Kick de Heer

Wakeboard

Nationalitet
Dutch
Fødested
Blitterswijk
Fødselsdato
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Biografi

Selvom Kick stadig er teenager, har han allerede masser af erfaring inden for sin sport. Heldigvis ejer Kicks forældre en wakeboardskole, og det var her, at han første gang i en alder af kun 4 år fik smag for vandet. Nu til dags trænes Kick af sin far, og han laver store bølger (bogstaveligt talt) i store internationale konkurrencer.

Til at starte med var wakeborading bare for sjov, og Kick havde aldrig troet, at hans naturtalent ville føre til en professionel karriere. Det var lige indtil 2020, hvor han ændrede tankegang og begyndte at skubbe sine egne grænser på vandet. Ved at arbejdede hårdt på at forbedre sine færdigheder vandt Kick sin første internationale konkurrence Eat Play Love.

Kicks største mål er at deltage ved verdensmesterskaberne i wakeboard, men først er planen at bo og træne i USA med nogle af verdens bedste wakeboardere. Han ved, at den eneste måde, han kan slå de bedste i sporten, er ved at lære fra de bedste, og det er præcis, hvad han har tænkt sig at gøre.

Kick er talentfuld og målbevidst, og han vil fortsat deltage i europæiske og nationale konkurrencer og arbejde sig tættere på drømmen om EM.

Kick er et stort naturtalent og får wakeboarding til at se legende let ud- en bemærkelsesværdig præstation, når man tager hans alder i betragtning.

"Nyd det du laver, så får du altid det bedste ud af det"

Produktfinder