Vitafoods 2017: En succes for Cibdol!

Last updated:

Published:

Vita Foods Cibdol

Vitafoods er en samling af hjerner og et sted, hvor alle, der er seriøse omkring nutraceuticals og kosttilskud, kan mødes. Cibdol var uden tvivl nødt til at være der, så vi tog derover for at vise verden styrken ved vores CBD-produkter.

VITAFOODS: ET STED FOR INNOVATØRER

Vitafoods afholdes hvert år i Schweiz og præsenterer nogle af verdens mest innovative kosttilskud, funktionelle fødevarer og drikkevarer samt serviceydelser inden for branchen. Vi var sammen med nogle af de mest anerkendte leverandører og producenter i verden, og vi udstillede sammen med dem. Som du kan forestille dig, var der mange interessante mennesker at møde, og atmosfæren var elektrisk. Hvad angår messer, er det uden tvivl den bedste i branchen.

Cibdol Vita Foods 2017

CIBDOL: SKABER BØLGER

I år var vores første tur til Vitafoods, og vi var overvældede over den positive modtagelse, vi fik. Vi mødte en masse fantastiske mennesker, og der var en enorm interesse for vores uovertrufne udvalg af CBD-produkter - især vores gyldne CBD-olier og vores helt nye liposomale CBD-cremer.

Vores stand på messen var fyldt med en konstant summen, da folk kom for at se, hvad ægte CBD af høj kvalitet handler om. Så meget, at det var svært at give alle tid nok til virkelig at gå i dybden!

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der kom forbi for at se os, fortælle os om sig selv og tog sig tid til at tale med os om vores produkt. Vi har fået en masse nye kontakter, og mange nye forretningsforbindelser er blomstret op.

Vitafoods var uden tvivl en kæmpe succes!

Vi ser frem til at arbejde sammen med alle i det kommende år: fortsætte med at levere og udvikle unikke og innovative CBD-produkter og opretholde en service i verdensklasse for vores kunder!

Vita Foods Cibdol 2017

VI SES NÆSTE ÅR!

Hvis du ikke nåede at komme til Vitafoods i år, kan vi varmt anbefale det. Det er et epicenter for alle med interesse for kosttilskud, lægemidler, nutricosmetics, functional food og drinks og naturmedicin. Det er en messe, så den er desværre ikke åben for offentligheden, men det er et godt sted for alle i branchen - uanset om du er forsker, grossist, distributør eller producent (blandt mange andre ting!).

Vi håber at se dig til Vitafoods næste år! Men hvorfor vente? Hvis du er interesseret i at tale med os om vores CBD-produkter, så tøv ikke med at kontakte os!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder