Cibdol deltog i Vitafoods 2019

Last updated:

Published:

Vitafoods er den mest kendte begivenhed for den globale forsyningskæde for nutraceutiske produkter. Ledende leverandører af funktionelle fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og service og udbydere af høj kvalitet mødes for at præsentere deres nøglefaktorer.

Ved arrangementet deltager fagfolk inden for den nutraceutiske industri, såsom producenter, distributører, indkøbere, grossister, fødevareteknologer, forskere, detailhandlere osv., for at forstå og udforske de nye markedstendenser og innovationer på området.

Innovation og CBD

Cibdol var til stede på Vitafoods 2019 for at fremvise en innovativ og trendy ingrediens, CBD. Selvom vores besøgende mest kendte til CBD, introducerede vi dem til vores 100% naturlige CBD-olier af højeste kvalitet, fremstillet af europæisk hamp.

Der var en overvældende interesse i løbet af de fire dage, arrangementet varede. Vores team - Mario, Liebe, Jeroen, Inge, Sean, Jack, Ana - tog sig af de besøgendes forespørgsler og viste dem vores brandede færdige CBD-produkter. De fleste fagfolk kendte til den stigende efterspørgsel på CBD og vores ekspertise på CBD-markedet.

Vitafoods 2020: Vi vil ikke gå glip af det!

De fleste af forespørgslerne fra vores besøgende handlede om de samme emner. Der blev løbende stillet spørgsmål om juridiske aspekter af CBD, da der var stor interesse for at distribuere vores produkter i andre lande.

Desuden var interessen for vores nye syntetiske CBD, white label, private label og hele det udvalg af produkter, vi tilbyder, vigtige emner under hele arrangementet.

Endelig fik vi positive og stigende reaktioner på vores CBD-brand til kæledyr, Cibapet.

Vi vil gerne takke arrangørteamet, alle vores kunder, leverandører, forretningspartnere og besøgende for at være interesserede i vores CBD-ekspertise.

Da vi i år modtog så mange besøgende og forespørgsler, vil vi næste år være på en større stand, hvor vi er villige til at møde og besvare alle vores besøgendes forespørgsler.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder