Cibdol-atleten Kick de Heer vinder Eat Play Love

Last updated:

Published:

Kick de Heer

Cibdols sponsorerede atlet Kick de Heer tog førstepladsen i Eat Play Love-konkurrencen. Læs videre og find ud af, hvad der gik gennem wakeboarderens tanker den dag, og hvad det betyder for ham at vinde sæsonens første store mesterskab.

Hvad er Eat Play Love?

Eat Play Love er et globalt initiativ, der samler folk til en weekend med kulinariske lækkerier, livemusik og spændende events. Den seneste festival blev afholdt i Köln i Tyskland, og her havde man formået at tilføje ikke bare én, men hele to wakeboard-begivenheder. Wakeboard-sæsonen havde været på standby på grund af Covid, og nu var det endelig blevet tid til, at konkurrencerne kunne komme i gang igen.

Cibdols sponsorerede wakeboarder Kick de Heer kunne naturligvis ikke vente med at komme tilbage på vandet efter en lang pause. Og hvilken bedre måde at starte sæsonen på end ved at snuppe førstepladsen. Vi kommer snart ind på alt, hvad Kick oplevede på dagen, men først vil vi tage et kig på, hvorfor Eat Play Love-festivalen betyder så meget for wakeboard-fællesskabet.

En kombination af det tyske mesterskab med European open

Hidtil har 2021 været uden wakeboard-mesterskaber på grund af de globale COVID-19-restriktioner. Men da livet langsomt vendte tilbage til normalen, blev det besluttet at arrangere ikke bare ét, men hele to wakeboard-mesterskaber.

Eat Play Love skulle være vært for både de nationale og europæiske mesterskaber, hvor deltagerne konkurrerede om at vinde titlerne i deres aldersklasse. Disse konkurrencer i sig selv er en stor bedrift, men da de allerbedste atleter fra Tyskland og Europa deltog i sæsonens første stævne, var presset endnu større.

Mesterskabsvinderen Kick de Heer

Kick de Heer kender alt til presset under en konkurrence, men han indrømmer selv, at han følte en tung byrde på skuldrene før arrangementet. Vi mødtes med wakeboard-mesteren for at finde ud af, hvad der gik gennem hans tanker, og hvad det betød at tage sæsonens første trofæ med hjem.

Selv under træningen var han nervøs, forklarede Kick. "Det var sæsonens første konkurrence, og alle forventede et show". Heldigvis var det præcis, hvad de fik, og efter en vellykket træning følte Kick sig klar til mesterskabet.

På konkurrencedagen følte Kick sig anspændt, men samtidig selvsikker. Da han skulle udføre dagens første løb, brugte han CBD-vingummier til at berolige krop og sind. Han var klar, og det var nu tid til kvalifikationsrunden.

Fejl måtte overvindes

Hans kvalifikationsløb forløb næsten helt perfekt, indtil en fejl resulterede i et mindre styrt. På trods af denne fejl var hans præstation dog mere end nok til at sikre ham en plads i finalen.

"Efter fejlen under kvalifikationsrunden ville jeg forbedre mit løb endnu mere", sagde Kick. "Og heldigvis havde jeg et par timer mellem kvalifikationensrunden og finalen til at få mit fokus tilbage". De timer var bestemt ikke spildt. Kick følte sig selvsikker og fuldstændig klar til at imponere publikum og dommerne.

"Set i bakspejlet kunne det ikke være gået bedre", sagde Kick med selvtillid. Takket være udførelsen, intensiteten og sammensætningen af løbet, opnåede Kick konkurrencens højeste score, og dermed vandt han sæsonens allerførste pokal!

"Jeg er utrolig glad og stolt over at vinde dette trofæ. Det har været en hård sæson for mig, da der ikke har været nogen mesterskaber, jeg kunne deltage i. Derfor var det endnu vigtigere at vinde ved Eat Play Love".

Hos Cibdol er vi utrolig stolte over at sponsorere og støtte en så talentfuldt atlet på vejen mod at blive professionel wakeboarder på fuld tid. Med en så flot præstation ved Eat Play Love er der ingen tvivl om, at Kick har en lys og succesrig fremtid i vente!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder