Seneste nyt | Page 66

  • Hvor hurtigt virker CBG-olie?

    September 1, 2023

    Den tid, det tager at mærke CBG-olien virke, varierer meget afhængigt af det valgte leveringsformat. Men brugerne kan forvente at opleve de første virkninger alt fra 5 minutter til 2 timer afhængigt af, om de inhalerer eller indtager olien. De fleste metoder giver fordele i mindst 2 til 6 timer.

     

  • Hvornår skal man tage CBG-olie?

    September 1, 2023

    Som med alle andre kosttilskud kræver det lidt eksperimentering at finde den ideelle CBG-olieplan. Vær opmærksom på, hvornår du oplever fordelene stærkest i løbet af dagen, og foretag justeringer i overensstemmelse hermed. Start altid med en lav dosis for at vurdere tolerancen. Hold dig til den bedste praksis for timing, der er skitseret her, for dine specifikke mål, fra bedre søvn til forbedret fokus og træningsrestitution.

  • Er CBG-olie godt for hjertet?

    September 1, 2023

    Den foreløbige laboratorieforskning og dyreforsøg, der udforsker CBG-oliens virkning på risikofaktorer for hjertesygdomme som forhøjet blodtryk, åreforkalkning, trombose, arytmier, kolesterolabnormaliteter og meget mere, har givet meget lovende resultater. CBG ser ud til at kunne reducere inflammation, oxidativt stress, blodtryk, kolesterolniveauer og andre kardiovaskulære risikofaktorer

  • Hvad gør CBG-olie?

    September 1, 2023

  • Er omega-3 godt for brysterne?

    August 31, 2023

    En generel sund livsstil giver de mest robuste fordele for brystsundheden. Omega-3 kan fungere som en supplerende komponent i brede wellness-strategier.

  • Får omega-3-fiskeolie dig til at se yngre ud?

    August 31, 2023

    Mens der stadig er behov for mere forskning, tyder de nuværende beviser på, at EPA og DHA omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie kan hjælpe med at forsvare mod synlige tegn på aldring som rynker, pletter, tørhed og tab af elasticitet. De antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber beskytter hudens integritet og opretholder en ungdommelig struktur og funktion.

  • Hjælper omega-3 med at blive større?

    August 31, 2023

    Mens der er behov for mere forskning, giver omega-3 sandsynligvis kun en mindre hjælpende støtte i bedste fald i øjeblikket baseret på de tilgængelige data. De kan give et lille boost, når de doseres tilstrækkeligt, men smart træningsprogrammering, ernæring, restitution og livsstilspraksis vil tegne sig for langt størstedelen af din evne til at bulke op.

  • Er det bedre at tage omega-3 før eller efter træning?

    August 31, 2023

    Mens forskningen generelt støtter indtagelse efter træning, kan en split-tilgang før/efter træning give maksimale resultater. Prøv det selv, og se, om du mærker målbare fordele i præstation, restitution og muskelforøgelse over tid.

Produktfinder