Vitafoods 2018 Genève-rapport af Cibdol

Last updated:

Published:

Vitafoods 2018 Cibdol

Vitafoods er det førende mødested for den globale nutraceutiske industri. Alle sektorer i forsyningskæden er til stede, og det er det bedste sted at komme i kontakt med forskellige facetter af branchen. Der er masser af nye forretningsmuligheder; iværksættere, investorer, producenter, distributører, grossister, detailhandlere, fagfolk inden for marketing og branding, forskere, brands og virksomheder bruger dette sted til i fællesskab at flytte branchen fremad.

TRE DAGE MED BRANCHEUDVIKLING

Det giver en fremragende mulighed for interaktion på tværs af brancher. I år omfattede arrangementet farmaceutiske virksomheder, nutricosmetics, natur- og urtemedicin, funktionelle fødevarer og drikkevarer, kosttilskud, ingrediens- og råvareproducenter.

Cibdol var officielt repræsenteret på Vitafoods-messen 2018 i Genève. Vi havde vores stand klar til tre dage med intens kontakt og udveksling af ideer.

Hvad vi ikke havde forventet, var den overvældende interesse, vores stand tiltrak. Vores team - Dzenita, Angela, Jack, Sean, Mario, Jeroen - kæmpede sig gennem de lange dage for at imødekomme alles forespørgsler.

Nutraceutisk CBD-industri

Det var tydeligt, at bevidstheden om CBD endelig er kommet ind i det offentlige rum. Det er ikke længere et vagt begreb omgivet af frygtskabende fordomme om cannabis og hamp.

Efterspørgslen på CBD-produkter er stigende, og vi havde hænderne fulde med at besvare alle de spørgsmål, vi fik.

CBD'SFREMMARCH : FORBEREDELSE TIL VITAFOODS2019

De nyeste produkter, vi fremviste, fik stor ros - især vores serie af CBD-tilskud til kæledyr, kaldet Cibapet.

Og selvom vi modtog utallige forespørgsler, faldt de fleste overraskende nok inden for de samme emner.

Der er en klar efterspørgsel efter råvarer af høj kvalitet. CBD-rig hamp af høj kvalitet, der ikke er forurenet af pesticider, skimmelsvampe og andre giftige elementer, er et vigtigt fundament for alle, der er interesserede i CBD-produkter.

Vitafoods CBD

Spørgsmålene om CBD's juridiske status var mange. Mens bevidstheden om og accepten af CBD-produkter var tydelig, er der stadig en masse misinformation om dette emne, og derfor en del forvirring.

Vi modtog en betydelig mængde forespørgsler om private labeling. Det er traditionelt et meget positivt tegn på, at markedsvæksten accelererer.

Ved officielt at deltage i Vitafoods 2018 var vi i stand til at interagere med både vores kunder og leverandører ansigt til ansigt, hvilket bringer os alle tættere sammen.

Vi havde aldrig forventet en så positiv og meningsfuld modtagelse. Derfor vil vi fordoble vores tilstedeværelse og standstørrelse ved næste års Vitafoods-begivenhed.

Vi vil gerne takke arrangørerne for et fremragende stykke arbejde og en problemfri afvikling. Vi vil selvfølgelig også gerne takke alle vores kunder, leverandører, forretningspartnere og alle andre, vi mødte.

Vi vendte tilbage til vores laboratorier fuldt motiverede til at fortsætte vores mission med at sætte guldstandarden for CBD-produkter.

Indtil Vitafoods 2019.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder