Fuldt spektrum af terpener

Terpener er naturlige molekyler med evnen til at forbedre vores helbred og trivsel. Ud over CBD, THC og de andre cannabinoider er hamp og cannabisplanter rige kilder til terpener. Hele blandingen af disse stoffer er forskellig i hver enkel botanisk variation, hvilket kan oversættes til et klart biokemisk fingeraftryk, som vores krop er i stand til at genkende bedre end nogen syntetisk ækvivalent. Derfor er en af Cibdols største forpligtelser at udtrække og bevare så mange af disse gavnlige terpener, der er produceret af hampplanten som muligt.

For at levere det fulde terapeutiske potentiale, som cannabinoider og terpener besidder, er det vigtigt, at ekstraktionsprocessen bevarer andelene af disse gavnlige hampforbindelser. Kun en dyb viden om innovative ekstraktionsteknikker kan føre til at bevare hele hamp-fytokomplekset (et naturligt koncentrat, der indeholder plantens aktive forbindelser). Cibdol betragter disse teknikker som en grundlæggende virksomhedsværdi og kilde til stolthed.

Terpener skaber en verden af smag

Terpener er den kemiske kerne i de fleste lugte og smage på jorden. Disse flygtige carbonhydrider produceres i forskellige koncentrationer af både planter og dyr. Hver botaniske sort producerer disse forbindelser i forskellige mængder, og de essentielle olier, der bruges i fytoterapi, indeholder specifikke terpener, der er ekstraheret fra en lægeplante. Hver terpen har sin egen lugt og virkning på mennesker, og cannabis er en sådan plante, der indeholder flere afgørende terpener i høje koncentrationer. Myrcen er den mest almindelige terpen produceret af industriel hamp og medicinske cannabisplanter sammen med limonen, beta-caryophyllen, pinen, humulen og mange andre.

Videnskaben er begyndt at beskrive den rolle terpener spiller i traditionelle lægemidler. I det væsentlige kan disse stoffer binde sig til receptorer i vores neuroendokrine og endocannabinoide systemer og udløse produktionen af stoffer som serotonin eller andre immunresponser. Mange terpener undersøges for deres antimikrobielle, antioxidante, smertestillende, antiinflammatoriske, antidepressiva og beroligende virkning.

De gavnlige handlinger udløst af den naturlige kombination af terpener og cannabinoider, der findes i hamp, forbedrer det samlede terapeutiske potentiale for CBD-ekstrakter. Cibdol tror stærkt på den holistiske entourage-effekt af hele plantens fytokompleks. Udtrykt helt enkelt: At opretholde et komplet udvalg af de naturlige forbindelser i hamp vil have større terapeutisk virkning end en enkelt komponent isoleret - akkurat ligesom frisk appelsinsaft er meget sundere end kun C-vitaminpiller.

Bevarelse af den flygtige terpenprofil

terpenprofil

Alle terpener anerkendes som sikre af sundheds- og fødevaremyndighederne i alle lande, og ingen af ​​dem har betydelige psykoaktive effekter. Selv små koncentrationer af nogle udvalgte naturlige terpener kan imidlertid være gavnlige for en lang række fysiske og mentale forhold. Forskning har vist, at hampens egne terpener forbedrer den terapeutiske virkning af CBD, THC og andre forbindelser. Som et eksempel er myrcen en terpen, hvis navn stammer fra en amasonisk plante, der blev brugt i stammemedicin. Videnskaben har opdaget, at denne terpen - og også limonen - øger cellepermeabiliteten (evnen til at absorbere næringsstoffer på et cellulært niveau) og dermed letter passagen af ​​cannabinoider og andre naturlige ingredienser gennem blod-hjerne-barrieren.

På trods af denne vigtige rolle af terpener i fytoterapi, fokuserer nogle CBD-producenter blot på effektiv cannabinoidekstraktion, så de fleste af terpenerne opløses under ekstraktionsprocessen. Evnen til at bevare de mest flygtige terpener som pinen, myrzen og limonen er det, der gør forskellen mellem en ekstraktionsmetode i topkvalitet, som den der bruges til at fremstille Cibdol CBD-olie, og andre CBD-rige tilbud, du kan finde på nettet.

Ekstraktion af Cibdol CBD-olie

Cibdol sætter al kraft ind på at holde vores CBD-olie så uforfalsket som muligt. Alle dele af ekstraktionsprocessen er koncentreret om at bevare hampens naturlige CBD- og terpenindhold, og hyppige tests udføres for at verificere kvalitet. Ikke blot testes vores råvarer og jord jævnligt, men også indholdet af vores ekstrakter og færdige produkter. Alle produkttests offentliggøres online og kan tilgås af enhver.

Cibdol CBD-olie kontrolleres konstant og strengt for kvalitet. Det bliver produceret med enheder, der overholder alle de europæiske regler for fødevareindustrien. Vores proprietære ekstraktionsmetode kommer fra mange års erfaring inden for dette felt, og den er finjusteret til at bevare det fulde spektrum af terpener fra udvalgte hampplanter. Det er sådan Cibdol mener, de gavnlige egenskaber ved CBD skal præsenteres for offentligheden.


Produktfinder