Robin van Roosmalen

Mixed Martial Arts

Nationalitet
Hollandsk
Fødested
's-Hertogenbosch
Fødselsdato
1. oktober 1989
2011 Fast & Furious
vinder af turneringen
2012 GLORY
2. plads
2013 GLORY
2. plads
2014-2016 GLORY 70 kg
GLORY-mester
2016-2018 GLORY 65 kg
GLORY-mester
instagram twitter youtube

Biografi

Robin har altid haf stor interesse for sport, og han var kun 4 år gammel, da han startede til selvforsvar. Et par år senere ville han prøve kræfter med fodbold, men han indså hurtigt, at han var bedre egnet til individuelle sportsgrene. Da han var 14 år gammel besluttede han sig for at fokusere på kickboxing, og resten, som man siger, er historie.

Der gik ikke længe, før han kunne måle sig med etablerede navne, og han klarede sig godt i konkurrencer mod de bedste i den højeste division. Robin var ikke tilfreds med bare at vinde disse konkurrencer, så han fortsatte med at udvikle sig til den atlet i verdensklasse, han er i dag.

I løbet af sin karriere har Robin vist verden, at han er en af de bedste inden for sit felt og blev GLORY-mester hele fire gange i fjervægts- og letvægtsklasserne. Han blev også den første kickboxer nogensinde, der er blevet kronet som GLORY-mester i to divisioner.

Med denne succes i rygsækken fik Robin lyst til at prøve en ny udfordring og startede med MMA i 2018. Robin var selvsikker og hårdtarbejdende og havde store ambitioner med sin nye sportsgren. Han var fast besluttet på at blive MMA-mester i to divisioner.

Udover sin sportskarriere er Robins mål også at gøre noget for unge mennesker, som har en svær opvækst, skabe støttenetværker og hjælpe dem med at nå deres mål.

"Lad ikke frygt ødelægge dine drømme".

Produktfinder