• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Når der er fuld fart på i hverdagen, kan du få støtte fra kosttilskuddet Greens fra Cibdol. Dette komplette kosttilskud er den perfekte løsning, hvis du vil øge dit indtag af frugt og grønt. Produktet indeholder mere end 27 typer samt chlorella og spirulina. Derudover har vi tilføjet fibre, fordøjelsesenzymer og probiotika for at sikre, at din krop får de vigtige ressourcer, den har brug for.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Husk dine frugter og grøntsager

Det er ikke altid nemt at få dit anbefalede indtag af frugt og grøntsager, især med arbejdsdeadlines, sociale begivenheder og familieforpligtelser. Greens fra Cibdol er et komplet kosttilskud pakket med 27 forskellige frugter og grøntsager, fibre, fordøjelsesenzymer og probiotika, og det er perfekt at blande i mad og smoothies.

Sørg for, at din krop får de ressourcer, den har brug for

For at føle dig på toppen er det vigtigt at spise rigelige mængder af næringsrige frugter og grøntsager. Men det er ikke altid nemt at nå dit daglige indtag – det er her, Greens fra Cibdol kommer ind i billedet. Vores kosttilskud er nemt og praktisk og passer perfekt til en travl livsstil, da det hjælper med at supplere dine ernæringsbehov, når du har mest brug for det.

Spækket med frugt, grøntsager og superfoods

Greens er proppet med 27 forskellige frugter og grøntsager som bl.a. hvedegræs, grøn te, vindruekerneekstrakt og to superfoods: chlorella og spirulina. Ikke nok med at disse ingredienser understøtter din krops ernæringsmæssige behov, men de fungerer også perfekt sammen med fordøjelsesenzymer, fibre og den lille mængde probiotika, som er med til at gøre Greens til et komplet kosttilskud.

Når der er fuld fart på i hverdagen, kan du få de ernæringsmæssige fordele ved frugter og grøntsager ved at supplere din kost med Greens fra Cibdol. Uanset om du bruger det i smoothies eller blander det i dine yndlingsretter, får du et komplet spektrum af vitaminer, mineraler, næringsstoffer, antioxidanter og meget mere.

Sådan bruger du Cibdols Greens

Opløs 1 skefuld (10 g) i vand som tilskud/supplement til din daglige kost. Green bør ikke indtages på tom mave eller sammen med produkter, der indeholder grøn te. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Datablad
CBD No
Category Vitals
Produktfinder