Det reneste er lige blevet renere hos Cibdol

Last updated:

Published:

ren <a href=CBD-olie" width="100%" height="auto" />

DET RENESTE ER LIGE BLEVET RENERE

I en fortsat bestræbelse på at give vores kunder CBD-olie af højeste kvalitet og forblive førende inden for CBD-produkter, opgraderer Cibdol produktionsmetoderne for at overgå de højeste moderne standarder i branchen. For nylig tilføjede vi nyt laboratorieudstyr til rensning, som vil øge effektiviteten af vores produktionsproces. Nu kan vi forbedre renheden af vores olie endnu mere end vores nuværende standarder for ekspertise!

Teknologien har udviklet sig betydeligt, siden Cibdol først begyndte at distribuere dette utrolige produkt. I dag er produktionsmetoderne blevet forfinet, og især rensemetoderne er blevet markant forbedret. Vi kan nu gøre "ren endnu renere" og forbedre den overordnede konsistens i vores produkter.

FORBEDRING AF RENSNINGSPROCESSEN

Planter kan være lunefulde og variere lidt fra sæson til sæson. Normalt vil vores olie variere i farve fra mørk til lys guld, da idiosynkrasier i hver sæsons hampeafgrøde kommer til udtryk. Det nye laboratorieudstyr vil forbedre den overordnede konsistens i både smag og farve. Den nye farve vil være betydeligt lysere end de nuværende partier af olie!

Hos Cibdol er vi kendt for at være på forkant med CBD-bevægelsen, men nu øger vi indsatsen ved at hæve vores egne standarder. Med muligheden for at være mere præcise end nogensinde i vores proces, kan vi give vores kunder fuld gennemsigtighed og ro i sindet med hensyn til effektiviteten af vores metoder. Normaliseret testning og smagning i vores schweiziske laboratorier garanterer potentialet i vores produkter.

TERPENES

Terpener produceres af de samme kirtler, som producerer CBD og andre cannabinoider. Cannabis/hamp indeholder mange terpener, der udfører funktioner for at opretholde plantens sundhed. Desuden er det den ubegrænsede kombination af disse flygtige molekyler, der giver tingene deres genkendelige aromaer. Den blide blomsterduft og behagelige smag af vores CBD-olie skyldes terpener.

Følgeeffekten er et veldokumenteret fænomen. Forbindelser virker synergistisk, når de kombineres for at skabe en effekt, der er større, end de kunne opnå på egen hånd. Dette gælder især for CBD. Ved at inkludere en komplet terpenprofil kan vi forstærke den terapeutiske effekt af vores olier og samtidig sikre et bedre smagende og duftende produkt.

HVAD BETYDER DET FOR MIG?

Efterhånden som forbedringerne i vores laboratorier implementeres, kan olierne fortsat variere i farve fra mørk honning til olivenolieguld. Det påvirker på ingen måde kvaliteten af vores olie. Helt nyt udstyr betyder blot, at vi kan fortsætte med at forsyne vores kræsne kunder med den bedst mulige kvalitet, som teknologien tillader.

Olie produceret efter april 2018 eller efter batch C26, A40 og B08 vil være lysere. Disse olier er blevet produceret med det nye laboratorieudstyr. Der er ingen grund til alarm. Det ældre produkt er stadig af første klasse og kan indtages med samme tillid som altid.

Cibdol vil fortsat købe økologisk hamp af den fineste kvalitet, der dyrkes i Europa, som råmateriale til raffineringsprocessen. Kun råmateriale, der består vores høje krav, kommer nogensinde i betragtning til brug. Rensningsprocessen fjerner klorofyl, tungmetaller, forurenende stoffer og plantefedt fra den rå pasta, hvilket giver det mest uforfalskede slutprodukt. CO₂-ekstraktionsprocessen sikrer fuld dekarboxylering og optimale niveauer af den reneste CBD.

Vores kunder har altid kun fået den reneste CBD-olie, der findes. Med vores seneste banebrydende opgraderinger vil vi være i stand til at skubbe grænsen for, hvad der er muligt med CBD-produkter, endnu længere. Fremtiden for CBD-olie er nu med Cibdol.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder