Seneste nyt | Page 11

  • Hvor meget protein er der i et æg?

    October 30, 2023

    Denne artikel opdeler mængden af protein i forskellige typer æg. Den sammenligner proteinniveauet i store æg med jumboæg, æggehvider med æggeblommer og rå med kogte æg. Kogning af æg har ikke den store indflydelse på det samlede proteinindhold, men det har størrelsen og den del, ægget består af. Samlet set giver æg moderate proteinniveauer og høj biotilgængelighed, hvilket gør dem til en vigtig fødevare til muskelopbygning og vægttab.

  • Kan man tabe sig uden at gå på slankekur?

    October 30, 2023

    Du kan tabe dig uden restriktive slankekure ved at foretage enkle, men bæredygtige ændringer. Fokuser på at spise mere næringstætte fødevarer, kontrollere dine portioner, springe flydende kalorier over, lave mere mad derhjemme og langsomt øge din fysiske aktivitet. Med engagement og konsekvens giver disse livsstilsændringer et gradvist, men varigt vægttab og forbedret sundhed.

  • Hvordan bruger man Cibdol CBD-olie?

    October 29, 2023

    Denne dybdegående guide dækker de forskellige muligheder for at bruge Cibdol CBD-olie og få mest muligt ud af dit kosttilskud. Lær, hvordan sublingual dosering, blanding i spiselige produkter, indkapsling og topisk anvendelse alle kan udnytte fordelene ved CBD til dine behov. Forstå korrekt dosering, opbevaring, rejser og meget mere.

  • Kan gurkemeje påvirke din søvn?

    October 29, 2023

    Mens nogle hævder, at gurkemeje kan forbedre eller forstyrre søvnen, viser den nuværende forskning, at curcumin sandsynligvis ikke har nogen større effekt ved normale tilskudsdoser. Meget høje doser kan potentielt forårsage let døsighed. Flere studier, der specifikt undersøger gurkemeje’s virkninger på søvncyklusser, er nødvendige for at drage fastere konklusioner.

  • Er curcumin det samme som gurkemeje?

    October 29, 2023

    Curcumin er det mest medicinske fytokemiske stof, der findes i gurkemeje. Forskning viser, at curcumin har stærke antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, der kan gavne mange tilstande. Men curcumin alene har en dårlig biotilgængelighed. Indtagelse af gurkemeje eller formulerede curcumintilskud kan forbedre absorptionen og effekten.

  • Gør gurkemeje dit blod tyndere eller tykkere?

    October 29, 2023

    Forskning i, om gurkemeje gør blodet tyndere eller tykkere, er inkonsekvent. Ved normale kulinariske og supplerende doser har gurkemeje sandsynligvis ubetydelige virkninger på koagulation og blødningsrisiko. Kun meget høje koncentrationer af curcumin viser potentielle milde blodfortyndende effekter, men der er behov for flere data fra mennesker.

  • Hvad hæmmer optagelsen af gurkemeje?

    October 29, 2023

    Gurkemejens hovedbestanddel curcumin har lav biotilgængelighed og dårlig absorption. Det begrænser dets sundhedsmæssige fordele. Nøglefaktorer, der hæmmer absorptionen, er curcumins dårlige opløselighed, ustabilitet ved neutral pH, omfattende metabolisme og hurtig eliminering. Indtagelse af gurkemeje med fedt, sort peber, pepsin og ved lav varme kan øge optagelsen af curcumin betydeligt. Det hjælper også at tage mindre doser flere gange dagligt.

  • Kan gurkemeje gøre sure opstød værre?

    October 29, 2023

Produktfinder