• Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner

Fat Burner

€ 29.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Fat Burner fra Cibdol indeholder en unik blanding af planteekstrakter og essentielle mikronæringsstoffer og er den naturlige måde at booste energi, fedtstofskifte og blodsukkerniveauer på. Den intuitive formel samarbejder med din krop for at understøtte et normalt stofskifte, uanset om du er topatlet, fitnessentusiast eller bare gerne vil forbedre dit generelle helbred i hverdagen.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Vær på forkant med din krops behov

Det er vigtigt for dit daglige velvære, at du føler dig godt tilpas og med, hvordan du har det, og hvordan du ser ud. Der findes dog ikke to mennesker, som er ens, og det samme gælder vores individuelle mål. Derfor har vi udviklet Fat Burner, der består af en blanding af naturlige planteekstrakter, vitaminer og mineraler, og som fungerer for alle kropstyper, uanset livsstil eller præferencer.

Kan tilpasses dine behov

Vores naturlige blanding af B-vitaminer, ekstrakt af grøn te og citrusbioflavonoider opfylder dine ernæringsmæssige behov, uanset dine omstændigheder. Krom bidrager til et normalt fedtstofskifte, og niacin, tiamin og riboflavin hjælper med at omsætte energi fra fedt, mens ekstrakt af grøn te fremmer fedtforbrænding*. Sammen sikrer disse elementer, at din krop har de daglige ressourcer, den har brug for, så du kan føle dig på toppen både indeni og udenpå.

Skabt af naturen, udviklet af videnskaben

At opretholde en sund vægt kræver en afbalanceret tilgang til kost og motion, men det kan være svært at holde sig på rette spor hver eneste dag. Vores Fat Burner kan hjælpe med at gøre rejsen lidt nemmere takket være planteekstrakter, B-vitaminer og meget mere. Med naturen som vores primære fundament har vi sikret, at grundpillerne for fysisk sundhed og stofskifte er dækket ind, uanset hvilken livsstil du lever.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at nå dine fysiske sundhedsmål, er Fat Burner fra Cibdol den perfekte løsning. Vores produkt er udviklet af eksperter og baner vejen for et liv med mere selvtillid.

Sådan bruger du Cibdols Fat Burner

For at opnå de bedste resultater skal du tage 3 kapsler dagligt (fordelt jævnt over dagen) med rigeligt vand. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

*Sundhedsanprisning afventer europæisk godkendelse

Datablad
Antal 90 capsules
CBD No
Category Sundhed
Produktfinder