10 forskellige måder at forbrænde 500 kalorier på en time.

Published:

Vil du forbrænde 500 kalorier på en time? Leder du efter den bedste træning til at forbrænde 500 kalorier? Med det stigende antal overvægtige er der mange, der leder efter effektive måder at forbrænde kalorier og tabe sig på. Hvis du forbrænder 500 kalorier ekstra om dagen, kan du tabe omkring et halvt kilo om ugen!

Hvorfor er det nyttigt at vide, hvordan man hurtigt forbrænder 500 kalorier?

Denne artikel vil give 10 gode muligheder for at forbrænde 500 kalorier på under 60 minutter. Vi gennemgår forskellige træningsformer, beskriver, hvor mange kalorier de hver især forbrænder i timen, og forklarer, hvordan du maksimerer din kalorieforbrænding. Læs videre for at lære, hvordan du brænder kalorier af og forbedrer dit helbred gennem motion!

Hvorfor er det nyttigt at vide, hvordan man hurtigt forbrænder 500 kalorier?

At forbrænde 500 kalorier på en time lyder måske af meget, men det kan sagtens lade sig gøre med den rigtige type motion. At vide, hvordan man forbrænder kalorier hurtigt, er nyttigt af flere grunde:

 • Det kan hjælpe dig med at nå et mål om kalorieunderskud for vægttab. For at tabe et kilo om ugen har du brug for et kalorieunderskud på 3.500 kalorier. Forbrænding af 500 ekstra kalorier om dagen skaber dette underskud.
 • Korte, intense træningspas forbrænder flere kalorier pr. minut end træningspas med lavere intensitet. Du kan forbrænde flere kalorier på kortere tid.
 • Træning med høj kalorieforbrænding forbedrer din kardiovaskulære kondition og opbygger kalorieforbrændende muskler. Det øger dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier hele dagen.
 • Ved at følge kalorieforbruget under træningen kan du se, om du skaber det underskud, der skal til for at tabe dig.
 • Når du ved, hvilke træningsformer der brænder flest kalorier af, kan du maksimere din kalorieforbrænding under træningspassene.

Hvor mange kalorier forbrænder en times træning?

Antallet af kalorier, du forbrænder på en time, afhænger af øvelsen, din vægt, og hvor intensivt du træner. Her er et groft estimat af kalorieforbrændingen pr. time for en person på 155 pund:

 • Gåture: 300 kalorier
 • Jogging: 500-600 kalorier
 • Svømme omgange: 500 kalorier
 • Cykling: 400 kalorier
 • HIIT-træning: 600-800 kalorier
 • Vægttræning: 250-400 kalorier

Tungere mennesker forbrænder flere kalorier ved den samme øvelse. Men generelt forbrænder cardio med høj intensitet og kredsløbstræning for hele kroppen flest kalorier i timen.

10 måder at forbrænde 500 kalorier på under 60 minutter

Her er 10 gode træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at brænde 500 kalorier af på under en time:

1. Løb en tur på 3-4 kilometer

Løb forbrænder mange kalorier på kort tid. Ved et tempo på 10 minutter pr. kilometer forbrænder en person på 155 pund omkring 100 kalorier pr. kilometer. Så en løbetur på 4 km på 40 minutter vil forbrænde omkring 500 kalorier.

2. Cykle eller ro i 50 minutter

Både cykling og roning forbrænder kalorier i et hurtigt tempo. Hvis man cykler kraftigt eller ror hårdt i 50 minutter, kan man forbrænde over 500 kalorier. For at forbrænde mere skal du indarbejde intervaller med høj modstand og hastighed.

3. Svøm omgange i 60 minutter

Hvis man svømmer baner med moderat styrke i en time, forbrænder de fleste over 500 kalorier. En kombination af fri- og brystsvømning holder det interessant.

4. Tag en hjertepumpende spinning- eller cykeltime

Spinning eller højintensitetscykling forbrænder ofte over 700 kalorier i timen. Det hurtige tempo, stigningerne og intervallerne får din puls helt i vejret og giver maksimal kalorieforbrænding.

5. Hop på line i 30-45 minutter

Sjippetov er en meget effektiv kalorietræner. På under 30 minutters hurtig sjipning kan du brænde mere end 500 kalorier af. Brug intervaltræning til at opretholde den høje intensitet.

6. Prøv kickboxing eller cardio-kickboxing

Slagene, sparkene og de atletiske bevægelser i kickboxing udraderer kalorierne. Tag en energisk kickboxing-time, eller lav kickboxing-intervaller på en tung sæk, og forbrænd op til 800 kalorier i timen.

7. Lav en HIIT-træning på løbebånd

HIIT (high intensity interval training) er en hurtig måde at forbrænde kalorier på. Korte sprintintervaller på et løbebånd kan forbrænde 700+ kalorier på bare 30-40 minutter. Sprint i 30 sekunder og restituer derefter i 90 sekunder.

8. Tag en spinningtime med høj intensitet

Spinningtimerne består af intervaller af intens cykling med restitutionsperioder. Ved at holde pulsen oppe hele tiden kan disse 50 minutters timer brænde op til 750 kalorier af.

9. Gennemfør en hardcore cirkeltræningssession

Cirkeltræning kombinerer vægtløftning med cardio-intervaller som sjippetov, roning og kettlebell-sving. Det forbrænder fedt og holder stofskiftet højt under og efter træningen.

10. Spil basketball, fodbold eller ketchersport

At dyrke sport med høj intensitet kan forbrænde op til 800 kalorier i timen. Den konstante bevægelse, sprint og brug af dine muskler forbrænder megakalorier!

5 tips til at forbrænde flest kalorier i timen

Her er nogle tips, der hjælper dig med at maksimere kalorieforbrændingen, så du kan forbrænde 500 kalorier på under en time:

 • Indarbejd HIIT: Intervaltræning med høj intensitet forbrænder flere kalorier end konditionstræning i roligt tempo. Veksle mellem intense udbrud og korte hvileperioder.
 • Brug de store muskelgrupper: Øvelser for hele kroppen som burpees og kettlebell-sving forbrænder flere kalorier end isolerede bevægelser.
 • Hold dig hydreret: Dehydrering hæmmer træningspræstationen, så du forbrænder færre kalorier. Drik vand før, under og efter træningen.
 • Brug en god form: Korrekt form giver dig mulighed for at træne længere og mere intenst for at øge kalorieforbruget.
 • Overvåg intensiteten: En pulsmåler hjælper dig med at holde et højt intensitetsniveau for maksimal kalorieforbrænding.

Det, vi tager med: Det kan sagtens lade sig gøre at forbrænde 500 kalorier

At forbrænde 500 kalorier på under en time er et udfordrende, men opnåeligt mål for de fleste relativt veltrænede mennesker. At bruge smarte programmer, der kombinerer HIIT, øvelser for hele kroppen og sammensatte bevægelser, er nøglen til at maksimere kalorieforbrændingen.

Hvis man konsekvent forbrænder 500 ekstra kalorier om dagen, skaber man det ugentlige kalorieunderskud på 3.500, som er nødvendigt for at tabe 1 pund fedt om ugen. Så vælg en træningsform, du kan lide, og gør dig klar til at svede, forbrænde kalorier og forme en slank krop!

Her er de vigtigste konklusioner:

 • Højintensiv konditionstræning og kredsløbstræning for hele kroppen forbrænder flest kalorier i timen.
 • Løb, cykling, svømning og HIIT-træning er gode til hurtigt at forbrænde 500 kalorier.
 • Brug intervaltræning, øvelser for store muskelgrupper og korrekt form til at maksimere kalorieforbrændingen.
 • Forbrænding af 500 ekstra kalorier dagligt kan hjælpe dig med at tabe omkring 1 kilo om ugen.
 • Registrering af forbrændte kalorier under træning hjælper dig med at opretholde et kalorieunderskud.

Så prøv en af disse effektive kalorietræninger, og du vil forbrænde 500 kalorier på ingen tid!

Spørgsmål: Hvad er 10 forskellige måder at forbrænde 500 kalorier på i løbet af en time?

A: Her er 10 forskellige måder at forbrænde 500 kalorier på i løbet af en time:

Q: Hvordan kan jeg estimere antallet af forbrændte kalorier under et træningspas?

A: Der findes forskellige formler og online-regnemaskiner til at estimere antallet af forbrændte kalorier under en træning. Disse beregninger tager højde for faktorer som din kropsvægt, træningens intensitet og træningens varighed.

Q: Hvad er nogle sjove måder at forbrænde 500 kalorier på?

A: Nogle sjove måder at forbrænde 500 kalorier på er at danse, deltage i et gruppefitnesshold, dyrke sport, svømme og cykle.

Q: Hvor lang tid tager det at forbrænde 500 kalorier?

A: Den tid, det tager at forbrænde 500 kalorier, afhænger af træningens intensitet og din kropsvægt. I gennemsnit tager det cirka 60 minutter med moderat til intens træning at forbrænde 500 kalorier.

Q: Hvilke øvelser hjælper med at forbrænde 500 kalorier på 30 minutter?

A: Højintensiv træning som kredsløbstræning, løb, kickboxing og intervaltræning kan hjælpe dig med at forbrænde 500 kalorier på bare 30 minutter.

Q: Kan jeg forbrænde 500 kalorier om dagen for at tabe mig?

A: Hvis du forbrænder 500 kalorier om dagen ved at motionere og samtidig holder en sund kost, kan det hjælpe dig med at skabe et kalorieunderskud og potentielt føre til vægttab over tid.

Q: Hvordan kan jeg forbrænde flere kalorier under træning?

A: For at forbrænde flere kalorier under træning kan du øge intensiteten af din træning, indarbejde intervaltræning, tilføje styrketræning og deltage i aktiviteter, der involverer store muskelgrupper.

Q: Hvor mange kalorier forbrænder man ved at gå på et løbebånd?

A: Antallet af forbrændte kalorier, når man går på et løbebånd, afhænger af faktorer som kropsvægt, ganghastighed og hældning. I gennemsnit kan du forbrænde omkring 500 kalorier på en times rask gang på et løbebånd.

Q: Hvilke andre øvelser kan hjælpe mig med at forbrænde 500 kalorier?

A: Bortset fra de tidligere nævnte øvelser er der andre aktiviteter, der kan hjælpe dig med at forbrænde 500 kalorier, f.eks. roning, sjippetov, vandreture og brug af en crosstrainer.

Q: Er det muligt at fortsætte med at forbrænde kalorier efter træningen?

A: Ja, det er muligt at fortsætte med at forbrænde kalorier efter en træning. Dette er kendt som "efterforbrændingseffekten" eller "overskydende iltforbrug efter træning (EPOC)". Højintensiv træning og styrketræning kan øge dit stofskifte i flere timer efter træning, hvilket fører til fortsat kalorieforbrænding.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder