• Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39.95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Få din bevægelsesfrihed tilbage med Joint Comfort fra Cibdol. Bevægelse er afgørende for at kunne leve en sund og afbalanceret liv, uanset hvilken livsstil du lever. Derfor har vi skabt en unik blanding af vitaminer, mineraler, naturlige stoffer og det unikke Mitidol®-ekstrakt for at fremme mobile og fleksible led allerede efter ti dage.*

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Lad bevægelse skabe glæde, ikke ubehag

Lad ikke stive eller ømme led forhindre dig i at leve et aktivt liv. Joint Comfort hjælper dig med at genfinde glæden ved bevægelse takket være en unik blanding af vitaminer, mineraler og plantebaserede ekstrakter. Uanset hvad din situation er, kan denne helt naturlige formel hjælpe dig med at genvinde bevægelsesfriheden, så du kan starte hver dag med mobile og fleksible led.*

Vigtigheden af at holde sig aktiv

Det at holde sig aktiv gavner vores mentale og fysiske helbred markant, uanset alder eller livsstil. Men efterhånden som vi bliver ældre, eller som følge af en sportsskade, kan leddene blive stive, og det påvirker livskvaliteten. Joint Comfort består af en sofistikeret blanding af ingredienser som samarbejder med din krop for at understøtte bindevæv, brusk og kollagendannelse, hvilket er med til at fremme mobilitet.

Natur og innovation forenes

Joint Comfort udnytter de omfattende virkninger af mangan, kobber, C-vitamin og Boswellia-ekstrakt, og ikke nok med at produktet fremmer mobile og fleksible led, men det styrker også brusk og bindevæv omkring leddene. Vi har dog taget den helt naturlige formel ét skridt videre og tilføjet det hurtigvirkende Mitidol®-ekstrakt, som er en unik kombination af to naturlige ekstrakter: ingefær (Zingiber officinale) og parakarse (Acmella oleracea).

Du kan opleve resultater efter kun ti dage, så der har aldrig været en bedre måde at genfinde glæden ved bevægelse. Den sofistikerede Joint Comfort-formel samarbejder med kroppen og sikrer, at du kan bevæge dig frit og uden ubehag. Oplev den plantebaserede og naturlige kraft af Joint Comfort i dag!

Sådan bruger du Joint Comfort fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage én kapsel to gange dagligt, helst i forbindelse med eller kort efter et måltid.

*Sundhedsanprisning afventer europæisk godkendelse

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 gange om dagen
Antal 60 capsules
Form Kapsler
Vegansk Ja
CBD No
Category Lindring
Produktfinder