Valentine

Valentinsdag handler om at fejre romantik og kærlighed, men glem ikke at vise din kærlighed til den vigtigste person i dit liv: dig selv!

Vi tror på kraften i selvpleje og selvkærlighed, og findes der noget bedre sted at starte end ved at vise din hud lidt kærlighed? Forkæl dig selv med den ultimative gave i form af sund, strålende hud på Valentinsdag.

Bliv forelsket i din hud

Ungdommelig
hud

Elasticitet og fasthed

Opdag hemmeligheden bag ungdommelig, strålende hud med Look Younger. Produktet indeholder kollagen af høj kvalitet, som ikke bare fremmer hudens elasticitet og fasthed, men det booster også kroppens naturlige kollagenproduktion. Look Younger nærer og revitaliserer din hud indefra.

Look Younger

 
Anti-age formel for en mere ungdommelig hud
 
Reducerer fine linjer og rynker
 
Øger hudens elasticitet og strammer opPerfekt
pleje

Smuk og strålende hud

Forelsk dig i den forfriskende kraft fra CERAMOSIDESᵀᴹ og SEPITONEᵀᴹ. Førstnævnte hjælper med at opretholde normal hudstruktur og elasticitet, mens sidstnævnte fremmer sund og strålende hud, som du aldrig bliver træt af at se på. Se resultater allerede efter 15 dage!

Perfect Skin

 
Boost din huds skønhed, glød og ungdommelighed
 
Færre pletter og rødme i huden/strong>
 
Plantebaserede ceramider reducerer rynker og pletter i huden


Reducer
urenheder

Kraftfulde og effektive

Sig farvel til akne, psoriasis eller eksem med Cibdols medicinske cremer. Vores nøje udviklede formler er målrettet symptomer for at give hurtig og længerevarende lindring. Cremerne er berigede med naturlige ingredienser og hjælper med at reducere rødme, inflammation og gener.

Medicinske cremer

 
Medicinsk udstyr i klasse I
 
Med essentielle vitaminer og antioxidanter, der nærer huden
 
Understøtter og beskytter irriteret hud med et nærende lag


Få 25 % rabat på hele vores hudsortiment, og forkæl dig selv og din hud på Valentinsdag

Det perfekte match

Der findes kun få hudplejeprodukter, der fungerer lige så godt sammen som Look Younger og Perfect Skin. Look Younger giver byggestenene til glat, smidig hud og Perfect Skin sætter prikken over i'et i denne alt-i-én-løsning til fejlfri hud. Der findes virkelig ikke noget bedre match!

Valentine

Daglig selvforkælelse

Sund og smuk hud starter med simple, daglige rutiner. Der findes små, enkle trin, du kan følge, for at opnå en strålende hud bl.a. ved hjælp af rensning, toning og kosttilskud. Det bedste af det hele er, at din hudplejerutine ikke behøver at være kompliceret, så længe du fokuserer på dine personlige behov.

Særlige behandlinger

At forkæle dig selv er en vigtig del af den perfekte hudplejerutine. Ikke nok med at det gør huden smukkere, men det gør også underværker for dit mentale velvære. Uanset, om du vælger at forkæle dig selv med et nyt hudplejeprodukt eller ved at bestille en massage, fortjener vi alle lidt migtid.

Den perfekte hudplejerutine

Hvorfor ikke vise lidt kærlighed til den person, der fortjener det mest på Valentinsdag: dig? Forkæl dig selv med en sund og strålende hud ved hjælp af den perfekte hudplejerutine.Spred lidt kærlighed

Fortæl nogen, at du tænker på dem med et gratis Valentinsdagskort fra Cibdol. Forkæl dig selv med et af vores hudprodukter, og få et kort, du kan dele med en, du holder af.

Valentine

Produktfinder