• C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink
 • C-, D3-vitamin + zink

C-, D3-vitamin + zink

€ 24.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Styrk din krops første forsvar mod infektioner og vira med C-, D3-vitamin + zink fra Cibdol. Et sundt, afbalanceret immunforsvar er afgørende for at kunne bekæmpe sygdom og føle dig på toppen hver dag. Vores eksklusive blanding af C-vitamin D3- vitamin og zink sørger for, at din krop har alt, hvad den behøver for at kunne forsvare sig selv.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse
Mood Booster

Det daglige boost
til immunforsvaret

Immunforsvaret er et af kroppens vigtigste systemer. Ikke nok med at det konstant arbejder for at beskytte dig, men det er også dit første forsvar mod infektioner, vira og sygdomme. Derfor har vi udarbejdet kosttilskuddet C-, D3-vitamin + zink, så du kan styrke dit immunforsvar, beskytte cellerne mod oxidativt stress og føle dig på toppen hver dag.

Vi har kombineret kapslerne med vores CBD-immunbooster for at sikre en altomfattende tilgang til forbedring af velvære, der understøtter immunforsvarets funktionen fra alle vinkler.

Ingredienser
Vitamins; Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Stabiliser (Gum Arabic); Plant Based Capsule and Beadlets (HPMC); Minerals; Emulsifier (Sunflower Lecithin); Binder (Ethyl Cellulose); Carrier (Cyclodextrin).
Ingredienser pr. kapsel
Forbindelser MG %RI
Vitamin C (Ascorbic Acid) 250 313
Zinc (Zinc Oxide) 7,5 75
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 14mcg 275
Usage

Instruktioner: For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 kapsel dagligt sammen med et glas vand. Kapslerne bør ikke tygges.

Indhold: 60 doser (1 kapsel = 1 daglig dosis)

Opbevaring: Køligt, mørkt og tørt

Holdbarhed: 6 måneder efter åbning

Characteristics

Art.nr: CIBD0078

Emballage: Krukke i papemballage

Materialer: FSC-certificeret pap

Understøtter harmonisk velvære

Vitamin C Zinc D3 wellness

Styrkelse af immunforsvaret opretholder den balance, som din krop higer efter, men det er også en af de bedste måder at ruste velværet til mødet med det ukendte.

Vores naturlige kosttilskud er et fantastisk supplement til din daglige kosttilskudsrutine, uanset om du vil understøtte et allerede velfungerende immunsystem, eller om du vil booste kroppens niveauer af zink og D-vitamin.

Den perfekte trio til bedre velvære

C-vitamin, D3-vitamin og zink spiller hver især afgørende roller for mange af kroppens funktioner. Ved at kombinere disse gavnlige forbindelser med liposomer er Cibdol-kosttilskud ét skridt foran konkurrenterne og sikrer en kvalitetsrig sundhedsoplevelse med hver kapsel.

C-vitamin og zink fremmer det daglige velvære på mange måder lige fra deres indvirkning på oxidativt stress til understøttelse af et normalt fungerende immunforsvar. I kombination med de styrkende virkninger af D-vitamin og liposomer får dit immunforsvar den støtte, det behøver, for at kunne tackle de udfordringer, der venter.

Hvorfor vælge Vitamin C, D3 + Zink?

Vælg Vitamin C, D3 + Zink til at understøtte et af kroppens vigtigste forsvar: immunsystemet. Denne sofistikerede blanding af essentielle vitaminer og mineraler hjælper ikke kun med at udfylde ernæringshuller, men den sikrer også, at din krop har de ressourcer, den har brug for, til at bekæmpe sygdomme, infektioner og virusser.

vitamin C D3 Zinc

“Boost dit immunsystem
og styrk dit forsvar”

Hvad er fordelene ved Vitamin C, D3 + Zink

C-vitamin

C-vitamin, der er kendt for sin indvirkning på immunsystemet, hjælper ikke kun med at fremme immuniteten, men det fungerer også som en potent antioxidant, der hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler. At tilføje C-vitamin til din kost i form af naturlige fødevarer eller kosttilskud er en glimrende måde at styrke dit immunforsvar på. Kort sagt: C-vitamin spiller en afgørende rolle for sundhed og velvære.

D3-vitamin

D3 kaldes også solskinsvitaminet, og det er afgørende for et afbalanceret og modstandsdygtigt immunforsvar. D3-vitaminet er endnu vigtigere i vintermånederne, hvor der er langt mindre naturligt sollys, som er kroppens naturlige kilde. Ved at holde D-vitaminniveauet højt understøtter du immunforsvaret, knoglesundhed og muskelfunktion, og det har en altomfattende indvirkning på velvære.

Zink

Zink ligger øverst på listen over essentielle mineraler, da stoffet spiller en afgørende rolle i produktionen af hvide blodlegemer. Selvom kroppen kun har brug for små mængder zink for at opfylde disse funktioner, indeholder moderne kostplaner ofte balancerede mineralniveauer. At få nok zink fødevarer eller kosttilskud er en meget god måde at styrke dit immunforsvar på.


En løsning på absorptionsproblemer

C-vitamin: Et vandopløseligt vitamin

Selvom C-vitamin let optages i tyndtarmen, kan store mængder forårsage mave-tarmproblemer og samtidig påvirke optagelsen af andre mineraler. Absorptionsgrænsen ligger på 200 mg, så det er vigtigt at indtage det i afbalancerede mængder.

Vitamin D3: Et fedtopløseligt vitamin

Da D3-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, varierer absorptionshastigheden baseret på, hvor meget fedt din kost indeholder. Det kan samtidig betyde, at mennesker med genetiske eller helbredslidelser skal indtage mere for at opleve de samme fordele.

Zink: Et fedt- og vandopløseligt mineral

Zink kan både være fedt- og vandopløseligt, men mineralet har meget større aftagende udbytte sammenlignet med D3- eller C-vitamin. Det betyder, at absorptionshastigheden faktisk reduceres, jo mere du indtager. Derfor er det en god idé at tage zink sammen med et måltid, der indeholder animalske proteiner for at nedsætte det naturlige fald.

Kombinationen af C-vitamin, D3-vitamin og zink

I betragtning af variablerne for absorption, dosering og vitaminforhold er det utroligt udfordrende at balancere alle 3 elementer. Når C-vitamin- og zinkniveauet stiger, kan det have en negativ indvirkning på optagelsen af andre vitaminer og mineraler.

For at sikre at du får alle de sundhedsmæssige fordele uden potentielle uønskede interaktioner, er det vigtigt, at du indtager nøje afbalancerede mængder.

Forbedring af effektivitet og udnyttelse

Ved at øge absorptionen og reducere interaktioner er det muligt at optimere virkningerne af ingredienserne.

LargeIntestinesSmall Intestinesis stored in the bones of our skeletonMajor site for absorption of all types of vitamines and mineralsMaximum absorption

Forbedring af velvære
med kraften fra liposomer

Ved at udnytte liposomer af farmaceutisk kvalitet overvinder vores vitamin C, D3 + zink-formel potentielle problemer
med optagelse, dosering og vitaminforhold for at levere den støtte, dit immunforsvar fortjener.

Forbedret optagelse
Det beskyttende lag af liposomer forhindrer, at de aktive ingredienser nedbrydes, når de rejser gennem kroppen. Det betyder, at kroppen kan udnytte en større koncentration af næringsstoffer.

Forbedret effektivitet
Ved at kontrollere frigivelsen af aktive ingredienser forbedres effektiviteten af vores immunforstærkende supplement, men det sikrer også en jævn og effektiv optagelse.

Reducerede interaktioner
Liposomer samarbejder med vores sofistikerede blanding af C-vitamin, D3-vitamin og zink og reducerer dermed potentielle uønskede interaktioner. Derfor er det en mere praktisk mulighed.

Optimal optagelse
Liposomale formler leverer de aktive ingredienser til lige præcis de steder, hvor der er brug for dem. På den måde kan cellerne absorbere dem direkte, og det er en langt større fordel for dit immunforsvar.

Liposomer er prikken over i'et i en formel, der fuldt ud understøtter immunforsvaret. De forbedrer ikke kun optagelsen og udnyttelsen af aktive ingredienser, men de sikrer også, at vores Vitamin C, D3 + Zink-formel er det mest effektive og pålidelige valg for din krop.

Mood Booster

Nemt og praktisk

immune booster capsule
 • Understøtter opretholdelse af stærke knogler
 • Spiller en afgørende rolle for cellefornyelse
 • Fremmer proteinopbygning
 • Fremmer normal balance mellem vand eller mineraler
 • Styrker normal muskelfunktion
 • Bidrager til vedligeholdelse af stærke tænder
Datablad
CBD No
Category Vitals
Produktfinder