• C-vitamin Premium
  • C-vitamin Premium
  • C-vitamin Premium
  • C-vitamin Premium
  • C-vitamin Premium
  • C-vitamin Premium

C-vitamin Premium

Med naturlig C-vitamin fra acerola

€ 13.95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Vitamin C contributes to our immune function
With acerola as a natural source of Vitamin C
Acerola is a source of polyphenols
Vegan capsule with 250mg Vitamin C
Vitamin C is an antioxidant & contributes to cell protection
Vitamin C contributes to normal collagen formation(skin, bones & cartilage)
Amount:
 

Boost dit velvære med C-vitamin Premium. Dette velkendte vitamin er nu endnu mere kraftfuldt takket være acerola-kirsebærekstrakt - en helt naturlig kilde til C-vitamin, polyfenoler og andre gavnlige plantebaserede forbindelser. Hvorfor nøjes med mindre, når du kan nyde den fulde indvirkning af naturligt C-vitamin på immunforsvaret, cellebeskyttelse og mere?

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Optimal sundhed på den naturlige måde

De fleste mennesker kender C-vitamin, men Cibdols C-vitamin Premium adskiller sig fra traditionelle, syntetiske kosttilskud, da det er fremstillet ved hjælp af acerola-kirsebærplanten – naturen, når den er bedst. Vores acerola kirsebærekstrakt er en af de rigeste naturlige kilder til C-vitamin, og derudover indeholder det også et hav af andre gavnlige forbindelser, så du kan opnå et virkelig omfattende boost til velvære.

Spækket med essentielle næringsstoffer

Ikke nok med at acerola-kirsebærplanten indeholder op til tredive gange så meget C-vitamin som en appelsin, men den indeholder også et hav af carotenoider, B-vitaminer, flavonoider og anthocyaniner. Disse plantebaserede forbindelser har utrolig stor betydning for velvære, og derfor adskiller vores C-vitamin Premium-kosttilskud sig fra traditionelle, syntetiske formler.

Dækker dine daglige sundhedsbehov

Hvorfor nøjes med syntetiske alternativer, når naturen kan opfylde dine daglige sundhedsbehov? Vores kosttilskud af højeste kvalitet udnytter den velværeboostende kraft af naturligt C-vitamin, så du kan opleve den fulde indvirkning på immunforsvaret, kollagendannelsen, cellebeskyttelse og meget mere.

Få mere ud af dine kosttilskud ved at vælge C-vitamin Premium. Den helt naturlige formel indeholder plantebaseret C-vitamin og tilbyder en renere oplevelse, der uden problemer passer perfekt ind i din daglige sundhedsrutine. Prøv det i dag.

Sådan bruger du Premium C-vitamin Premium fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med eller kort efter et måltid. Bør ikke tygges.

Datablad
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
Holdbarhed 6 måneder efter åbning
CBD No
Category Vitals
Produktfinder