Mood Booster

Så blev det endelig 2023! Og med juleferien i bakspejlet er det tid til at fokusere på den ældgamle tradition med nytårsforsætter. Men i år skal det gøres rigtigt! Cibdol har værktøjerne til at hjælpe dig med at forberede, klare dig igennem og nå dine mål i det nye år!

Gør dine nytårsforsætter til en prioritet i 2023

Vær
forberedt

Bekæmp træthed

Anti-Tiredness kan hjælpe dig med at kickstarte det nye år ved at aktivere kroppens naturlige energi. Disse små kapsler er nemme at sluge og indeholder en sofistikeret blanding af reishi- og cordyceps-svampe samt en opkvikkende B-vitaminformel, der hjælper dig med at holde dig på toppen.

Anti-Tiredness

 
Bidrager til at reducere træthed og udmattelse
 
Med den naturlige kraft fra svampe (reishi & cordyceps)
 
Aktiverer kroppens naturlige energi

Hold dig
kørende

Boost dit energiniveau

Slip dit potentiale løs i 2023 med Body Energizer. Hver kapsel udnytter kraften af B6-vitamin, ashwagandha, magnesium, L-carnitin og liposomer. Uanset om dit mål er at lære en ny færdighed eller at dyrke mere motion, kan vores naturlige formel hjælpe med at reducere træthed og udmattelse.

Body Energizer

 
Fremmer normal energistofskifte
 
For optimale resultater under sport og andre aktiviteter
 
Hjælper med at reducere træthed og udmattelse

Slå
rekorder

Forbedret restitution

Styrk din vitalitet og slå rekorder med Muscle Health. Ved at blande L-leucin (BCAA), magnesium, B-vitamin og CBD, har vi skabt et helsepulver, der giver musklerne alle de nødvendige ressourcer. Overgå alle dine fitnessforventninger med hjælp fra Muscle Health.

Muscle Health

 
Muscle Health fremmer muskelfunktion
 
Fremmer proteinsyntese
 
Bidrager til fitnessUdnyt vores NYTÅRSUDSALG og få 25 % rabat på hele Sundhedssortimentet

Hvorfor er nytårsforsætter så svære at holde?

Det tager 21 dage at komme ind i en ny vane

Et nytårsforsæt er et løfte til dig selv. Det handler om at ændre daglige vaner for at nå et nyt mål, uanset om målet er at lære en ny færdighed, spise sundere, tilbringe mere tid med venner og familie eller få mere motion. Men som med alle andre vaner tager det tid at komme ind i en ny rutine. Faktisk tager det mere end to måneder at vænne sig til ny adfærd.

Lav en plan

Hvis du ikke ser resultater lige med det samme, eller hvis du misser en dag eller to i starten af din nye rutine, skal du ikke give op! Hvis du virkelig vil ændre noget, er gode intentioner ikke nok – du har også brug for en god (men også realistisk) plan. Når alt kommer til alt, hvad sjovt er der ved at lære nye færdigheder, hvis du ikke laver et par fejl undervejs?

habits

This time, make it count

Lad os hjælpe dig med at gøre det rigtigt denne gang! Vores vejledning hjælper dig med at sætte et realistisk mål, håndtere tilbageskridt og fejre din uundgåelige succes! Følg nedenstående tips, og tag det første skridt mod en sundere livsstil.

Mood Booster

Produktfinder