Robin van Roosmalen, Cibdol og nye udfordringer

Last updated:

Published:

robin_van_roosmalen

Robin van Roosmalen: Leder efter nye udfordringer

Robin van Roosmalen er en erfaren kickboksning-mester, og han har vundet et utal af titler i fjervægts- og letvægtsklasserne. Til trods for sin allerede opnåede succes er den 31-årige fighter nu på jagt efter større udfordringer og hårdere kampe. Og findes der en bedre måde at bevise sine færdigheder på, end ved at træde ind i MMA-ringen?

Robin er fra Bosch i Holland, og selvom han nu er ved at træde ind i en helt anden kampsportskategori, er han klar til at bevise sit kampsportstalent. Hans mål er "at opnå samme succes i MMA (mixed martial arts), som jeg har opnået i kickboksning". Robins drive og målbevidsthed fortæller meget om hans karakter, og det er blot ét eksempel på, hvorfor Robin passer perfekt på Cibdol-teamet.

Selvfølgelig skal der mere til end passion for at vinde titler. Det kræver hård træning og disciplin. Robins dedikation til træning har allerede vundet ham 7 titler i flere forskellige kategorier. "Men der kom et tidspunkt, hvor det ikke var så sjovt længere", fortæller van Roosmalen. "Jeg blev ved med at møde de samme modstandere i kickboksning, og jeg ledte efter en ny udfordring - en helt ny sport".

Hard Knocks 365

Da målet var sat skiftede Robin kampsportsgren i 2019. "Normalt er det mig, der giver tæsk - nu får jeg tæsk", griner han. "Men jeg tager nederlagene med oprejst pande. Jeg har allerede lagt min stolthed på hylden, da jeg er nødt til at starte fra bunden, og det tager tid at arbejde sig op, især når der er så stor variation i sporten. Selvfølgelig har jeg et stærkt fundament i form af slag, spark og fodarbejde, men brydning er en stor del af MMA, og det har jeg ingen erfaring med."

Det første skridt på rejsen mod MMA var et lynkursus, som fandt sted i træningscentret Hard Knocks 365 i Florida. Her tilbragte Robin 1 år og sparrede med nogle af de største fightere. "Jeg havde tunge drenge som sparringspartnere. På den måde kunne jeg måle mig med de bedste". Selvom Robin er hurtig til at indrømme, at livsstilen i Florida ikke var helt uden distraktioner.

"Stranden, solen og nattelivet - jeg ville opleve så meget af det amerikanske liv som muligt. Det var dog ikke kun sjov og spas. Jeg trænede også i Las Vegas, Los Angeles og New York".

Robins MMA-debut

Van Roosmalen har stadig gode minder om sin tid i USA. "Det fik mig til at indse, at jeg er og bliver hollandsk helt ind til benet, og at jeg er meget anderledes end de højtråbende amerikanere. Jeg havde også hjemve, må jeg indrømme". Nu er træningen i USA slut, og Robin er glad for at være hjemme igen. Desværre blev hans debut ved Bellator MMA aflyst i oktober 2020 efter en positiv coronatest.

"Der er nu 3 planlagte kampe, og den første skal finde sted i slutningen af februar. Jeg kan næsten ikke vente", fortæller van Roosmalen begejstret. Indtil da er hans skema fyldt op med træning. Udover de 4 MMA-træningssessioner i Culemborg, træner han også kickboksning 3 gange om ugen og styrketræning 2 gange om ugen i Den Bosch med forskellige trænere. "Træning under corona-restriktionerne har ikke varet optimalt, men jeg er glad for, at jeg kan fortsætte som topatlet".

robin_van_roosmalen

CBD og fordelene ved træning

Van Roosmalen er glad for Cibdols støtte gennem hele sin træning, og han taler ikke kun om den økonomiske støtte.

"Selvfølgelig er det rart at få en økonomisk indkomst fra en sponsor, især for en atlet der kun tjener penge på kampe. Men Cibdol betyder meget mere for mig. Det er gode mennesker, der står bag sponsoratet. Jeg får tøj, produkter og mindre stress. Det er rart for en kaotisk personlighed som mig”.

Jeg brugte allerede Cibdol-produkter, før jeg fik sponsoratet", fortæller van Roosmalen. "Jeg bruger CBD-dråber med melatonin, inden jeg går i seng. De fungerer virkelig godt for mig og hjælper mig med at slappe af, så jeg er bedre udhvilet. Jeg bruger også Cibdols ansigts- og varmecremer. Cibdols produkter hjælper mig med at holde fokus og minimerer distraktioner."

Vi glæder os til at se Robin i MMA-ringen, og ønsker ham al mulig held og lykke med de kommende kampe. En ting er sikkert: Med Robins drive, målbevidsthed og dedikation har vi faktisk lidt ondt af hans kommende modstandere!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder