• Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate

Magnesium Citrate

€ 12.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Oplev fordelene ved Magnesium citrat af høj kvalitet fra Cibdol. Stort set alt væv i kroppen har brug for magnesium, og det er et vigtigt mineral for en afbalanceret og sund livsstil. Kroppen har lettere ved at optage Magnesium citrat sammenlignet med andre former for magnesium, og det understøtter fordøjelsessystemet og musklerne, samtidig med at det booster energiniveauet.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Boost dit velvære

Giv din krop de essentielle elektrolytter, den har brug for, med Magnesium citrat fra Cibdol. Stort set alt væv i kroppen har brug for magnesium, og det er et vigtigt mineral for en aktiv og afbalanceret livsstil. Kroppen kan dog have svært ved at optage den mængde magnesium, den har brug for, og det er her, Magnesium citrat kommer ind i billedet. Kroppen har lettere ved at optage det, og derfor når det ud til vigtige områder af kroppen og understøtter fysisk sundhed.

Mærk en forskel med Magnesium citrat

Magnesium er et vigtigt mineral for mere end 300 metaboliske processer, som muskelfunktion, immun- og nervesystem, stofskifte, energiniveau og meget mere. Magnesium citrat er en blanding af magnesium og citronsyre, der understøtter disse vigtige funktioner, så du kan nyde og leve livet fuldt ud.

Oplev vitalitet og velvære i hele kroppen

Det har aldrig været nemmere at opnå et liv fyldt med action og eventyr. De energiboostende egenskaber fra Cibdols Magnesium citrat kan hjælpe dig med at leve en aktiv livsstil uden at blive holdt tilbage af træthed eller udmattelse. Vores blanding af høj kvalitet indeholder 200 mg magnesium pr. tablet, hvilket dækker mere end 50 % af det anbefalede daglige indtag.

Giv din krop de byggesten, den har brug for, med vores naturlige kosttilskud, der indeholder Magnesium citrat. Tabletterne er velegnede til daglig brug, og med dem er det nemmere end nogensinde før at booste dit velvære og foretage en lille ændring, der kan mærkes fra top til tå. Prøv dem i dag.

Sådan bruger du Cibdols Magnesium citrat

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 tabletter dagligt i forbindelse med eller kort tid efter et måltid. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 gange om dagen
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
CBD No
Category Vitals
Produktfinder