Seneste nyt | Page 27

  • Hvor længe kan en mand holde sig uden sex?

    October 12, 2023

    Selv om mange tror, at mænd har brug for sex hele tiden, viser undersøgelser, at cølibat i 1-2 år generelt er sikkert for mænd. Men hvis man afholder sig i mere end et årti, kan det øge sandsynligheden for prostatakræft og problemer i parforholdet. Tolerancen over for cølibat varierer dog fra person til person, så mænd bør vurdere deres unikke helbredstilstand og forhold, når de afvejer risici og fordele ved langvarig afholdenhed. Åben kommunikation med læger og partnere er nøglen.

  • Hvordan fungerer horniness?

    October 12, 2023

    Hidsighedsfølelser opstår på grund af hormonsvingninger, visuelle og fysiske stimuli, dufte, interaktioner med potentielle partnere og indre biologiske drifter. Når vi bliver tændte, forårsager øget blodgennemstrømning fysiske reaktioner som hævelse af kønsorganer, forhøjet hjertefrekvens og temperatur. I hjernen skaber neurokemikalier som dopamin euforiske opstemninger og desperat motivation for sex. Tændthed skaber et presserende fokus på seksuel tilfredsstillelse, selvom det er vigtigt at udtrykke disse lyster på sunde, etiske måder.

  • Hvor ofte er det normalt at have sex?

    October 12, 2023

    Forskning afslører, at den gennemsnitlige hyppighed af sex falder med alderen. Men vigtigere end tal er åben kommunikation, at afstemme ønsker gennem kompromiser og at fokusere på kvalitetsforbindelser. Tag fat på eventuelle problemer, der hindrer intimitet. Selvom libidos er forskellige, understøtter tilfredsstillende sex velvære og følelsesmæssige bånd mellem partnere.

  • Hvorfor er sex så vigtigt for en kvinde?

    October 12, 2023

    For kvinder handler sex om mere end bare fysisk nydelse - det opfylder vigtige følelsesmæssige og fysiske behov. Intimiteten ved sex reducerer angst og depression, mens frigivelsen af endorfiner giver naturlig stress- og smertelindring. Orgasmer styrker bækkenbundsmusklerne, hvilket fører til forbedret blærekontrol. Alt i alt øger et sundt sexliv kvinders selvværd og følelsesmæssige velbefindende. At gøre sex til en regelmæssig del af livet har vidtrækkende fordele for både det mentale og fysiske helbred.

  • Hvad sker der, når man ikke har sex i lang tid?

    October 12, 2023

    At undvære sex i for lang tid kan ødelægge hormoner som testosteron og østrogen, belaste følelsesmæssig nærhed i forhold, reducere selvværd og humør og endda føre til vaginal atrofi. Men ved at tage tingene langsomt, kommunikere med din partner, fokusere på at genskabe forbindelsen og være tålmodig med dig selv, kan du få dit sexliv tilbage på sporet efter en tørkeperiode. Glem ikke at prioritere intimitet.

  • Har en kvinde eller en mand en længere sexlyst?

    October 12, 2023

    Forskning viser, at mænd rapporterer hyppigere og mere intens seksuel lyst sammenlignet med kvinder. Denne forskel i sexlyst tilskrives hovedsageligt testosteron, som er til stede i meget højere niveauer hos mænd. Mandlige kønshormoner øger libidoen. Der er dog mange individuelle og sociale faktorer, der påvirker sexlysten, så nogle kvinder kan have en stærkere lyst end nogle mænd. Samlet set ser det dog ud til, at mænd har den højeste naturlige sexlyst af de to køn.

  • Hvorfor aftager sex i parforhold?

    October 12, 2023

    Når forholdet skrider frem, falder sex ofte, fordi spændingen ved det nye forsvinder. Livet bliver mere travlt, der opstår helbredsproblemer, forældrerollen tager over, og parrene bliver alt for fortrolige med hinandens kroppe og reaktioner. Sex ryger ned på prioriteringslisten. At genoplive lidenskaben kræver åben kommunikation, at man prøver nye aktiviteter sammen, at man tager sig af medicinske problemer og hele tiden plejer intimiteten på kreative måder.

  • Hvor ofte elsker 70-årige?

    October 12, 2023

    Mens sexlivet aftager med alderen, viser undersøgelser, at over halvdelen af de 70-årige stadig nyder aktiv intimitet. Normale fysiske forandringer kan tilpasses med åbenhed, kommunikation mellem partnere, lægehjælp og et fokus på følelsesmæssig nærhed. Med kompromiser og kreativitet kan sex forblive tilfredsstillende, til man er 70 år og længere. Nøglen er at acceptere forandringer, prioritere nydelse og kontakt og pleje jeres forhold.

Produktfinder