Cibdol annoncering af sponsorat

Last updated:

Published:

Cibdol er stolte af at kunne annoncere vores sponsorat af Cannabis Capital Convention, den første cannabiskonference i Holland, der er organiseret for investorer og iværksættere. Vi er begejstrede for at støtte denne banebrydende begivenhed og samtidig skabe opmærksomhed om vores produktlinje, der er blandt de bedste CBD-produkter i Europa.

billede af begivenheden

Om Cannabis Capital Convention

Cannabislovene ændrer sig hurtigt. Det, der startede med, at flere stater i USA og visse europæiske lande legaliserede urten, er blevet til en kaskade af nationer, der følger trop. Legaliseringen er hurtigt blevet efterfulgt af store investeringer og innovation, og det europæiske cannabismarked er vokset mere i de sidste seks måneder end i det foregående halve årti. Dette nye marked har oplevet millioner af dollars i investeringer og har også kapitaliseret på modeller baseret i USA.

Cannabis Capital Convention blev skabt med det formål at formidle viden fra erfarne nordamerikanske cannabisinvestorer til det europæiske kontinent. Konferencen vil arbejde på at bygge bro mellem de to regioner i en synergi af ekspertise og innovation. Førende produktionsselskaber, investorer og analytikere fra Amerika vil optræde side om side med europæiske eksperter for at give værdifuld information om de aktuelle tendenser på det nydannede europæiske cannabismarked.

Blandt talerne på Cannabis Capital Convention er Michael Kraland, som er konferencens moderator. Kraland er en professionel investor og medstifter af den hollandske investeringshjemmeside IEX.nl. Robert Cheney, CEO for C21 Investments Inc, vil også dele ud af sin visdom. Cheney er en iværksætter og investor med erfaring inden for internetteknologi og telekommunikation. Han har specialiseret sig i at opbygge ledelsesteams og investeringsmuligheder med stort potentiale.

Javier Gonzalez Lastra, analytiker hos Berenberg Bank, vil også holde en tale på konferencen, hvor han vil diskutere investeringsstrategier i drikkevareindustrien. En anden ekstremt spændende taler vil være Tjalling Erkelens, grundlægger af Bedrocan, en virksomhed, der har leveret cannabis af farmaceutisk kvalitet til den hollandske regering siden 2003.

Den første af sin slags i Europa

Cannabis Capital Convention er en banebrydende begivenhed, der markerer udviklingen af cannabislegalisering på kontinentet og symboliserer de gavnlige virkninger, som denne reform har på regionens økonomier.

Flere talere ved arrangementet vil komme ind på de seneste massive investeringer fra nordamerikanske drikkevarevirksomheder i cannabismarkedet. Arrangementet vil sandsynligvis katalysere lignende investeringer på det europæiske kontinent og vil helt sikkert ryste tingene inden for branchen.

Gør dig klar til det kommende marked

Rapporter siger, at den forventede omsætning i cannabisindustrien i 2018 vil være op til 4,75 milliarder dollars, og at den vil eksplodere til 25 milliarder dollars i 2025. Legalisering i mange dele af Europa har uundgåeligt åbnet døren til et enormt marked, der er klar til at boome, med millioner af potentielle nye kunder, der får adgang, efterhånden som flere lande slutter sig til klubben.

Dette nye marked tiltrækker gigantiske investorer fra udlandet. Det Canada-baserede Maricann Group Inc. driver en medicinsk cannabisvirksomhed med faciliteter i Ontario og har i øjeblikket øje på det europæiske marked med planer om ekspansion.

Vil du med til konferencen?

Er du en potentiel fremtidig investor på det europæiske cannabismarked? Ejer du en cannabisbaseret virksomhed? Eller måske er du bare en stor fan af urten og nysgerrig efter, hvad fremtiden bringer? Uanset hvad, vil denne konference være en enormt gavnlig og inspirerende oplevelse, hvor du hører førstehånds fra de førende stemmer inden for området.

Billetter er tilgængelige her.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder