• Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin
  • Vegansk D3-vitamin

Vegansk D3-vitamin

€ 17.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Understøt dit immunforsvar og meget mere med vegansk D3-vitamin fra Cibdol. Vores tabletter er nemme at sluge og indeholder veganervenligt D-vitamin, der gør, at de adskiller sig fra traditionelle kosttilskud. Hver flaske indeholder 120 kapsler, og det har aldrig været nemmere at nå din daglige dosis af D-vitamin og give velværet det boost, du fortjener.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Tilføj lidt solskin til din dag

For at føle dig på toppen er det altafgørende at få nok D-vitamin hele året rundt. Ikke nok med at vores veganske D3-vitamintilskud understøtter mange af de essentielle kropsfunktioner, men kapslerne er også veganervenlige. Typisk kommer D-vitamin fra animalske kilder, men vores kapsler er udviklet ved hjælp af brancheførende teknologi, så alle kan opleve den sundhedsboostende kraft af D-vitamin.

Veganervenligt D-vitamin

D-vitamin spiller en afgørende rolle for vores immunforsvar, og samtidig er det med til at opretholde knogle- og muskelfunktion. Indtil nu har det dog været utroligt udfordrende at finde veganervenligt D-vitamin. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alle føler sig støttet i deres sundhedsmål, og derfor er vores Vegansk D3-vitamin helt unikt sammenlignet med traditionelle kosttilskud.

Wellness for hele kroppen, hele året rundt

Normalt får vores krop alt det D-vitamin, den har brug for, fra naturligt sollys. I vintermånederne, og for folk, der ikke har mulighed for at komme udenfor så ofte, begynder D-vitaminniveauet at falde, og det kan bidrage til forskellige sundhedsproblemer. Under disse omstændigheder er kosttilskud afgørende.

Vores kapsler er nemme at sluge, og uanset hvilken situationen du er i, kan vores kapsler give dig den nødvendige støtte. Uanset alder findes der få vitaminer, som spiller så vigtig en rolle for det generelle velvære. Takket være Vegansk D3-vitamin fra Cibdol har du nu mulighed for at vælge veganervenligt D-vitamin uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sådan bruger du Vegansk D3-vitamin fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage én kapsel dagligt i forbindelse med eller kort efter et måltid.

Datablad
Antal 120 tablets, 120 daily doses
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
Produktfinder