• Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12

Active B12

1250mcg med vitamin B6 (P-5-P) og folsyre

€ 15.95
€ 15.95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Pleasant-tasting melting tablet with natural raspberry extract
Premium B12 supplement with two bioactive forms of B12
Melting tablet for better absorption that starts in the mouth
Helps to restore your energy level and reduction of tiredness
Amount:
 

Berig din daglige kost med B12-vitamin af høj kvalitet. Ikke nok med at vi har udnyttet to bioaktive former af B12 for at forbedre effektiviteten, men vi har også kombineret dem med folinsyre og B6-vitamin for virkelig at give dit daglige velvære et omfattende boost. Sugetabletterne har en lækker hindbærsmag, og nu kan du høste fordelene ved essentielle B-vitaminer nemmere end nogensinde før.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Essentielle B-vitaminer, der opfylder dine daglige behov

For at du kan føle dig på toppen, er det vigtigt at understøtte kroppen med den helt rigtige balance af essentielle vitaminer. Vores B12-vitamin kombinerer to bioaktive former (methylcobalamin og adenosylcobalamin) med folinsyre og B6-vitamin. Ikke nok med at disse ingredienser kan understøtte ernæringsmangler, men de kan også genoprette dit energiniveau og hjælpe på træthed.

Støtte til dine daglige kostplan

B12 findes hovedsageligt i animalske produkter. Det betyder, at mange vegetarer og veganere går glip af vitaminets vigtige virkninger. Med vores kvalitetsrige B12-vitamintilskud kan du forbedre dine daglige ernæringsplan og sikre, at din krop får den mængde B12-vitamin, som den behøver, for at kunne understøtte nervesystemet, dannelsen af røde blodlegemer og meget mere.

Den nemme vej til din daglige dosis af B-vitaminer

Vi har udnyttet to bioaktive former af B12-vitamin, så kroppen kan gøre direkte brug af dem i stedet for at skulle omdanne dem først. Men det er ikke alt, vi har gjort for at understøtte dine daglige sundhedsmål. Vores specielle formel kommer i form af sugetabletter med hindbærsmag, som opløses hurtigt i munden for maksimal optagelse gennem slimhinden.

Giv din krop den støtte, den har brug for med vores kvalitetsrige B12-tilskud. De praktiske sugetabletter og den forbedrede formel sikrer, at du hurtigt og nemt kan drage fuld nytte af de sundhedsfremmende virkninger af folinsyre, B12- og B6-vitamin.

Sådan bruger du B12-vitamin fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage én sugetablet dagligt og lade den smelte i munden.

Datablad
Antal 60 tabletter
CBD No
Category Vitals
Produktfinder