KØB 3, BETAL FOR 2! Tilbuddet gælder på alle vores CBD-produkter! Op til 33% rabat. Brug kuponkode: CIBDOL3

  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink

PEA + Zink

€ 34,95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Videnskabeligt bevist (PEA)
Forekommer naturligt i kroppen (PEA)
Liposomformel
Effektiv i lave doser
Zink hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress
Amount:
 

PEA + Zink fra Cibdol styrker velvære indefra. Forøgelse af kroppens naturlige niveauer af PEA (palmitoylethanolamid) kan vise sig at være afgørende i jagten på en glad og aktiv livsstil. Derudover indeholder vores daglige kosttilskud det essentielle mikronæringsstof zink og er boostet med liposomer, så du kan leve livet fuldt ud.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Den naturlige måde at berolige kroppen på

Føler du, at smerter forhindrer dig i at leve livet fuldt ud? PEA + Zink fra Cibdol er et dagligt kosttilskud, der understøtter din krops naturlige produktion af PEA (palmitoylethanolamid). På den måde kan det hjælpe din krop med at opretholde niveauerne, så du kan du holde dig aktiv og i balance. Derudover har vi beriget vores eksklusive formel med zink og liposomer af farmaceutisk kvalitet.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingredients per daily dose

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Tag hånd om livets udfordringer

Vores vitale kosttilskud er perfekt til daglig brug, uanset om du vil understøtte kroppens naturlige produktion af PEA eller leder efter en afbalanceret måde at bekæmpe livets fysiske gener på.

Vores formel indeholder også zink, som er et essentielt mikronæringsstof, der hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Sidst men ikke mindst har vi tilføjet liposomer, som gør, at vores PEA + Zink-kosttilskud skiller sig ud fra alle andre kosttilskud på markedet.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

How to use PEA + Zinc from Cibdol

Instructions: For at opnå de bedste resultater skal du tage én kapsel dagligt sammen med et glas vand eller juice. Kapslerne bør ikke tygges.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


Forbedring af daglige kosttilskud ved hjælp af kraften fra liposomer

Liposomer spiller en afgørende rolle for optagelsen og effektiviteten af ingredienser. Liposomer fungere som mikroskopiske bodyguards, der sørger for, at PEA og zink kan passere uforstyrret gennem kroppen og nå ud til deres målområder i højere koncentrationer. Ikke nok med at det forbedrer de samlede virkninger, men det betyder også, at du kan bruge mildere doser og dermed understøtte din krops behov for balance.

Ved at implementere liposomer har vi reduceret dosen af PEA sammenlignet med traditionelle kosttilskud, uden at det går ud over virkningerne. Denne skånsomme doseringstilgang gør vores daglige kosttilskud perfekte til langtidsbrug, uanset om du bruger kosttilskuddet alene eller som en del af en etableret wellness-rutine. Prøv PEA + Zinc i dag og oplev, hvilken forskel videnskabeligt dokumenterede ingredienser kan gøre.

Datablad
Vegansk Ja
CBD No
Category Vitals
Produktfinder