• Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support

Lactose Support

€ 18.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Nyd mejeriprodukter fuldt ud med Lactose Support fra Cibdol. Vores kosttilskud af høj kvalitet hjælper med fordøjelsen af mælkesukker, og derfor er det perfekt til personer, der har svært ved at fordøje laktose. Hver tablet er nem at tygge og er proppet med 50 mg laktaseenzym, svarende til 5000 FCC/ALU.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Nyd de fødevarer, du elsker

Ca. 65 % af verdens befolkning har svært ved at fordøje laktose, og derfor er støtte fra essentielle laktaseenzymer vigtige, hvis du vil nyde mejeriprodukter fuldt ud. Lactose Support fra Cibdol indeholder 50 mg laktaseenzym af høj kvalitet pr. tablet – perfekt til dem, der har svært ved at fordøje mælkesukker (laktose) i tarmsystemet.

Din yndlingsmad venter på dig

Mejeriprodukter behøver ikke at være ensbetydende med frygt og ubehag. Laktaseenzymer kan hjælpe med at nedbryde mælkesukker og dermed hjælpe mælkeallergikere, uanset hvor høj graden af laktoseintoleransen er. Uanset om du har lyst til at nyde en skål is, lidt ekstra ost på din pizza eller bare gerne vil have lidt mælk til kaffen, hjælper Lactose Support dig med at nyde mejeriprodukter uden at føle skyldfølelse.

Tag kontrol over dit fysiske velvære

Få den hjælpe og støtte, du behøver, for at tage kampen op mod laktoseintolerance. Lactose Support kan sammen med en afbalanceret og sund livsstil hjælpe dig med at nyde den mad, du elsker, så du kan nyde et godt måltid i selskab med venner og familie.

Vores tabletter er nemme at tygge, og de er perfekte til personer, som døjer med at fordøje laktose, uanset hvor og hvornår du har brug for dem. Den kraftfulde blanding svarer til 5000 FCC/ALU og understøtter nedbrydningen af laktose, så du kan genvinde selvtilliden og nyde et liv fyldt med velsmagende mad og i godt selskab.

Sådan bruger du Cibdols Lactose Support

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 tyggetabletter sammen med vand kort før, du spiser/drikker laktoseholdig mad/drikke. Overskrid aldrig den anbefalede dosis.

Datablad
Antal 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Produktfinder