KØB 3, BETAL FOR 2! Tilbuddet gælder på alle vores CBD-produkter! Op til 33% rabat. Brug kuponkode: CIBDOL3

  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10

Q10 100mg

Med Ubiquinol (Kaneka®), vitamin B1 og B2

€ 34,95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Co-enzym Q10 with the superior Ubiquinol from Kaneka
Q10 100mg activates our natural energy (Vitamin B1)
Q10 100mg active contributes to the reduction of tiredness and fatigue (Vitamin B2)
Q10 100mg active contributes to protection of cells from oxidative stress (Vitamin B2)
Suited for young & old (ubiquinon & ubiquinol)
With 100mg Q10 per capsule
Amount:
 

Boost din livsglæde med Q10 fra Cibdol. Med den helt rigtige blanding af coenzymet Q10, B1- og B2-vitamin af høj kvalitet kan du aktivere din naturlige energi, så du er bedre rustet til at tackle livets udfordringer. Uanset om målet er at bekæmpe træthed og udmattelse eller beskytte cellerne mod oxidativ stress, samarbejder B-vitaminerne og Q10 for at understøtte velvære for folk i alle aldre.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Boost din livsglæde

Uanset din alder er aktivering af kroppens naturlige energi nøglen til at tackle udfordringer i hverdagen. Vi har skabt et Q10-kosttilskud, hvor vi har taget de energiboostende egenskaber af B1- og B2-vitamin og kombineret dem med coenzym Q10 (ubiquinol og ubiquinon) af højeste kvalitet. Sammen understøtter disse nøje udvalgte ingredienser forskellige sundhedsbehov, uanset om du er ung atlet, eller om du tilhører den lidt ældre generation og har brug for et boost.

Naturligt energiboostende B-vitaminer

B-vitaminer spiller en afgørende rolle for at opretholde kroppens energiniveau. Det kan dog nogle gange være svært at få den rigtige balance af de essentielle vitaminer, som du har brug for. Det er her Q10 kommer ind i billedet. Coenzymet fremmer kroppens niveauer af B1- og B2-vitamin og hjælper på den måde med at bekæmpe træthed og udmattelse, samtidig med at det beskytter kroppen mod oxidativ stress.

Q10 af højeste kvalitet for den bedste oplevelse

Q10 dannes naturligt i kroppen, men efterhånden som vi bliver ældre, begynder niveauet langsomt at dale. For at opnå et omfattende boost har vi udnyttet to former af coenzymet Q10 af højeste kvalitet: ubiquinol og ubiquinon. Tilsammen styrker disse to elementer ikke bare kroppens Q10-produktion, men de afhjælper også eventuelle mangler som skyldes livsstil eller medicin.

Boost din krops naturlige energiniveau med en sofistikeret blanding af Q10 og B-vitaminer. Uanset hvilke behov du har i hverdagen, kan disse Q10-kapsler giver dig det boost, du har brug for.

Sådan bruger du Q10 fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage én kapsel dagligt, helst i forbindelse med eller kort efter et måltid.

Datablad
Antal 60 capsules
Opbevaring Køligt, mørkt og tørt
Holdbarhed 6 måneder efter åbning
Ingredients Plant Based Capsule (HPMC); Coenzym Q10(SOY); Bulking Agent (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose); Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins.
Form Kapsler
CBD No
Category Vitals
Produktfinder