• Magnesiumbisglycinat
  • Magnesiumbisglycinat
  • Magnesiumbisglycinat
  • Magnesiumbisglycinat
  • Magnesiumbisglycinat
  • Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

€ 16.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Boost et af de vigtigste mineraler i kroppen med magnesiumbisglycinat fra Cibdol. Hver tablet indeholder 200 mg magnesium af høj kvalitet. Ikke nok med at vores naturlige kosttilskud understøtter immunforsvaret, men det bidrager også til normal psykologisk funktion, hvilket giver dit sind de ressourcer, du behøver for at kunne tackle en moderne livsstil.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Styrker resiliens for et sundere liv

Der findes få mineraler, der spiller en lige så vigtig rolle for mentalt velvære som magnesium. Vores magnesiumbisglycinattilskud består af en naturlig formel, der styrker kroppen indefra. Denne variant af magnesium hjælper dig med at håndtere de mentale udfordringer, der er forbundet med en moderne livsstil ved at understøtte normal fysisk funktion og aktivere dine naturlige energidepoter.

Oplev magnesiums indvirkninger på hele kroppen

Stort set alt væv i kroppen bruger magnesium, og det spiller en afgørende rolle i over 300 metaboliske processer. Det er også en vigtig ressource i kampen mod psykisk og fysisk stress. Hvis mineralniveauet bliver for lavt, kan kroppen blive mere modtagelig over for presset fra en aktiv livsstil.

En førsteklasses kilde til vigtige næringsstoffer

Der er ingen tvivl om, at magnesium spiler en vigtig rolle i stort set alle facetter af dagligdagen, uanset om det gælder om at understøtte en atletisk livsstil eller for at rette op på ernæringsmangler. Vores magnesiumbisglycinattilskud understøtter bl.a. et korrekt fungerende nervesystem, stofskifte, energivedligeholdelse og mental klarhed.

Giv dig selv og din krop den støtte, du behøver for til at kunne tackle livet. Vores 200 mg magnesiumtabletter hjælper dig med at dække ernæringsmæssige huller ved at give dig mere end 50 % af dit daglige anbefalede indtag. Prøv det i dag, og mærk hvilken forskel naturligt magnesium af høj kvalitet kan gøre for dit mentale velvære.

Sådan bruger du Cibdols magnesiumbisglycinat

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-3 kapsler dagligt enten i forbindelse med eller kort efter et måltid. Overskrid aldrig den anbefalede dosis.

Datablad
Dosage 1 - 3 capsules daily
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
CBD No
Category Vitals
Produktfinder