Bailey Groenendaal

Cyclocross

Nationalitet
Hollandsk
Fødested
Schijndel
Fødselsdato
12. september 2003
Hollandske mesterskaber 2018
3. plads
Zilvermeercross 2019
3. plads
Hollandske mesterskaber 2019
3. plads
Stockholm cyclocross 2020
1. plads
VM, EM og verdensmesterskap
Deltakelse
World Cups, EM og VM
Deltagelse
instagram twitter youtube

Biografi

Fra det øjeblik at Bailey lærte at cykle, var han hooked. Uanset, om det var, når han drønede gennem mudderet på sin cykel som barn, eller når det gjaldt træning med cykelklubben i Schijndel i en alder af 12 år, var han slet ikke i tvivl om, at det var det, han ville. Lysten til at finde sine egne vej var for spændende at give slip på.

Denne målbevidsthed og smag for mudder var den perfekte kombination. Bailey fik en flot 3. plads ved de hollandske nationale cykelcross-mesterskaber - og det var bare det første år, han konkurrerede. Siden da har han sat 100% fokus på cyclocross for at se, hvor langt han kunne presse sig selv.

Bailey har nu været en aktiv cyklocrossrytter i over seks år med masser af erfaring på den internationale scene. Ikke nok med at han altid stræber efter at opnå de bedste resultater, men han er også villig til at ofre meget for at nå sine mål. Og hvad er hans største mål? At blive verdensmester selvfølgelig!

Bailey har fantastiske tekniske evner, udholdenhed og styrke, og der er slet ingen tvivl om, at han har det, der skal til for at komme langt som cyklocrossrytter. En ting er sikkert: Han har lagt fra nået sine grænser!

"Giv aldrig op, og pres på til det yderste".

Produktfinder