Anmelder: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme har en bachelor i farmaci og har altid været passioneret omkring brugen af kosttilskud for et sundere helbred og et længere liv. Siden han færdiggjorde sin bachelor i farmaci fra Gazi University School of Pharmaceutics, har han arbejdet i en række farmaceutiske industrisektorer.

Levent har mere end 28 års erfaring og har lanceret hundredvis af sundhedsprodukter til forbrugere. Han har brugt sin omfattende viden inden for sektorer som B2B-forretningsudvikling, markedsføringsstrategier inden for medicinalindustrien samt markedsadgang for farmaceutiske produkter. Han er en af de førende eksperter i liposomer og liposomaktivitet, og hans passion for kosttilskud gør, at han er et yderst troværdigt medlem af vores evalueringsteam.

Ud over sin rolle som grundlægger og Chief Operating Officer af E-Conn samt medlem af CureSupport Groups Scientific Advisory Board, bidrager Levent med værdifuld indsigt, som er med til at sikre, at Cibdols indhold fortsat opretholder den ekstremt høje standard. Levent udgiver også eget materiale som bl.a. undervisningsvideoer og præsentationer på www.e-conn.org.

Uanset om det gælder jagten på banebrydende liposomformler eller hans enestående erfaring med farmaceutiske produkter og tjenester, bruger Levent sin viden til at fremme folks fysiske og mentale velvære. Søg efter "liposomal_academy" på YouTube, eller lær mere om Levent Mendirme via nedenstående links.


Produktfinder