Cibdol deltager i Vitafoods 2021

Last updated:

Published:

vitafoods

Hos Cibdol forbereder vi os på at deltage på Vitafoods Europe 2021 sammen med nogle af verdens bedste virksomheder inden for kosttilskud. Vi glæder os meget til at møde nogle af jer ansigt til ansigt igen. Hvis du ikke kan deltage, er der ingen grund til bekymring. Brugere kan også deltage ved årets hybridevent online, så du har mulighed for at opleve begivenheden på afstand.

Vitafoods Europe 2021

Vitafoods Europe 2020-arrangementet foregik udelukkende online på grund af pandemien, men dette år foregår som et hybridevent, hvor du både kan møde op fysisk samt opleve det online. Det fysiske event finder sted i Palexpo Exhibition Hall i Genève i Schweiz. Kom med til denne COVID-sikre sammenkomst, og oplev spændende produkter, et nyt ingrediensområde og en smagsafdeling fra d. 5.-7. oktober. Du har masser af tid til tjekke den seneste udvikling inden for branchen, hvis du tilmelder dig online! Du skal bare logge på mellem d. 4.-8. oktober.

Oplev vores produkter

Vi ser frem til endelig at etablere kontakt med besøgende igen. Vi har stor glæde af at informere nysgerrige sjæle om vores sortiment af CBD-produkter. Cannabinoider har fået øget mediedækning, og vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, vejlede og udrydde myter. Du er velkommen til at spørge os om alt, lige fra detaljer om vores fremstillingsproces til videnskaben bag cannabinoider, terpener og andre cannabisbestanddele.

Vi ses næste år på Vitafoods 2022

Hvis du ikke kan nå hverken det fysiske eller online arrangement i år, er der ingen grund til bekymring. Du har masser af tid til at planlægge et besøg på Vitafoods 2022. Hvis du er interesseret i næringsmiddelindustrien, vil du elske dette summende epicenter med kosttilskud, lægemidler, nutrikosmetiske præparater, funktionelle fødevarer og naturmedicin. Selvom Vitafoods (desværre) ikke er åben for offentligheden, fungerer det stadig som en vigtig netværksmulighed for forskere, grossister, distributører og producenter.

Prøv vores Cibdol-produkter

Hvis du er interesseret i at prøve nogle af de bedste CBD-produkter, der findes, kan du besøge Cibdol-shoppen, og se det store udvalg af cannabinoid-produkter. Du finder alt fra CBD-olier til vitaminformler og hudplejeprodukter. Hvis du vil lære mere om kraften i CBD, kan du søge i vores omfattende CBD-encyklopædi.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder