Cibdol var glad for at deltage i O'Cannabiz 2018

Last updated:

Published:

Cibdol-udstilling

Canadas førende messe - O'Cannabiz 2018

O'Cannabiz ligger på Marriott Parq Casino and Resort, et stenkast fra North Shore Mountains, og betragtes som Canadas "førende konference for cannabisbranchen". Den strækker sig over tre dage og er kulminationen på en utroligt spændende og hastigt udviklende tid for det globale cannabismarked.

Canadas nylige beslutning om at legalisere rekreativ cannabis bliver fulgt med spænding. Mens virkningen stadig mærkes rundt om i verden, ser mange nationer på, hvordan Canada vil regulere og fremme cannabisindustrien.

Et område, der er ved at få særlig vind i sejlene, er forskning og udvikling i forbindelse med medicinsk marihuana og cannabinoider. Canadas banebrydende holdning til cannabis har gjort adgangen til forskningsbevillinger og sponsorerede kliniske forsøg betydeligt lettere. Landet er den ideelle scene for de hundredvis af eksperter, der deltager i O'Cannabiz.

O'Cannabiz var spækket med fængslende taler

Cibdol var til stede under hele arrangementet og kunne opleve snesevis af keynote-taler. Marketingguruer, banebrydende CEO'er og førende akademikere gik alle på scenen for at give indsigt i emner fra alle sektorer i branchen. Nogle af højdepunkterne var diskussioner om kvalitetskontrol, brandopbygning, markedsestimater og fremtidige virksomhedsfusioner.

Selvom hovedtalerne var det største trækplaster ved arrangementet, var der også hundredvis af virksomhedsstande i den store udstillingshal. Det gav unikke muligheder for at udforske, hvordan markedet udvikler sig, og opbygge værdifulde relationer med nye og spændende partnere.

Daniel is doing an interview about Cibdol at the O'Cannabiz Conference & Expo in Vancouver

Cibdol bringer noget unikt til det canadiske og nordamerikanske marked

Cibdol var der ikke bare for at se på. Efter at have opbygget Cibdol-brandet i over 36 forskellige europæiske lande, ved vi en ting eller to om de enorme potentielle fordele ved cannabinoid-baserede produkter. Og, endnu vigtigere, hvordan man producerer markedsledende CBD-sortimenter.

Vi kan også tilbyde noget unikt til både det canadiske og nordamerikanske marked - et produkt, der er THC-frit. Cibdol fokuserer udelukkende på de potente terapeutiske kræfter i CBD. Med opbakning fra sofistikerede udvindingsmetoder og ekspertteknikere hjemme i Schweiz på vores helt eget Cibdol-laboratorium, var vi glade for, at Canada tog imod os med åbne arme.

Vi er utroligt taknemmelige for alle dem, vi fik mulighed for at møde og diskutere vigtige emner med. En chance for at dele det, vi har lært om CBD, er altid ydmygende, og det samme er muligheden for at høre fra andre eksperter på området. Til alle dem, vi mødte, og til alle dem, vi vil få fornøjelsen af at arbejde sammen med i fremtiden: tak!

Cibdol exhibit at the O'Cannabiz Conference & Expo

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder