Om os


Hos Cibdol udnytter vi CBD's naturlige kraft og filtrerer alle urenheder og tilsætningsstoffer for at skabe gyldne olier med den største renhed og effektivitet. Denne cannabinoid tager verden med storm, efterhånden som flere forskere, producenter og forbrugere indser det uudnyttede potentiale ved dette mirakelstof.

Kunderne kommer først


Hos Cibdol er alt, hvad vi gør, med forbrugeren i tankerne - vi er derfor stolte over at levere fremragende kundeservice før, under og efter, du har foretaget et køb. Vi værdsætter og lytter virkelig til din feedback og opfordrer dig til at forpligte os til en høj standard. Du kan nemt udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, og vi vil vende tilbage til dig med et svar, så hurtigt vi kan. Vi elsker CBD lige så meget, som du gør, og vi vil være der hvert skridt på vejen for at lytte til dine bekymringer og forsyne dig med kvalitetsprodukter.

CBD-produktion

Cibdol er kvalitet


Som det fremgår af vores dedikation til den ”schweiziske tilgang” for en fair og gennemsigtig forretningspraksis, bruger vi ethvert værktøj, vi har til rådighed, for at sikre, at de råvarer, der bruges til at fremstille vores olier, er 100% naturlige. Derudover har vi mange års erfaring med at levere konsistente produkter fra flaske til flaske, og det er grunden til, at alle vores olier gennemgår en streng test for at garantere fuldstændig nøjagtighed i CBD-koncentrationen. Vi bruger de nyeste teknologier til at gennemgå alle vores ekstrakter og råvarer for en lang række af kemikalier, mikrobielle stoffer og andre mulige forurenende stoffer eller urenheder.

Rene, gyldne olier


I modsætning til nogle "rå" CBD-olier på markedet, der virker mørke, seje og vanskelige at administrere, er vores olier lette at bruge og deres vægt værd i guld. Mens andre producenter vil hoppe over, hvor gærdet er lavest, og bruge 99% “rene" CBD-krystaller, så vil Cibdol fortsat udelukkende anvende de bedste produktionsmetoder.

Hos Cibdol mener vi, at alle fortjener adgang til de bedste CBD-olier på markedet, og at kundernes feedback er af afgørende betydning for at forbedre vores metoder for fremtiden. Enhver person er anderledes, og det er grunden til, at vi tilbyder produkter i forskellige volumener og koncentrationer af stigende styrke til både nye og erfarne brugere.

CBD-laboratorium

Vi respekterer naturen


Gennem alle trin i produktionen sigter vi mod at passe på vores miljø og natur ved at begrænse vores kulstofaftryk. Vi er opmærksomme på, hvordan sikker miljøpraksis ikke blot kommer forbrugerne til gode, men hele verden. Af denne grund bruger vi IKKE pesticider, herbicider, væksthormoner, kemisk gødning eller andre tilsætningsstoffer, der strider mod vores tro på potentialet i Cibdol CBD.


Produktfinder