en stor beholder til før-træning.
  • Håndklæde - Absorberer sved i varme klasser. Et yogahåndklæde giver bedre greb og støddæmpning.
  • Rekvisitter - Bolster, blokke, stropper osv. til at hjælpe med stillinger efter behov. Tjek, om de medfølger.
  • Yogamåtte-spray - holder din lejede måtte ren. Drop den, hvis du medbringer din egen.
  • Hårbånd - holder langt hår væk fra ansigt og hals, når du bevæger dig gennem stillingerne.
  • Lag på lag - Du kan nemt tilføje eller fjerne lag, når din krop varmes op og køles ned.
  • Toiletartikler - hvis du går i bad i studiet efter timen.

Kom i god tid

Sigt efter at ankomme til yogastudiet 15-20 minutter før din første time begynder. Det giver dig tid til at skrive dig ind, gå på toilettet, gemme dine ting og sætte dig til rette på måtten. Tag dine sko af, og sæt dig godt til rette på måtten. Brug denne tid til at begynde at trække vejret dybt og centrere din bevidsthed, før læreren starter timen.

Observer dem omkring dig, og tag ved lære af yogaetiketten. Sæt telefoner på lydløs, og undgå småsnak under timen. Prøv at holde lommetørklæder, snacks og andre ting væk fra din måtte. Placer dig forrest, hvor læreren nemt kan se dig og give vejledning og justeringer i løbet af timen.

Slap af og hav det sjovt!

Frem for alt skal du minde dig selv om, at din første yogatime skal være en fornøjelse! Undgå at fokusere på dit tøj eller sammenligne dig med andre elever. Fokuser i stedet på at være opmærksom på dit åndedræt, være til stede og bevæge dig opmærksomt gennem stillingerne. Det rigtige yogatøj giver dig mulighed for at bevæge dig frit, samtidig med at du er behageligt tildækket, når du flyder, bøjer, vrider, vender og strækker dig. Når det grundlæggende er på plads, er der kun tilbage at slappe af og have det sjovt under din yogadebut. Namaste!

Sådan vælger du det bedste yogatøj til kvinder

Med utallige mærker af sportstøj, der markedsfører "yogatøj", kan det være svært at gennemskue, hvilket yogatøj der faktisk fungerer bedst til din praksis. Du behøver ikke dyrt designertøj for at få gavn af yoga, men at vælge flatterende og funktionelt tøj øger komforten og bevægelsesfriheden i timen. Følg disse tips for at vælge yogatøj til kvinder, der rammer den ideelle balance mellem mode, pasform og funktion.

Fokus på strækbare stoffer

Den vigtigste regel, når man køber yogatøj, er at kigge efter over- og underdele lavet af strækvenlige stoffer med firevejsstretch. Disse stoffer bøjer i flere retninger og giver ubegrænset bevægelsesfrihed. Bøjelige stoffer som spandex, nylon, polyester, rayon og lycra har naturlig elasticitet, hvilket gør dem ideelle til at vride yogastillinger.

Bomuld er åndbart og absorberende, men har minimal "eftergivenhed". Hold dig til bomuldsblandinger med mindst 10 % spandex for at få den nødvendige stretch. Undgå stive, begrænsende stoffer, der hæmmer bevægelse, som denim, læder, pailletter eller lærred. Test stretch ved at trække i stoffet i forskellige retninger - kvalitetsyogatøj springer tilbage i form.

Lad leggings vise vejen

Gå efter yogaleggings med en bred, høj linning, der holder dig på plads, når du bøjer dig, og som ikke graver sig ind eller glider ned. Vælg kraftige, mellemvægtige stoffer i stedet for papirtynde leggings, der har tendens til at vise alle buler og knuder. Vælg leggings, der er ankel- eller hellange - capris kan gå op.

Ensfarvede sorte leggings er en alsidig basismodel, der passer til enhver top. Gå efter dristige farver og print, hvis du har lyst til variation. Se efter fugttransporterende stof, der afviser sved under varm yoga. Leggings med lommer er også praktiske til at opbevare kort og nøgler. Sørg for, at leggings er helt uigennemsigtige og ikke kan ses igennem, når de strækkes eller bøjes forover.

Vælg en støttende sports-bh

At finde en sports-bh med kompression og indkapsling er afgørende for at holde pigerne på plads under inversioner. Kig efter bh'er med brede stropper og bånd for optimal støtte og løft. Racerback-bh'er giver fri rotation af overkroppen. Undgå tynde bh'er med tynde spaghettistropper, der har tendens til at glide.

Overvej aftagelige, vatterede bh'er for at undgå hovedlys, når det bliver køligt i studiet. Bounce-test sports-bh'er ved at hoppe op og ned - minimal vertikal bevægelse betyder, at du har fundet en vinder. Lad komforten være din guide, når du vælger mellem bh'er med høj eller lav belastning til din bryststørrelse. Din yoga-bh holder dig selvsikker og centreret.

Vælg de rigtige yogatoppe

Vælg løse yogatoppe med ekstra længde, som ikke kan trækkes op eller løsnes under Downward Dog. Længere trøjer dækker din bagdel, når de er foldet forover. Toppe med rund hals giver plads til at trække vejret i stedet for snævre hals- eller rullekravetrøjer.

Kig efter toppe med slidser i siden eller meshpaneler for at øge ventilationen under varm yoga. Tommelfingerhuller holder ærmerne på plads. Undgå støjende, glatte stoffer, der rasler eller glider rundt. De bedste yogatoppe bevæger sig problemfrit med din krop.

Spring distraherende detaljer over

Vælg enkelt, strømlinet yogatøj uden støjende lynlåse, hægter, velcro eller klokker, som kan være forstyrrende i rolige klasser. Undgå også store logoer på tøjet - du ønsker at skabe ro, ikke distraktioner. Smykker kan hænge fast i tøj og stillinger - tag dem af, før du går ind i studiet.

Sig nej til grove blonder, kløende tags eller stive sømme, der irriterer følsom hud. Alt, hvad der graver, klemmer eller kradser, mindsker fokus. Gå efter flatlock-sømme, der ligger fladt mod huden og ikke irriterer. Med yogatøj giver enkelhed dig mulighed for at vende dig indad og uddybe bevidstheden.

Gør komfort til din topprioritet

Frem for alt skal du vælge yogatøj, som du føler dig godt tilpas i. Mix og match bh, legging og top for at skabe looks, der afspejler din personlige stil. Gå efter farver og print, der giver dig selvtillid og glæde. Sørg for, at din yogagarderobe giver dig den dækning, du ønsker. Vær tro mod dine egne komfortpræferencer for at få den allerbedste yogaoplevelse.

Sådan vælger du det bedste yogatøj til mænd

De dage er forbi, hvor "yogatøj" til mænd var ensbetydende med gamle shorts og en laset t-shirt. Nutidens fyre har masser af muligheder for moderigtigt yogatøj, der er optimeret til komfort og ydeevne. At vælge, hvad man skal have på, kan føles som en hovedstand i starten. Følg disse tips for at mestre stilfuldt yogatøj til mænd, der perfekt understøtter din praksis.

Prioritér elastiske stoffer

Det vigtigste for ethvert yogatøj er bevægelsesfrihed. Gå efter overdele og underdele lavet af lette, firevejs strækbare stoffer som spandex, nylon og polyester, der er lette at bøje. Undgå stive, begrænsende materialer som denim eller lærred, der hæmmer din bevægelsesfrihed.

Naturfibre som bomuld og bambus rayon giver åndbarhed. For at få den nødvendige strækbarhed skal du kigge efter mindst 10 % spandex i bomuldsblandinger. Test stræk ved at trække i stoffet i forskellige retninger - det skal gå i form igen, ikke hænge. Dit yogasæt skal bevæge sig med dig, ikke imod dig.

Ræk ud efter yogaleggings

Yoga-leggings til mænd var engang forbeholdt kvinder, men de giver uovertruffen komfort og fri dynamik, perfekt til dybe krigerudfald og foldning fremad i straddle. Leggings transporterer fugt væk, forhindrer gnavesår og giver udglattende kompression. Kig efter en robust linning, der bliver siddende uden at grave sig ind.

Ensfarvede sorte leggings giver alsidighed. Eventyrlystne yogier kan vælge dristigere farver og print. Sørg for, at leggings dækker - ingen har lyst til at opleve gennemsigtige bukser på første hånd. Se efter praktiske lommer til nøgler eller ID. Kvalitetsyogaleggings gør det muligt at bevæge sig.

Kom op i niveau med yoga-joggere

Joggers kombinerer komforten fra sweatpants med en mere samlet silhuet. Vælg lette joggers i fugttransporterende stof. De tilspidsede ben forhindrer, at stoffet samler sig, og de opsmøgede sømme fremhæver prangende strømper og sneakers. Joggers er gode til at komme til og fra skole med stil.

Vælg joggers med justerbar løbegang i taljen, hvis du foretrækker en mere tætsiddende pasform frem for løse og flagrende. Lommer med lynlås opbevarer værdigenstande sikkert under inversionsstillinger. Hold dig til ensfarvede neutrale nuancer for maksimal alsidighed. Yogajoggere holder det afslappet, mens de stadig ser skarpe ud.

Vælg en støttende yogatank

Drop de gamle t-shirts, der hænger, og opgrader din yogatop med en slank tank. Kig efter længere længder, der ikke strammer op eller går op midt i flowet. Tanktoppe med meshpaneler øger ventilationen til svedige, varme yogasessioner. Bånd omkring halsudskæringen og ærmegabene forhindrer, at kanterne strækkes ud og bliver skæve med tiden.

Store slidser i siderne giver fri rotation af overkroppen. Tommelfingerhuller er også gode til at holde ærmerne på plads. Se efter flatlock-sømme, der forhindrer hudirritation og gnidning. En yogatank af høj kvalitet giver åndbar komfort uden begrænsninger.

Vælg shorts med omhu

Hvis du foretrækker shorts frem for leggings, skal du vælge lette shorts i en mellemlang til lang længde for at få rigelig dækning. En indersøm på 7-9 tommer er ideel til de fleste kropstyper. Kortere shorts har en tendens til at sidde op eller klemme, når man sidder i stillinger.

Kig efter shorts med elastik i taljen, indvendigt snoretræk eller snørebånd, der ikke skal bindes, for at skabe en tilpasset pasform. Sidelommer giver nem adgang til nøgler, kort og kontanter. Til varm yoga hjælper fugttransporterende stof med at holde dig kølig og tør, selv når temperaturen stiger. Bevæg dig frit uden bekymringer i yogashorts designet til mænd.

Følg din mavefornemmelse

Når du vælger yogatøj, skal du vælge noget, du virkelig har det godt med at have på. Du vil have tøj, der øger selvtilliden og understøtter selvudfoldelse. Mix og match overdele, underdele og lag på lag for at skabe et look, der passer til din personlige stil. Gå efter stoffer og pasformer, der får dig til at føle dig centreret og bemyndiget til at fordybe dig fuldt ud i praksis. Stol på din mavefornemmelse - du har styr på det!

Yoga-tøjstile, du skal undgå

Hvad skal du ikke have på, når du ruller din yogamåtte ud? Visse typer tøj hæmmer din praksis eller øger sandsynligheden for en garderobefejl. Styr uden om disse uegnede yogatyper for at få den ultimative oplevelse af krop og sind:

Jeans - for begrænsende

Denim begrænser den bevægelighed, der er nødvendig for yogaens flows og folder. Stive jeans mangler firevejsstræk, som er afgørende for fri bevægelse. Tykt stof holder også på varmen, så du hurtigt bliver overophedet. Gem jeans til at løbe ærinder i, ikke til nedadgående hunde.

Leggings i pleather - Too Hot

Leggings i imiteret læder virker smarte i teorien, men er smertefuldt varme og begrænsende under yoga. Ikke-åndbart plæder og plastmaterialer fanger varme og sved ved siden af din hud og skaber et glat rod. Lad din lysende sjæl skinne ved at vælge åndbare stoffer, der tillader krop og sind at bevæge sig frit.

Miniskørter - for afslørende

Undgå farligt korte miniskørter, kjoler eller skorts, som kan føre til overeksponering. Hvis man vælger den forkerte længde, risikerer man at afsløre undertøjet under inversioner eller siddende folder. Lange capris, leggings, shorts eller yogabukser giver den nødvendige dækning i alle stillinger.

Store sweatshirts - for baggy

Overdimensionerede hættetrøjer mangler form og buler ud, hvilket forringer feedback. Overskydende stof bliver snoet og begrænser din bevægelsesfrihed. Hold dig til tætsiddende overdele i letvægtsmaterialer, der bevæger sig med dig. Nyd i stedet varmen og komforten i din yndlingssweatshirt før og efter yoga.

Kostumer - for distraherende

Gem halloweenkostumet eller dyredragten til temafesterne, ikke yogatimen. Et aparte udseende forstyrrer fokus for dig og dem omkring dig. Skæve yogabukser med larmende klokker, fløjter og andet tilbehør afleder også opmærksomheden fra at trække vejret og være til stede.

Ragged Tees - For slidt

Den gamle grafiske t-shirt med huller bør gå på pension, ikke genbruges til træningstøj. Flossede, slidte overdele signalerer forsømmelse, ikke etos. Vælg friske, målrettede yogatoppe, der respektfuldt støtter din personlige praksis og vækst. Du løfter dig selv op ved at hæve intentionen bag dine handlinger.

Stramme rullekraver - for indsnævrende

Tætsiddende overdele som rullekraver og crewnecks føles kvælende midt i flowet, hvilket gør det svært at trække vejret dybt. Stof, der strammer om halsen, hæmmer afslapningen. Gå efter løse, åbne halsudskæringer, så du kan trække vejret uhindret. Hvis du let bliver kold, så tag en jakke over en behagelig T-shirt med v-hals i stedet.

Dårligt siddende bh'er - for ustabile

Spinkle bh'er, slappe sports-bh'er og tynde braletter mangler den struktur, der er nødvendig for omvendinger, folder og balancer. Utilstrækkelig støtte fører til tøjfejl i midten af klassen. Gå efter bh'er, der minimerer hoppen og holder dig løftet med indkapsling og kompression. Korrekt pasform øger komforten, så du kan vende dig indad.

Det korte af det lange: Yogatøj skal understøtte, ikke forringe praksis. Vælg tøj, der rydder fysisk og mentalt rum og hjælper dig med at finde fokus og nærvær på måtten. Hvis du er i tvivl, så vælg enkle basisvarer i strækbare materialer. Dit yogatøj er et statement - vær sikker på, at det formidler dine værdier.

Sådan plejer du yogatøj

Investering i kvalitetsyogatøj hjælper med at inspirere til konsekvent praksis, men kun hvis du passer ordentligt på det. Følg disse enkle tips for at få din yogagarderobe til at se godt ud og fungere optimalt:

Tjek etiketter før vask

Læs etiketterne, før du smider dit yogatøj i vaskemaskinen for at undgå at beskadige tøjet. Se efter indstillinger for maskinvask i koldt vand. Varmt vand kan falme stoffet og nedbryde elasticiteten for tidligt. Undgå blegemiddel, der svækker fibrene over tid, medmindre det er specificeret.

Se efter anvisninger for tørretumbling ved lav temperatur eller tørresnor - høj varme ødelægger elastiske stoffer. Tøj i spandex, nylon og polyester må ikke tørres uden bekræftelse. Hvis du er i tvivl, så vælg skånsom vask i koldt vand og lufttørring for at forlænge tøjets levetid. Håndter højteknologiske yogastoffer med omhu.

Vask efter hver brug

Vask yogatøjet efter hver brug for at undgå lugtproblemer fra sved. Hvis man lader svedvådt tøj ligge og ulme, fremmer man bakteriel overvækst, som bliver hængende. For at få hygiejnisk, lugtfrit udstyr skal du gøre tøjvask til en vane, ikke en eftertanke.

Hold det beskidte tøj adskilt efter undervisningen, indtil det er vasket, for at undgå krydskontaminationslugt. Vend også vrangen ud på tøjet før vask for at rense stoffet helt. Efter hver vask skal tøjet en tur i tørretumbleren for at undgå risiko for skimmelsvamp i bundter af fugtigt tøj.

Brug et skånsomt rengøringsmiddel

Drop de kraftige rengøringsmidler og forbehandlinger - de er for skrappe til sart yogatøj.

Ofte stillede spørgsmål om, hvad du skal have på til din første yogatime

Hvilken type tøj er bedst til hot yoga?

Hot yoga praktiseres i et opvarmet studie, så fugttransporterende, åndbare stoffer er ideelle. Undgå bomuld, som bliver tungt af sved. Vælg lette, syntetiske materialer, der tørrer hurtigt. Flydende trøjer og shorts giver masser af ventilation. En sports-bh absorberer sveden. Hvis du let bliver nedkølet, så medbring en let overtræksdragt.

Hvad hvis jeg er usikker på min krop?

Det er normalt at føle sig nervøs i den første time. Men husk, at alle er der for at fokusere på deres egen praksis, ikke for at dømme dig. Yogakroppe kommer i alle former og størrelser. Undgå at sammenligne dig selv med andre. Tag det på, som du føler dig godt tilpas i, ikke selvbevidst. Studierne ønsker, at du skal føle dig velkommen, som du er. Med tiden vil du føle dig mere tryg.

Hvilket yogatøj bør jeg undgå af blufærdighedsmæssige årsager?

Hvor meget tildækning, du ønsker, er et spørgsmål om personlige præferencer. Formsyede leggings eller capris med en løs t-shirt giver beskedenhed. Undgå meget korte shorts eller nedringede toppe, hvis de gør dig utilpas. Nogle ønsker måske at dække knæ, albuer eller bære shorts over leggings. Tunikaer, lange ærmer og lag-på-lag-tøj giver også mere dækning. Gør, hvad der føles rigtigt for dig.

Skal mit yogatøj være stramt eller løst?

Det bedste yogatøj sidder tæt, men giver fuld bevægelsesfrihed. Hvis tøjet er for stramt, vil det begrænse din evne til at bevæge dig mellem stillingerne. Ekstremt løstsiddende eller poset tøj kan samle sig eller forårsage snublefare. Kig efter tætsiddende tøj i strækbare materialer, der bevæger sig med kroppen. Tøjet skal forme sig efter kroppen, men ikke begrænse den.

Kan jeg tage mit træningstøj på?

Dit almindelige gymnastiktøj fungerer fint til en begynderyogaklasse, så længe det tillader fri bevægelighed. Strækbare leggings, sportsshorts og fugttransporterende toppe passer godt til yoga. Undgå bare store sweatshirts eller jeans, der ikke giver sig. Let, åndbart træningstøj, der gør det muligt at bevæge sig uden at blive distraheret, er perfekt.

Behøver mit yogatøj at være dyrt?

Nej, slet ikke! Der er masser af dyre designermodeller, men du kan også starte med basalt, budgetvenligt aktivtøj. Besøg discountforretninger som Costco, TJ Maxx eller Marshall's for at finde billige yoga-varer. Tjek også genbrugsbutikker for brugte ting. Ensfarvede leggings, basisbluser og strækbare toppe vil gøre arbejdet uden at sprænge dit budget. Opgrader senere, hvis du vil.

Hvad hvis jeg ikke har noget sportstøj? Kan jeg tage pyjamas på?

Hvis du virkelig ikke ejer noget træningstøj endnu, er det bedre end ingenting at have pyjamas på til din første time. Gå efter lette pyjamasbukser og en t-shirt af åndbart bomuld. Undgå flannel eller tunge stoffer, som kan blive varme. Hvis det er muligt, så lån tøj af en ven først. Fortæl instruktøren, at du må nøjes, indtil du får noget ordentligt yogatøj. Det vil de forstå.

Skal jeg pynte mit yogatøj?

Tilbehør som bælter, tørklæder eller pandebånd har en tendens til at distrahere i yogaklassen. Drop også smykkerne. Jo enklere dit look er, jo bedre. Den eneste undtagelse er hårbånd til at trække lange lokker tilbage og holde dem væk fra dit ansigt. Modstå fristelsen til at bekymre dig om dit udseende, og ret i stedet opmærksomheden indad mod dit åndedræt, dine bevægelser og din kropsholdning. Gør dig fri af distraktioner.

Hvor tidligt skal jeg ankomme og skifte tøj?

Planlæg at ankomme til yogastudiet 15-20 minutter før starttidspunktet. Det giver dig en buffer til at gå på toilettet, lægge dine ting fra dig og finde dig til rette på måtten, inden timen begynder. Modstå fristelsen til at chatte med andre i dette tidsrum. Sid stille, træk vejret, og begynd at centrere dig. Hvis du giver dig tid til at komme ned på jorden, får du mest muligt ud af din første yogaoplevelse.

Resumé

Yoga-nybegyndere spekulerer ofte på, hvad de skal tage på til deres første yogatime nogensinde. At have det rigtige tøj på kan påvirke komfort, bevægelsesfrihed og selvtillid under din første yogaoplevelse. Fokuser først på strækbare, åndbare stoffer, der giver bevægelsesfrihed gennem forskellige stillinger. Formsyede yogabukser, leggings, shorts eller capris parret med en tætsiddende atletisk top eller t-shirt fungerer typisk godt. Undgå begrænsende materialer som denim, pleather eller kraftig bomuld. Vælg fugttransporterende stoffer, hvis du sveder. Spring komplicerede stropper, knapper eller støjende stoffer over, som kan virke distraherende. Enkle, solide stykker tøj hjælper dig med at fokusere indad, ikke på dit outfit. Lad også prangende smykker blive hjemme for at undgå, at de hænger fast. Mange studier har måtter, men medbring din egen, hvis du har en af hygiejnemæssige årsager. Kom tidligt, så du kan finde dig til rette, inden timen starter. Yogatøj behøver ikke at være dyre designermærker. Prisbilligt aktivt tøj, der gør det muligt at bevæge sig, vil gøre arbejdet. Det vigtigste er, at du ikke lader dig afholde fra at prøve yoga, når du skal finde det perfekte outfit. Tag det på, som føles behageligt for dig. Den indre ro, som yoga dyrker, betyder langt mere, end hvad du har på udenpå.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder