KØB 3, BETAL FOR 2! Tilbuddet gælder på alle vores produkter! Op til 33% rabat. Brug kuponkode: CIBDOL3

5% CBN og 2,5% CBD-olie

  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
  • 5% CBN og 2,5% CBD-olie
€ 49,95
Direkte tilgængelig

5% CBN & 2,5% CBD-olie fra Cibdol leverer en koncentreret dosis af højkvalitets CBN sammen med vores afprøvede gyldne CBD. Disse to ikke-giftige forbindelser, der er bakket op af essentielle terpener og flavonoider, er superladet med maksimal effektivitet - takket være entourage-effekten. Resultatet er en vidtrækkende indflydelse på trivsel, der lader dig fokusere på at gøre de ting, du elsker.

Beskrivelse
Datablad
Downloads
Beskrivelse

Ekspertfremstillet, blandet og forbedret af entourage-effekten

Oplev den enorme indflydelse fra højkvalitets CBN, der styrkes af CBD, i Cibdol 5% CBN og 2,5% CBD-olie. Omhyggeligt blandet, synergiserer begge forbindelser for en supercharged tilgang til cannabinoid-supplementering.

Når cannabinoider, terpener og flavonoider findes sammen, forbedres deres respektive egenskaber. Vores eksklusive CBN- og CBD-formel udnytter fordelene ved entourage-effekten for at give en omfattende løsning til velvære.

Udnyttelse af flygtige cannabinoider som cannabinol (CBN) kræver avanceret udstyr og sofistikerede processer. Cibdol bruger førende teknikker til at ekstrahere disse forbindelser og leverer dem i uovertrufne niveauer af renhed og kvalitet.

Kombineret med essentielle terpener og nærende olivenolie er 5% CBN og 2,5% CBD-olie den perfekte løsning til at øge din trivsel fra flere vinkler.

Sådan bruger du Cibdol 5% CBN og 2,5% CBD-olie:

Den anbefalede dosis er 3-4 dråber taget op til tre gange om dagen. Placer dråberne direkte på eller under tungen, hold dem der i 60 sekunder, og synk derefter.

Cibdol 5% CBN og 2,5% CBD-olie er et letfordærveligt produkt, så opbevar flasken et køligt, mørkt og tørt sted efter åbning - for de bedste resultater.

Datablad
Number of drops 250
Content: 10ml
Procentdel CBD 2,5%
CBN Content 5%
Bæreolie Hampeolie
Form Olie
Glutenfri Ja
Vegansk Ja
حلال - Halal Ja
Downloads
Produktfinder