Cannabidiol: Hvilke egenskaber bør enhver CBD-olie have?

Last updated:

Published:

Det kan være en udfordring at købe CBD-olie. Da der er så mange produkter på markedet for cannabidiol i dag, er det vigtigt at vide, hvilke egenskaber man skal holde øje med, især hvis man vil have olie af højeste kvalitet, der kan købes for penge. Bare fordi virksomhederne kalder deres produkter "sikre" og "helt naturlige", betyder det ikke, at det er det, du får. Hvordan olien er fremstillet, og hvilke ingredienser den indeholder, er den måde, du kan være sikker på, at du får et produkt, der faktisk vil gavne dig og ikke skade dig. Denne artikel vil informere dig om præcis, hvilke egenskaber enhver CBD-olie bør have, så du snart kan begynde at nyde alle de utrolige fordele, som denne banebrydende cannabinoid har at tilbyde.

TERPENES

Terpener er kulbrinter, der frigives af de samme kirtler (trichomer) som THC og CBD. Selvom de ikke giver nogen psykoaktive effekter, øger de CBD-oliens terapeutiske potentiale. Terpener er også ansvarlige for at give olien dens skarpe aroma og tilfredsstillende smag. Ud over at bekæmpe uønskede skadedyr i blomstringsperioden, samtidig med at de tiltrækker bestøvere, giver terpenernes kombination af fyrretræs-, jord- og citronsmag forbrugeren en dejlig CBD-oplevelse.

CO₂-EKSTRAKT

En ting, du ikke ønsker, når det kommer til CBD-olie, er et produkt fyldt med syntetiske kemikalier; disse giftige tilsætningsstoffer forhindrer cannabinoiderne i at gøre deres arbejde. Hvis du vil have den reneste olie, skal du have et produkt, der er fremstillet ved hjælp af CO₂-ekstraktion. Forskellen mellem CO₂- og butanudtræk er for eksempel, at butanudtræk ikke er beregnet til menneskeføde. For ikke at nævne, at de afgiver en ret ubehagelig smag og kan efterlade giftige rester. Med CO₂-ekstrakter vil smagen være meget renere og mere behagelig at indtage sammenlignet med andre opløsningsmidler.

DECARBOXYLERET

CBD-olie kan virke ens. Men i virkeligheden er ikke alle produkter skabt ens. Decarboxylering er den proces, hvor man fjerner carboxylgruppen ved at tilføre varme til hampeblomster over en længere periode. Resultatet er, at den inaktive forbindelse CBDA aktiveres og derefter kan give en bred vifte af potentielle fordele. Når CBD-olie ikke er dekarboxyleret, er produktet ofte billigere og samtidig mindre effektivt. Selvom det kan virke som en attraktiv mulighed, når man har et stramt budget, ender man faktisk bare med at spilde sine penge, når man beslutter sig for at vælge et billigere produkt frem for et, der er lidt dyrere. Ni ud af ti gange er det det dyre produkt, der giver det højeste niveau af CBD.

NATURLIGE INGREDIENSER

Alle ønsker at få fat i CBD-olie. Fordi efterspørgslen er så stor, forsøger virksomhederne ofte at fremskynde produktionsprocessen med ekstraktioner med højt udbytte. Under denne proces vil producenterne bruge syntetisk gødning, pesticider og herbicider. Selvom de alle fremmer væksten, eliminerer de også de terapeutiske virkninger. Disse metoder ødelægger også flere af de tilstedeværende terpener og flavonoider, hvilket kan resultere i uventede resultater efter indtagelse. At vælge et produkt, der består af et rigt fytokompleks af ingredienser, er altafgørende, når man skal vælge de sikreste, reneste og mest effektive produkter.

TESTRAPPORTER

Virksomheder kan love CBD-olie af høj kvalitet hele dagen lang. Men hvis den ikke har gennemgået de rette tests, kan forbrugeren ikke vide, om det, de indtager, faktisk er sikkert eller ej. Vær altid på udkig efter testrapporter. Både on-site og tredjeparts tests er afgørende for at sikre kvaliteten. Producenter, der tager sig tid til at bekræfte, at de materialer, de bruger, er fri for bakterier, skadelige forurenende stoffer og kunstige tilsætningsstoffer, er mere tilbøjelige til at give dig nøjagtige oplysninger på deres flasker og et bedre produkt til at starte med.

INGEN CBD-KRYSTALLER

Især CBD-krystaller indeholder næsten rene koncentrationer af CBD. Men de mangler de terapeutiske kvaliteter, der i første omgang tiltrækker folk til CBD-olie. Disse kosttilskud indeholder ikke nogen af de andre terpener og cannabinoider, som gør CBD-olier så effektive. Hele planteolier bevarer derimod hele cannabinoid- og terpen-spektret fra cannabisplanten (bortset fra psykoaktiv THC), så alle de naturligt forekommende forbindelser kan arbejde sammen i synergi. Denne teori er kendt som "entourage-effekten", som hævder, at et mangfoldigt indre plantemiljø er nøglen til effekten af CBD og andre hamp-afledte produkter.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder