• Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66

Ashwaganda KSM-66

€ 21.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Udnyt de regulerende virkninger af Ashwagandha KSM-66 fra Cibdol. KSM-66 indeholder den højeste koncentration af ashwagandharod og er guldstandarden inden for plantebaserede ekstrakter. Den unikke ekstraktionsproces sikrer en fuldspektret blanding af naturlige forbindelser, der hjælper med at skabe balance og genopnå mentalt og fysisk velvære.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Understøtter mental og fysisk balance

Ashwagandha er en af grundstenene inden for Ayurveda, og planten er blevet brugt i flere hundrede år til at understøtte kroppens modstandsdygtighed over for mentale og fysiske stressfaktorer. Da plantens rod indeholder den største koncentration af aktive stoffer, har vi valgt guldstandarden inden for naturlige planteekstrakter: KSM-66. Denne fuldspektret blanding er udelukkende udvundet af ashwagandharod og giver din krop den støtte, den har brug for.

Baseret på principper om naturlig healing

Ashwagandhas indvirkning på stress, energiniveauer og koncentrationsevne skyldes en sofistikeret blanding af naturlige planteforbindelser. De mange balancerende elementer, der findes i ashwagandhaplantens rødder og blade, har været med til at gøre den til en af de vigtigste urter inden for Ayurvedas. Nu kan du opnå de samme virkninger ved hjælp af vores kapsler af høj kvalitet, som er velegnet til daglig brug.

Plantebaseret velvære i dit eget hjem

Ashwagandhas alsidighed skyldes dens stressregulerende og beroligende virkninger, der støtter kroppen indefra. Mentale og fysiske stressfaktorer er en vigtig og uundgåelig del af hverdagen, men Ashwagandha KSM-66 kan give dig en hjælpende hånd, når du har mest brug for det.

Det har aldrig været nemmere at opnå dit fulde potentiale. Udnyt den traditionsrige rolle fra naturlige planteekstrakter, boost dit velvære, og oplev den forskel, ashwagandha kan gøre for områder som søvn, stress og energiniveau. Kapslerne er uden lugt og smag, er nemme at sluge og passer perfekte til dem med en travl og aktiv livsstil. Prøv dem i dag!

Sådan bruger du Cibdols Ashwagandha KSM-66

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-2 kapsler dagligt sammen med et glas vand. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 gange om dagen
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
CBD No
Category Vitals
Produktfinder