Seneste nyt | Page 45

  • Hvilken øvelse er bedst til at modvirke aldring?

    September 19, 2023

    Motion giver stærke anti-aging fordele ved at reducere inflammation, forbedre hjertesundheden, opbygge muskler, forbedre hjernefunktionen og meget mere. Aerob træning, styrketræning, yoga, tai chi og gåture har vist sig at bekæmpe aldersrelateret tilbagegang. En kombination af konditionstræning, styrketræning, smidighed og balanceøvelser kan hjælpe dig med at bevare helbredet og være aktiv længere.

  • Hvad kan jeg drikke for at se yngre ud?

    September 19, 2023   Kollagen

    At drikke visse anti-aging-drikkevarer kan forandre dit helbred og udseende indefra og ud. Kollagendrikke, urtete, æblecidereddike, benbouillon og grønne juicer indeholder kraftige antioxidanter, antiinflammatoriske midler, probiotika, vitaminer og mineraler, der har vist sig at genskabe ungdommelig hud, energi, immunitet og vitalitet. Oplev de 10 bedste drikke, der kan hjælpe med at skrue tiden tilbage.

  • Hvordan får jeg naturligt d-vitamin?

    September 19, 2023

    D-vitaminmangel er meget almindeligt på verdensplan. Dette vigtige "solskinsvitamin" spiller en afgørende rolle for knoglesundheden, immunforsvaret, humøret, kræftforebyggelsen og meget mere. Optimering af dine niveauer gennem soleksponering, fødevarer som laks og kosttilskud giver vigtige fordele. Denne artikel forklarer D-vitamins helbredseffekter, hvordan man tester sin status, og hvordan man bedst får nok.

  • Den bedste form for D-vitamin til optimal optagelse

    September 19, 2023

    D3-vitamin er den foretrukne form for D-vitamin for optimal optagelse og forøgelse af niveauerne. Flere undersøgelser viser, at D3 hæver D-vitaminet højere og holder det hævet længere end D2. D3 nedbrydes muligvis mindre under stofskiftet og bliver mere biotilgængeligt på grund af dets lavere affinitet til bindingsproteiner. For at korrigere mangel skal man tage 2000-4000 IE D3 dagligt. Overskrid ikke 4000 IE, medmindre det er ordineret.

  • Hvor meget d-vitamin skal man tage?

    September 19, 2023

    Når vi bliver ældre, er det afgørende for knoglesundheden at få tilstrækkeligt med D-vitamin, og det kan gavne immunforsvaret og hjernefunktionen. Men at tage for meget D-vitamin kan forårsage toksicitet. Denne artikel undersøger, hvor meget D-vitamin ældre voksne har brug for, potentielle risici ved overdreven indtagelse og sikre øvre grænser for at supplere klogt.

  • Hvor lang tid tager det for D-vitaminniveauet at stige?

    September 19, 2023

    D-vitamin er livsvigtigt, men mangel er almindeligt. Denne artikel handler om, hvor lang tid det tager for D-vitamintilskud at hæve niveauet. Med den rette dosering kan de fleste øge niveauet med 10-20 ng/mL på 2-3 måneder. Lær det optimale daglige indtag, typer af kosttilskud, hvornår du kan mærke effekter, og samarbejd med din læge om at teste og følge dine niveauer hver 3.-4. måned.

  • D-vitaminrige frugter og grøntsager

    September 19, 2023

    Denne artikel undersøger de bedste D-vitaminrige frugter og grøntsager og ser på, hvor meget af dette vigtige næringsstof de indeholder pr. portion. Lær, hvorfor D-vitamin er så vigtigt, hvor meget du har brug for dagligt, og hvilke symptomer og risici, der er ved mangel. Opdag de bedste fødevarekilder, du kan spise for at øge dit D-vitaminindtag.

  • Hvilken vitaminmangel får dig til at fryse?

    September 18, 2023

    At føle sig usædvanligt kold hele tiden kan være tegn på vitaminmangel. Mangel på næringsstoffer som B12-vitamin, jern, folat, C-vitamin og D-vitamin kan få dig til at fryse og ryste. Disse vitaminer hjælper med at regulere kropstemperaturen ved at producere røde blodlegemer, støtte kredsløbet og immunforsvaret og hjælpe nervefunktionen. Tjek for mangler, hvis du fryser indendørs.

Produktfinder