Cibdol og Karlien Sleper erobrer monobob-banen

Last updated:

Published:

Kvindernes monobob: en revolution for vintersport

Hos Cibdol er vi enormt begejstrede for at præsentere vores sponsorat af den kommende monobob-stjerne Karlien Sleper. Men før vi kommer dertil, vil vi først kigge lidt nærmere på denne revolutionerende vintersport, og hvordan den tager bobslæde til nye højder.

Hvis du aldrig har hørt om monobob, er du helt sikkert gået glip af noget! Disciplinen debuterede ved de ungdomsolympiske lege i 2016 og består af én atlet og en specialdesignet monobob-slæde. Det specielle ved monobob i forhold til holddisciplinerne er, at alle atleter bruger en bobslæde af samme design.

Det betyder, at resultatet af et løb udelukkende afhænger af atleternes præstation. Det er deres evner og beslutsomhed på banen, der tæller, og ikke om slæden har det bedste aerodynamiske design. Identiske monobob-slæder tester virkelig atleternes evner, og så er disciplinen åben for kvinder over hele verden.

En kommende monobob-stjerne

En af de alter, der har taget monobob-disciplinen med storm er hollandske Karlien Sleper, som ikke kun vinder medaljer men også slår rekorder. Karlien har en baggrund i atletik, så presset under en konkurrence er ikke noget nyt for hende. Alligevel er hendes seneste sejre fænomenale, da hun gang på gang beviser, at hun ikke er til at kimse ad på bobslædebanen.

Karliens seneste succes var i Park City i USA, hvor hun blev kåret som vinder af 4. og 5. sæsonløb i IBSF monobob-serien for kvinder 2019/2020. Ikke nok med at hun vandt konkurrencen i Park City, men hun satte også den nuværende monobob-banerekord og vandt det første løb på kun 54,47 sekunder - 1,18 sekunder hurtigere end andenpladsen!

Tjek Karliens Instagram, Facebook eller Twitter og se, hvorfor hendes seneste sejre ikke kommer som nogen overraskelse. Du kan se billeder og videoer af hendes hårde træning både på og uden for bobslædebanen. Da monobob-disciplinen udelukkende afhænger af atleten, er restitution afgørende for at holde trit med kravene i denne actionfyldte sport - Det er her Cibdol kommer ind i billedet. 

Hos Cibdol er vi utrolig stolte over at sponsorere Karliens rejse

Sponsorering af Karlien var en nem beslutning. Ikke nok med at hun er pioner på monobob-banen, men hun holder også fanen højt for kvindelige atleter overalt. Vores samarbejde med Karlien er ikke bare med til at øge opmærksomheden for denne utrolige sportsgren og de udøvende atleter, men vores gyldne CBD kan også arbejde bag kulisserne for at støtte Karliens intensive træningsprogram. Vi er utrolig begejstrede for fremtiden!

Og apropos fremtiden, så afholdes de næste 2 ud af 8 monobob-løb for kvinder i marts og finalen i april. Og hvis ikke det er spændende nok i sig selv, så er kvindernes monobob nu med under Vinter-OL 2022 i Beijing. Med OL-debut er der ingen tvivl om, at disciplinen vil få enorm opbakning fra fans, der er begejstrede for at se deres yndlingsatleter på verdensscenen.

Det kræver mod, beslutsomhed og selvtillid at mestre monobob, og det er værdier, som vi alle kan nikke genkende til, når det gælder succes med alt her i livet. Vi er utrolig ydmyge og beærede over Karlien tiltro til Cibdol, og vi er utrolig spændte på at se, hvad fremtiden bringer for den talentfulde monobob-atlet.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder